Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hadi bakalım benden bu kadar ...

Mutfakta işler var ...

sonra eşim gelir yemeğe öğlen ... sonra çıkıp Yusufu al ...

İşte ordan yine hastaneye ..öğleden sonra çıkacakmış arkadaş ... almaya gelende olmayacak muhtemelen ...

eve gelince tüm enerjikimle :deli: buradayım inşallah :KK15:

Ausencia Ausencia 53 oldun muuuuuuu bakeeem :KK70: enişte sopayı çıkardı mı :)

Cıks ..ucu geldi duruyor orda ... buralar inatçı .
Derin sular . ihmale gelmiyor mimum .
bakalım giden 400 gözüküyor oldu çarşamba ... bir 600-700 yapsam öpüp başıma koyacağım

Yalnız fatmanın son mesajı çok umutsuz gördüm ben ... ne dersin hocam ?

Yani öyle ..bakacağız ... karşımda da çok spor yapan bir @Lunya var falan demeler :KK12: böyle ilk günün havası yok gibi .

yahu o ev gezmelerinden men etme lokal açacağım , 35 yaş üstü arkadaşlarımla ...
Fatma abla günde en azından 5-6 kez buraya yazmadı mı uzaklaşır kopar gibi geliyor şu an. 2 sene önce geldiğimde yeni gelmişti. Nası hevesliydi azimliydi. O günden beri takip ederim arada. Ama uğramıyor hiç. Bence sorun bu

Bugün ku 30dk seysini yaptım yaparken kafa çalışıyor hesap hesap ahu canım
Ahu060812 Ahu060812 salı yani dünkü puanım
28·3=84 jillian bence egzersiz
60.2=120 yürüyüş+pedal
120+84 =204
Sen176 yazmışsın
Ahu diyorum kasırgalar geliyor bak bizi süpürecek bu hafta diyorum :confused::KK70:
Valla şöyle hesaplayıp koysanız ne iyi olur valla yanlışlık oluyodur gece 2 de tek gözle yaptığım puanlarda.düzeltirim çekirge..

selam bayanlar dunku menum

sabah bir dl tb ekmegi
bir parca sucuklu yumurta
peynir domates zeytin
1 tane cevizli kurabiye

ogle vicdan yapip sadece bir dilim ekmekle yayla corbasi icildi
aralarda sade kahve yesilcay ve kiraz sapi icildi
3 lt kadar su
spor yok eve 12 de geldim gece
aksam yemegi de yok ablamda idim agzima bisey surmedim

igdedali igdedali kuzum geçmiş olsun bu arada ... dinlen biraz ... spora ara ver .canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmm
:deli:

Triplimelek Megi Triplimelek Megi canım ... yok yapman gereken bir şey kalmadı ... menü yazacaksın , menüleri eleştirebilirsin ...
gerisi sohbet motivasyon ....

spor olayı da puanla yarışan iki takıma ayrıldık , bu hafta girenler çıkanlar bir toparlansın ... hangi takım eksikse aebenle seni oraya iliştireceğim .

@nehirnil111 kesinlikle başlayınnnnnn jillian 30 days shred level 1

@Daydream- canım aeben bence de sen nerdeysen orada olmak ister ...yüzerde o şimdi lokalde :KK53:
Tamam canım anladım beklemedeyim :kahve:

Tripli meg ne kadan kibarsin oyle. Hep boylemisin yoksa yeni geldigin icinmi?

Yeni geldigi listeye bile giremedigi halde arsiz olanlar varda :tokat:
Aaa teşekkür ederim. Genelde boyleyimdir canım bayadir okuyordum sizi gizliden o yüzden kuralları da biliyorum. Ahh o arsizlar heryerde var :))

Iyi geceler herkese :KK25:

ADINIZ: Özlem

YAŞINIZ: 27

BOYUNUZ:1.65

KİLONUZ: 67.5

HEDEF KİLONUZ:60

KİLO ALMA NEDENİNİZ: Hamilelik abur cuburlar sağolsun :KK43:

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Başta sağlığım için çok istiyorum ailemde kilo yüzünden çok fazla hastalık yaşayan var malesef :KK43:

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 9 senelik evliyim :nazar: 7 yaşında oğlum ve 17 aylık bir kızım var. Ev hanimiyim.
Esiminde desteğiyle kilo verme maratonuma 7 ay öncesinde başladım.
85 kilo ile başladım şuan 67.5 kiloyum.
1 aydır bıraktım kendimi iyice :KK43: malesef yürüyüşümü diyetimi herseyimi bıraktım neden bıraktım bilmiyorum.
Tekrardan aynı kiloya dönmeyi asla istemiyorum.
Sizleri bayadir takip ediyorum aranızdaki sohbet arkadaşlık bana daha yakın hissettirdi takımınızı. Giden motivasyonumu tekrar canlandirmaya yettiniz.
Inşallah benlede iyi iletişim kurar sohbetlerinize dahil edersiniz.
Sizlerinde desteğiyle olacak inşallah.
Sevgiler
hosgeldin ozlem

Valla şöyle hesaplayıp koysanız ne iyi olur valla yanlışlık oluyodur gece 2 de tek gözle yaptığım puanlarda.düzeltirim çekirge..
Ayy ben hiç kontrol etmiyorum bi de 30 days shredler 27 dk abla. o bir dakikada kadın konuşuyor. Ona göre hesaplayalımmm. 1 dk 1 dakikadır sonuçta :deli:

Evet matematiksel verilerle olaya açıklık getirelim ....

AHUNUN FIRTINALARI :halay:

1. Ahu060812 Ahu060812
  2. igdedali igdedali
  3. @Nefs
  4. @60kiloyum
  5. @Antepia27
  6. @Bonus
  7. @koza16
  8. @ecemavi
  9. @eflalim
  10. @irmae
  11. @White Lily
  12. @kuzularinannesi
  13. @DelyDoly
  14. Betulina Betulina
  15. @kelebekolacam

AUSUN KASIRGALARI :halay:

1. Ausencia Ausencia
  2. @suspushanimcim
  3. Sarayca Sarayca
  4. @ada81
  5. @Efser
  6. ErSeSi ErSeSi
  7. @masumm
  8. @saydin78
  9. @Sherrysherrylady
  10. @MorVampirella
  11. @mimu88
  12. @begum75
  13. @Lunya
  14. @nehirnil111
  15. @Daydream-

Şimdi bu cuma @aeben ve Triplimelek Megi Triplimelek Megi spor listesine girecek ... @begum75 kendi isteği ile listeden ayrılmak istediğini beyan etti .

Puanı sıfır olanları .... bu hafta gelmeyenleri bu cuma çıkarıyorum zaten ... kimin takımı daha eksik kalırsa iki güzide arkadşaımız oraya eklenecek .
Bu hafta kendimden hic hosnut degilim :(

Bu hafta kendimden hic hosnut degilim :KK43:
Ben de senden hoşnut değilimmmmm. Gelemiyorsun ki buraya. bi de tartı da yüzünü pek güldürmedi sanırsam. Silkelenmen lazım. Kızma ama 20 dk spor nedir yahu. Sen 20 dk sporla günü geçiştirecek kadın mısın de hele bana:63:

Back
X