• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ooo daha bi motive hayriş nasıl olacak acaba:KK71:
Akşam yemeğini atlayacam bu 2 ay. Çünkü eve 8'den önce gelemediğim günler çok fazla. Kaçamak yapmaktan korkuyordum. O kızı görünce bu ortadan kalktı. Belki de fotoshopun nimetlerinden faydalanmıştır. Bugün görünce karar vericem :KK53:

Ha 2 kilo normal diyorsun yani,sevindim :KK53:
Sen ki kv nin su böreğine karşı koyan kadınsın :KK45:
Tiroit düşmeden kilo veremem galiba ,sanırsam ,hele bir gideyim Dr a.Sular kesikti gelmiş,gidem de kızı çimdireyim (banyo),terlemiş iyice.:anne:
Bilmukabele canım.:KK37:
@deynepnaz benden şişko :p
Senide alaydık takıma tam olacadı :D:D:D

@aeben sumu basmisti abla kacirmisim ben gecmis olsun kolayliklar diliyorum butun işlerine :KK200:

@Ausencia sanada gecmis olsun migren fenadir. Kısmi migren var bendede hacamatla gecirdik cok sukur.

Cok agir migreni olanlarinda once ataklari azaliyor sonra geciyor.

günaydın ortim, sende mi artısın, biz ne artıları eksi yaptık, bundan mı korkacağız, ben dün biraz düzensiz beslendim ondan oldu, hala da bekliyorum belki ondan da olabilir, ama tek bildiğim veririz biz:rolleyes:
halan bugünlerde gelsin durup durup cuma günu cat kapı yapamaz inşallah..
Ben kendimi 79 görmek istiyorum everen beni duy dumamazlıktan gelme :confused:ortimide duy biz yaparız ona göre :KK71:
Sanada banada kolay gelsin o zaman :rolleyes:

@aeben sumu basmisti abla kacirmisim ben gecmis olsun kolayliklar diliyorum butun işlerine :KK200:

@Ausencia sanada gecmis olsun migren fenadir. Kısmi migren var bendede hacamatla gecirdik cok sukur.

kaç kere gitmek gerekiyor peki?
bide migren için kafayımı kestircez :confused:yani saçımızı:işsiz:

@Ausencia kaptanım regl ne zaman olmuştun ayın 8 i hatırlıyorum ben, geçmişe dönmeyeyim, senden 1 gün önce olmuştum, söyleyiver sen:KK48:

@ada81 @begum75 bu sogan kürü ile ilgili videoları seyrettim saracoglu hala gittikten 2,3 gün sonra başlayın diyor benimki gelmiyorki simdi baslasam ne olur
Basla canim bisey olmaz.. bende oyle başlayıncaya kadar yapardim.. regli baslayinca birakirdim..

halan bugünlerde gelsin durup durup cuma günu cat kapı yapamaz inşallah..
Ben kendimi 79 görmek istiyorum everen beni duy dumamazlıktan gelme :confused:ortimide duy biz yaparız ona göre :KK71:
Sanada banada kolay gelsin o zaman :rolleyes:
şu an çok şişkinim zaten onun şişkinliği bence, hafif hafif belirtileri de var, bu gün olsa ne güzel olur,

aslında çok istiyorum biliyomusun ama cesaret edemedim sonrada aklımdan çıktı gitti

Hic tedirgin oluncak bisey degil insan bilmeden korkuyo sanki buyuk bisey olucak gibi.

Hacamat yaplan kisinin yaninda durmak yeter anlamak icin. Mutlaka dene.

10 senedir yaptiriyorum basimdan gordugum sifayi hic bi yerden gormedim.

Evet ya eve daha oturmadan heryer battı tekrar elden geçiyor tabi son su kaçagının yerinide bulursak :45: eşime kızıyom emme bu yapan mutait bip bippp hakediyo galiba .yeni yapılmış ev 3. Kez boya olacak hiç oturmadan :45:

Hic tedirgin oluncak bisey degil insan bilmeden korkuyo sanki buyuk bisey olucak gibi.

Hacamat yaplan kisinin yaninda durmak yeter anlamak icin. Mutlaka dene.

10 senedir yaptiriyorum basimdan gordugum sifayi hic bi yerden gormedim.
günaydın, bu hacamatı eşimde deneyecek, inşallah şifa olur

Babami gonderdim simdi ;) damladim hemen buraya ev dandiniiii toplamam lazim.. kizlar osmaniye feciiiii sicakkkkk eriyoz mum gibi vallaaaa
Adacım Allah kavuştursun... mu desem gözün aydınmı :-).

Heryer yanıyo canım ...
Ama kızlar nigdede gece dışarda kalın hırka giydim orası bi ayrı :-)

kaç kere gitmek gerekiyor peki?
bide migren için kafayımı kestircez :confused:yani saçımızı:işsiz:

Senin sıkıntına baglı. Bi mevsimde 3 kere anca oluyo zaten. 15 gun arayla.

Sac kesiliyor evet. Simdi jole surup yapiyolarmis kesmeden sadece bi miktar gidiyomus.
Tek kusuru zaten o kesik yeri.
Ilk kez hacamat yaptiran birine bastan yapmiyolar 2.de yapiyolar.

Evet ya eve daha oturmadan heryer battı tekrar elden geçiyor tabi son su kaçagının yerinide bulursak :KK45: eşime kızıyom emme bu yapan mutait bip bippp hakediyo galiba .yeni yapılmış ev 3. Kez boya olacak hiç oturmadan :KK45:
:KK74: ggeçmiş olsun aben ablam

@ada81 ben sana demiştim :) oranın sıcağı insan öldürür nefes alınmaz ki klimanın karşısından ayrılma :)

Back
X