Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekmeği sadece sabah ye o zaman. Patates yeme. Dukan ekmek yap mesela ondan ye. Ya da yulaf unu Kinoa unu gibi unlar kullan canım.60kiloyum karatay usulunu leptin olayini cok benimsiyorum zaten.
Gecen sene yaptim bir sure ramazan girince bozdum.
Zaten bende bir sure sonra ekmegi birakmak istiyorum.
Ama su an ekmegi kesip bi sure sonra saldirmak istemiyorum.
Ben ozellikle persembe yapcamki tarti oncesi ne atarsam kardir diyerekten :)))
Duzenli 1 ay yapmak istiyorum ins.
10 agustosa kadar gibi.
Zor o da valla. Hep dip dibeAynı apartaman kuzum eltim ben kv ile birde kv nin kiracası var arada oluyor olmuyor yani hücresel kolini seklinde yaşıyoruz ....
Ayy aklıma geldi birde eltimin oglu evlenirse oda gelirmiş ayyy içim bir tuaf oldu![]()
Ben içine Acur doğradım. Bol taze nane ve kırmızı pul biber biraz da kaya tuzu az ama.Yap bakalim regli sisini alir.
Etkisi olur mutlaka.
Ben icine bol nane salatalik isot da atiyorum.
Isotun faydasi oluyor.
Öğlenden akşama kadar içiyorsun. Bugün başka mama yok. Bana da zor geliyor tek besin ama lezzetli yaptım içiyorum.Bende sabah kahvaltımı yaptım sonra başladım bugün ayran aşına ne kadar sürüyor bu çok fazla dayanamam sanırm tek besine![]()
Bir ara
Zor be güllüm cok zor 20 sene dolacakEkmeği sadece sabah ye o zaman. Patates yeme. Dukan ekmek yap mesela ondan ye. Ya da yulaf unu Kinoa unu gibi unlar kullan canım.
Zor o da valla. Hep dip dibe
Ben içine Acar doğradım. Bol taze nane ve kırmızı pul biber biraz da kaya tuzu az ama.
Öğlenden akşama kadar içiyorsun. Bugün başka mama yok. Bana zor geliyor ama lezzetli yaptım içiyorum.
Dükkan birasını nasıl yapıyorsunBir araböyle oldum
Zor be güllüm cok zor 20 sene dolacakbak efkarlandım gitip kendime dükkan birası yapayım
![]()
Burda ögrendim dün yaptım buraya gelince evde kaldıDükkan birasını nasıl yapıyorsun
Ay kuzum yaa Allah kolaylık versin![]()
Varım canım yarından itibaren7.Takım Spor Yarışı Grupları
AHUNUN FIRTINALARI
AUSUN KASIRGALARI
Bugün son gün . Müspet menfii .. yarışta varım / yokum demeyenleri listeden çıkarmak zorundayım .
- @Ausencia TAKIM KAPTANI.
Sanırım bu konuda bir tek @koza16 ve @ErSeSi veNego den ses çıkmadı .
Aynı grupların kilo verme yüzdeleri de alınacaktır bu hafta .
Hımmm denemek lazım. Adı dükkan birası haBurda ögrendim dün yaptım buraya gelince evde kaldı750 ml yesil cay demle 1 soda 1 limon sıkıp soğuk içiyorsun
ben bir bardak içitim guzeldi
![]()
Aaaa masum canım nasılsınşu saatten itibaren
yene işini bırakıp if için sürekli başlatmış bulunmaktayım
akşam geç geliriz sanırım ama yinede
sabah uyanıp lesile yapıcam![]()
Tadı?Hımmm denemek lazım. Adı dükkan birası ha![]()
Efser yapmış tadı güzel diyor. Soğuk içecek seçeneği yani. Yapılabilir bence.
Bıra tövbe berıl efserın tarıfıEfser yapmış tadı güzel diyor. Soğuk içecek seçeneği yani. Yapılabilir bence.
750 mlt Yeşilçay demleniyor. Sonra içine 1 şişe maden suyu ve bir limonun suyu ekleniyor. Tarif bu canım.Bıra tövbe berıl efserın tarıfı
Bır cümlede kullanırsam süper olur
Berıl efserden tarıfı alır yapar
Tovbesını bozmaz ama bıra içer
Denenmelı kesınlıkle
Sağol Fulya yapıyım bugun750 mlt Yeşilçay demleniyor. Sonra içine 1 şişe maden suyu ve bir limonun suyu ekleniyor. Tarif bu canım.
Ben de deneyeceğim.Onu bende yapmistim iyiydi tadida.