Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sabah saat 7 gibi kalkıp 35 dk sporumu yapıp, duşumu alıp hazırlanıp işe gitmek, zaten kahvaltımı iş yerinde yapıyorum, böyle bir plan yapabildim ancak

tamamdır atlata atlata baktım şimdi level 1 değil mi ?

sadece ekstra küçük ağırlıklar gördüm, o mevcut ... hareketlerde benim pilates videosuna benziyor bazıları tabiii .

yaparım ben bunu .

tamamdır , ben erken kalkıyorum zaten 000000000000000 06:30 / 07:00 gibi yaparım ... sana da burdan ceeee derim

tamamdır atlata atlata baktım şimdi level 1 değil mi ?

sadece ekstra küçük ağırlıklar gördüm, o mevcut ... hareketlerde benim pilates videosuna benziyor bazıları tabiii .

yaparım ben bunu .

tamamdır , ben erken kalkıyorum zaten 000000000000000 06:30 / 07:00 gibi yaparım ... sana da burdan ceeee derim
tamam bende başlasam iyi olacak

bu gün bir çok kişiden zayıflamışsın, küçücük kalmışsın sözleri duydum, sanki 10 kiloyu bu gün vermişim gibi :D

Bugün günü erkenden kapattım. Menümü bildireyimmmm :kk77::kk77::kk77:
Kahvaltı(07:00)
1 haşlanmış yumurta
lor peynir
1 kupa hibisküs şerbeti(şekersiz olanından :KK59:)

Ara(10:00)
200 ml süt

Öğlen(12:30)
tavuk ızgara
1 bardak ayran

Ara(15:00)
1 kupa yeşil çay

Akşam(17:00)
5 köfte
salata

Su: 3 lt
Spor: 1 saat yürüyüş(yapmayacam dedim ama hava çoook güzel bugün dayanamadım :KK53:)
Akşama da callan var. Yaparsam onu ayrıca bildiririm Ahu060812 Ahu060812 Ausencia Ausencia Yarın cuma ben çoook heyecanlıyım. Bu hafta ekstra efor harcadım. Özellikle spor konusunda.

Bi de canım çook haşlanmış mısır istiyor 3 gündür tutuyorum kendimi. Sayın kaptan yarın bana bi güzellik yapar mısın acep :KK51: Ona uygun bi spor telafisinde anlaşalım. Ne gerekir bilmiyorum ama ne kadar yapmam gerekirse yaparım.:KK53: Ausencia Ausencia

oyyy çok zor .... eşim de var vitiligo ... her yaz neler çektiğimizi iyi anlarsın .
Adam sahilde bile kesik eldiven takıyor ... şemsiye altı duruyor zaten .

Bir kez ilk evlendiğimiz sene güneşin altında yattı malak gibi ... sebebi de bendim :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: oyyyy oyyyyy tatil oldu kabus bize .
Ay anlamazmıyım 3 defa ciddi yanık geçirdim ellerim yüzüm şu topladı :( d vitamini eksikliği de ondan . Güneşten köşe bucak kaçıyorum, 50+ faktör koruyucu kullanıyorum. Zör vitiligo hem ruhsal anlamda hem fiziksel

tam cevap yazacaktım işim çıktı, kuzum hakikaten çok sinir bozucu bir durum, seni çok iyi anlıyorum, bu pazartesi 300 gr artım vardı ve ona moralim bozulmuştu, ama şu an 1,6 kg eksideyim, arada 3 gün geçti.

şimdi sen şöyle düşün, bu kilolar senin direnen gıcık kiloların, dikkat edip bu direnci kırmalısın, nasılsa daha sonra tıkır tıkır gidecek kilolar...
İnşallah öyle olur canım :)
Demir icin ne yazdi ??
Kağıt eşimde bakmadım canım
Ben ac olunca kilo veremiyorum anladim bunu....
Galiba bende
Bi gittim geldim 900 gr zayıflamışsın :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
:halay: yalancı değilse :KK70:

Çocukları parka götürdüm, geldik bahçede kumla oynadılar, vişne koparıp yediler. Şimdi yemek yeme vaktim :)

2017-07-06 18.25.24.webp

Bugünü vicdanlı vicdanlı kapattım sabaha lütfen güzel bir sonuç gelsin diye beklemeye başladım.

Kahvaltı:
1 yumurta
1 kk keçi peyniri
1 dilim tb ekmeği
1 salatalık

Ben normalde salatalık hiç sevmezken bu yıl salatalığa sardım diyetle birlikte. Şimdi de arıyorum adeta kahvaltılarda.

