Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet seni seni bihterimi ayy nehirimi :KK200::KK70:
uff nill bazen vuruyo işte napayım ki,içten gelen bişey :KK43:inan düşünmekten işime konsatre olamıyorum,aslında şeker ilacına başlamayı düşünüyorum belki isteklerimi kısıtlar diye:işsiz:
Ahahah Begüş şeker ilacıyla tatlı iştahının arasındaki bağı nasıl buldun:deli:

ay valla bi başladım dün spora allahım bant yandı :KK43:

Sarayca Sarayca ben bi ara denedim jilian ama zor geldi , hatta evdeki dambıllarımıda onun için almıştım
yaklşık 5 yıl önce :deli:

Ausencia Ausencia kankamla tekrarmı başlsam yürümeye diye düşünmedim degil ya :KK43: bantta gitti baksana
ben jillianın 6s 6 w si daha kolay, zor olan nmtz sini yapayım da, daha çok inceleyim diyorum :deli:

evet seni seni bihterimi ayy nehirimi :KK200::KK70:
uff nill bazen vuruyo işte napayım ki,içten gelen bişey :KK43:inan düşünmekten işime konsatre olamıyorum,aslında şeker ilacına başlamayı düşünüyorum belki isteklerimi kısıtlar diye:işsiz:
Begüş bende o durumdayım şahsen :110:  ilaçlar dolapta bekliyor. Yeme isteğimi frenlemek için almayı düşünmüyor değilim açıkcası :olamaz:

kınasızzzz olmazzzz :)

adres belli istanbul ama vaktimiz var daha şimdilik adını koyduk sadece :) biraz toparlanmak lazımmm :KK70:

oooo kızlar ama bunlar çok güzel beni gölgede bırakacak takım üyeleri :KK70: :KK70:
sen kuğu gibisin mimuu :nazar:,yanında nedimelerin oluruz biz
bide topuklu giyince aşağıya doğru bakarsın kim var ne giymiş diye

Begüş bende o durumdayım şahsen :110:  ilaçlar dolapta bekliyor. Frenlemek için almayı düşünmüyor değilim açıkcası :olamaz:
alalım ya o zaman ne bekliyoruz ki :işsiz:
yıllardır bi tek şu tatlı isteğine karşı koyamadım ama o ilacı kullandığım dönemlerde çok daha başarılıydım bu konuda

alalım ya o zaman ne bekliyoruz ki :işsiz:
yıllardır bi tek şu tatlı isteğine karşı koyamadım ama o ilacı kullandığım dönemlerde çok daha başarılıydım bu konuda
Di.....min mi adı canım? Ciddi ciddi düşünüyorum. Ramazan dan beri iştahım fena açıldı özellikle dediğin gibi tatlı şeylere karşı :(

Hiç bilmiyordum :KK57: begum75 begum75 özür diliyorum :KK53:
Estağfurullah kuzum her bünyede aynı tepkiyi veriyormu ilaç bilmiyorum ama bende gerçekten iştah azalması yapmıştı. O zamanlar insülin direncim yüksekti. Şu an normal ama bilemiyorum kararsız kaldım :(

Estağfurullah kuzum her bünyede aynı tepkiyi veriyormu ilaç bilmiyorum ama bende gerçekten iştah azalması yapmıştı. O zamanlar insülin direncim yüksekti. Şu an normal ama bilemiyorum kararsız kaldım :KK43:
İlginç bazı ilaçlar etki ediyor tabi ki ama tatlı isteğini azalması güzelmiş:KK53:

yaaaa Nare83 Nare83 senin kanka diyince aklıma geldi ..sen deli gibi ıf ten eriyosun kadın sana demişti ya ..bi veremedik şu kiloları :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

he valla aynen , birde çok konuşuyor beeee gereksiz veee boşşş
kı geçen yine dediii ya yemiyoz yemiyoz, yine veremiyoruz
valla ben taş gibi 15 kilo veridm dedimm bende:KK70::KK70::KK70:

sen kuğu gibisin mimuu :nazar:,yanında nedimelerin oluruz biz
bide topuklu giyince aşağıya doğru bakarsın kim var ne giymiş diye

hahaha canım benim çok teşekkür ederimm :)

harbiden heeee , platform topuk 23 pont alsam ... 186 olurum .... mimu da babet giyse oldu bu iş :deli:

ben maximum 5 cm giyebiliyorum rahat olun :D

harbiden heeee , platform topuk 23 pont alsam ... 186 olurum .... mimu da babet giyse oldu bu iş :deli:

düğünde mimuu babet giyecek hayal gücün çok güçlü:-)

Hiç bilmiyordum :KK57: begum75 begum75 özür diliyorum :KK53:

aa nehir ben neler çektim o tatlı isteğinden bilsen o ilaç olmasa toparlayamazdım heralde

Di.....min mi adı canım? Ciddi ciddi düşünüyorum. Ramazan dan beri iştahım fena açıldı özellikle dediğin gibi tatlı şeylere karşı :KK43:

aynen o ilaç bendekide
daktırıma sorsak ya o bilir

Estağfurullah kuzum her bünyede aynı tepkiyi veriyormu ilaç bilmiyorum ama bende gerçekten iştah azalması yapmıştı. O zamanlar insülin direncim yüksekti. Şu an normal ama bilemiyorum kararsız kaldım :KK43:

bende iştah azalması yapmadı sadece tatlılara karşı açık iştahım kapanmıştı,kapanmıştı değilde azalmıştı diyelim :confused:bendeki iştaha tıpta çaresiz :KK70:
daktırlarıma soralım ne diyecekler bakalım
kelebekolacam kelebekolacam irmae irmae

aa nehir ben neler çektim o tatlı isteğinden bilsen o ilaç olmasa toparlayamazdım heralde

aynen o ilaç bendekide

bende iştah azalması yapmadı sadece tatlılara karşı açık iştahım kapanmıştı
Aynen kuzum. Dr. larımız yardımcı olursanız seviniriz.

aynen o ilaç bendekide

bende iştah azalması yapmadı sadece tatlılara karşı açık iştahım kapanmıştı,kapanmıştı değilde azalmıştı diyelim :confused:bendeki iştaha tıpta çaresiz :KK70:

Bende de tatlı isteği fazlaca bazen unutmaya çalışıyorum işte :işsiz:

Back
X