- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.627
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fatma abla günde en azından 5-6 kez buraya yazmadı mı uzaklaşır kopar gibi geliyor şu an. 2 sene önce geldiğimde yeni gelmişti. Nası hevesliydi azimliydi. O günden beri takip ederim arada. Ama uğramıyor hiç. Bence sorun buYalnız fatmanın son mesajı çok umutsuz gördüm ben ... ne dersin hocam ?
Yani öyle ..bakacağız ... karşımda da çok spor yapan bir @Lunya var falan demelerböyle ilk günün havası yok gibi .
yahu o ev gezmelerinden men etme lokal açacağım , 35 yaş üstü arkadaşlarımla ...
Valla şöyle hesaplayıp koysanız ne iyi olur valla yanlışlık oluyodur gece 2 de tek gözle yaptığım puanlarda.düzeltirim çekirge..Bugün ku 30dk seysini yaptım yaparken kafa çalışıyor hesap hesap ahu canım
Ahu060812 salı yani dünkü puanım
28·3=84 jillian bence egzersiz
60.2=120 yürüyüş+pedal
120+84 =204
Sen176 yazmışsın
Ahu diyorum kasırgalar geliyor bak bizi süpürecek bu hafta diyorum![]()
Tamam canım anladım beklemedeyimigdedali kuzum geçmiş olsun bu arada ... dinlen biraz ... spora ara ver .canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmm
Triplimelek Megi canım ... yok yapman gereken bir şey kalmadı ... menü yazacaksın , menüleri eleştirebilirsin ...
gerisi sohbet motivasyon ....
spor olayı da puanla yarışan iki takıma ayrıldık , bu hafta girenler çıkanlar bir toparlansın ... hangi takım eksikse aebenle seni oraya iliştireceğim .
@nehirnil111 kesinlikle başlayınnnnnn jillian 30 days shred level 1
@Daydream- canım aeben bence de sen nerdeysen orada olmak ister ...yüzerde o şimdi lokalde![]()
Aaa teşekkür ederim. Genelde boyleyimdir canım bayadir okuyordum sizi gizliden o yüzden kuralları da biliyorum. Ahh o arsizlar heryerde var :))Tripli meg ne kadan kibarsin oyle. Hep boylemisin yoksa yeni geldigin icinmi?
Yeni geldigi listeye bile giremedigi halde arsiz olanlar varda![]()
Hosgeldin canim iyi kilo vermeler.Aaa teşekkür ederim. Genelde boyleyimdir canım bayadir okuyordum sizi gizliden o yüzden kuralları da biliyorum. Ahh o arsizlar heryerde var :))
Ahum dun 20 dk yuruyusum var .Valla şöyle hesaplayıp koysanız ne iyi olur valla yanlışlık oluyodur gece 2 de tek gözle yaptığım puanlarda.düzeltirim çekirge..
Benim eşimde de yaşıyorum bizzat. Zaman zaman kiskanirdi ama şu bir kaç aydır fena balkona cikamicam diye korkuyorum :))Şu cümlenin şahını dely'nin eşte yaşadık![]()
Bozulmadan yap kuzum. Aksam yogurtla iyi gider. Gerci havalar sogukAyran aşı dedin aklıma getirdin canım semizotum dolapta duruyor bozulur mu ya yoğurtlayacaktım kabaklarımda duruyor uffGünaydın bu arada
![]()
Hoşbuldum canım teşekkür ederim inşallahHosgeldin canim iyi kilo vermeler.
hosgeldin ozlemIyi geceler herkese
ADINIZ: Özlem
YAŞINIZ: 27
BOYUNUZ:1.65
KİLONUZ: 67.5
HEDEF KİLONUZ:60
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Hamilelik abur cuburlar sağolsun![]()
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Başta sağlığım için çok istiyorum ailemde kilo yüzünden çok fazla hastalık yaşayan var malesef![]()
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 9 senelik evliyim7 yaşında oğlum ve 17 aylık bir kızım var. Ev hanimiyim.
Esiminde desteğiyle kilo verme maratonuma 7 ay öncesinde başladım.
85 kilo ile başladım şuan 67.5 kiloyum.
1 aydır bıraktım kendimi iyicemalesef yürüyüşümü diyetimi herseyimi bıraktım neden bıraktım bilmiyorum.
Tekrardan aynı kiloya dönmeyi asla istemiyorum.
Sizleri bayadir takip ediyorum aranızdaki sohbet arkadaşlık bana daha yakın hissettirdi takımınızı. Giden motivasyonumu tekrar canlandirmaya yettiniz.
Inşallah benlede iyi iletişim kurar sohbetlerinize dahil edersiniz.
Sizlerinde desteğiyle olacak inşallah.
Sevgiler
Ayy ben hiç kontrol etmiyorum bi de 30 days shredler 27 dk abla. o bir dakikada kadın konuşuyor. Ona göre hesaplayalımmm. 1 dk 1 dakikadır sonuçtaValla şöyle hesaplayıp koysanız ne iyi olur valla yanlışlık oluyodur gece 2 de tek gözle yaptığım puanlarda.düzeltirim çekirge..
Bu hafta kendimden hic hosnut degilimEvet matematiksel verilerle olaya açıklık getirelim ....
AHUNUN FIRTINALARI
Ahu060812
igdedali
- @Nefs
- @60kiloyum
- @Antepia27
- @Bonus
- @koza16
- @ecemavi
- @eflalim
- @irmae
- @White Lily
- @kuzularinannesi
- @DelyDoly
Betulina
- @kelebekolacam
AUSUN KASIRGALARI
Ausencia
- @suspushanimcim
Sarayca
- @ada81
- @Efser
ErSeSi
- @masumm
- @saydin78
- @Sherrysherrylady
- @MorVampirella
- @mimu88
- @begum75
- @Lunya
- @nehirnil111
- @Daydream-
Şimdi bu cuma @aeben veTriplimelek Megi spor listesine girecek ... @begum75 kendi isteği ile listeden ayrılmak istediğini beyan etti .
Puanı sıfır olanları .... bu hafta gelmeyenleri bu cuma çıkarıyorum zaten ... kimin takımı daha eksik kalırsa iki güzide arkadşaımız oraya eklenecek .
Hoşbuldum canımhosgeldin ozlem
Ayy ben hiç kontrol etmiyorum bi de 30 days shredler 27 dk abla. o bir dakikada kadın konuşuyor. Ona göre hesaplayalımmm. 1 dk 1 dakikadır sonuçta![]()
Ben de senden hoşnut değilimmmmm. Gelemiyorsun ki buraya. bi de tartı da yüzünü pek güldürmedi sanırsam. Silkelenmen lazım. Kızma ama 20 dk spor nedir yahu. Sen 20 dk sporla günü geçiştirecek kadın mısın de hele banaBu hafta kendimden hic hosnut degilim![]()