Öğlen:
Vicdan çorbası
1 kase yoğurt (bunu dayanamayıp yedim biraz tokluk hissinde sıkıntı yaşayınca akşama kazınma ve yüklenme olmasın diye)

Akşam:
Vicdan çorbası

Tadına tam alışamadım ama alışınca severek içilecek bir şey sanırım önünüzdeki hafta da yapacağım bu çorbadan.

Bugünü vicdanlı vicdanlı kapattım sabaha lütfen güzel bir sonuç gelsin diye beklemeye başladım.

Kahvaltı:
1 yumurta
1 kk keçi peyniri
1 dilim tb ekmeği
1 salatalık

Ben normalde salatalık hiç sevmezken bu yıl salatalığa sardım diyetle birlikte. Şimdi de arıyorum adeta kahvaltılarda.

Öğlen:
Vicdan çorbası
1 kase yoğurt (bunu dayanamayıp yedim biraz tokluk hissinde sıkıntı yaşayınca akşama kazınma ve yüklenme olmasın diye)

Akşam:
Vicdan çorbası

Tadına tam alışamadım ama alışınca severek içilecek bir şey sanırım önünüzdeki hafta da yapacağım bu çorbadan.
Çok merak ediyorum şu vicdan çorbasını ya. Menünü de beğendim. Tam kutsal perşembe menüsü olmuş bence :KK28:

Çok merak ediyorum şu vicdan çorbasını ya. Menünü de beğendim. Tam kutsal perşembe menüsü olmuş bence :KK28:
Sağol canım cuma tartısına adadım perşembeyi. :halay:Ben detoks adına nice çorbalar içtim de korkunçlardı o yüzden bu gerçekten güzel bence dene. Ben yarın malzememi depolayacağım haftaya bol bol içme planlarım var çünkü yeşil çay ve ödem suyuyla dahi gitmeyen şişlerim var. Ben de arada bu çorba ile çözmeye niyetliyim.

menüm
sabah
bol peynir
domates
biber
salatalık

öğlen
köfte ve tavuk ızgara
domates
biber
salatalık
yoğurt

akşam
ton balıklı salata

su şimdiden 2 lt

spor şimdiden 1 saat akşam yapınca yazarım

Ahu060812 Ahu060812

Boool pro ... harika perşembeee ....gelsin cumaaaaaaaaa :halay:

Bugün günü erkenden kapattım. Menümü bildireyimmmm :kk77::kk77::kk77:
Kahvaltı(07:00)
1 haşlanmış yumurta
lor peynir
1 kupa hibisküs şerbeti(şekersiz olanından :KK59:)

Ara(10:00)
200 ml süt

Öğlen(12:30)
tavuk ızgara
1 bardak ayran

Ara(15:00)
1 kupa yeşil çay

Akşam(17:00)
5 köfte
salata

Su: 3 lt
Spor: 1 saat yürüyüş(yapmayacam dedim ama hava çoook güzel bugün dayanamadım :KK53:)
Akşama da callan var. Yaparsam onu ayrıca bildiririm Ahu060812 Ahu060812 Ausencia Ausencia Yarın cuma ben çoook heyecanlıyım. Bu hafta ekstra efor harcadım. Özellikle spor konusunda.

bir güzel perşembe dahaaaa :halay::halay::halay:

bendeeeeeeeeeee heyecanlıyımmmmmmmmmmm

Bi de canım çook haşlanmış mısır istiyor 3 gündür tutuyorum kendimi. Sayın kaptan yarın bana bi güzellik yapar mısın acep :KK51: Ona uygun bi spor telafisinde anlaşalım. Ne gerekir bilmiyorum ama ne kadar yapmam gerekirse yaparım.:KK53: Ausencia Ausencia

yarın olması en ideal gün ... koca bir koçan da yeme bari :) eeeee bi ekstra spor 45 dk ...tamamdır :halay:

:super::super::super::super::super:hadi bi 900 de yarın :dua::dua::dua::dua:

Kahvaltı:
1 yumurta
1 kk keçi peyniri
1 dilim tb ekmeği
1 salatalık

Öğlen:
Vicdan çorbası

Akşam:
Vicdan çorbası

:super::super::super::super::super::super::super::super: eeyyyyyyyyyyy vicdannnnnnnnnnn dile gel , at şu irmae dan 1.5 kilo :confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Back
X