Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Boşluğu erken buldum :)

Bayramin ilk menusu benden gelsin
Bugun gec uyandim gec yatmistim
10.30= 1 tam bugday ekmegi yumurtalayip 1 tatli kasigi z.yaginda pisirdim
Domates salatalikla yedim
Ara= 1 elma ve bi kac tane kucuk salatalik
16.15=haslanmis et ve bol salata
Bol su
Aksama dogru spor yapmayi dusunuyorum
Ausencia Ausencia igdedali igdedali

Harika bir bayram menüsü ...
Valla yürekten tebrikler çiçeğimmmm ... tartı yok yere yüz güldürmüyor , müthiş irade var :KK200:

Bugün menü bildirmeyecem Ausencia Ausencia
Öğlen cıss var. Söylesem yediğime inanmazsın. İlk defa tartı gülmeyince inancım kırıldı. iyi değilim. Çünkü bu hafta gerçekten aşırı emek verdim. En büyük kozum spor- hareketti. Sabah 6 da kalkıp akşam 11 e kadar %80 hareket halindeydim. Sabah bi çıktım + yım. Sonra biraz inince çıktım -400. Emeğimin karşılığı bu değildi. Şimdi gelip kızacaksın. Ne desen haklısın... Bütün hafta tartı bu şekildeydi... Sadece bi kot almıştım Sivas'tan gelmeden. Dün denedim hafif bolarmış. Nası heves ettim kesin tartı coşacak diye. Ama olmadı. Gerçekten aşırı canım sıkkın...
Ben spora gidiyorum. akşama kadar epey yapacam telafi için. Çok pişmanım nası kızıyorum kendime ama iş işten geçti...

Bunca zaman sıkı diyete ... bi öğünlük vücut şaşırtma diyelim yediklerine.
Menünü bekliyorum iğdem .
Istakrarını bozma sen ... güzel olacak ve 59.9.... 8 eylülde gelecek gör bak :KK200:

cuma 80.4
bugün 79.4

Hadi bakalım fulya... şu çörekleri kaldır bir an önce buzluğa ki , 80 ler artık hiç gelmesin ... gelmesin ki ... 75 ekimde gelsin :KK200:emeksiz yemek yok biliyorsun .. hem çörekler hem 75 olmuyor:KK49:

1 eylül menüsü kondurayım şuraya

Kahvaltı : Menemen, 2 dilim tb.ekmeği, peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, şeftali

Ara: Yer fıstığı, 3 erik

Öğlen : Tabi ki kavurma :) bir dilim ekmek ( küçük oğlum suyuna batırıp batırıp tepti ağzıma ) 1 bardak dışı

Akşam: 1 kase ayran çorbası

Güzel menü kondurup yineeee grilere bürünen eflal :KK12:

Selam kızlar herkese iyi bayramlar
Ben bugünde aynı kilodayım 60.9
Daha ilk günüm bi kaç güne toparlanırım.
Bugün bayram dolayısıyla yediklerim karman çorman
Çok aşırı doymadım ama sağlıklı da olmadı
Kavurma
Domates
Soğan
Börek
Sarma
Kadayıf
Çikolata yediklerimin arasında.
Ama hiç biri porsiyon şeklinde değil 1 2 çatal anca.
Sabah akşam soğan kürümü yaptım.
Yarın inşallah erken kalkıp düzenli bir kahvaltıyla güne başlarım.
Kızım bu saatlerde yatınca sabaha kadar uyumuyor illa ki gece 1 2 gibi uyanıyor ve artık nezaman uyursa.
Bu sabah 6.30 kadar uyanıktım 1.30 dan beri.
E haliyle geç kalktım güne geç başladım.
Bugün de uyudu bakalm inşallah uyanmaz sabaha kadar

Düzenli menü olmamış evet ... 1-2 çatal ondan bi iki çatal bundan aslında en fena beslenmedir.
Hem diyete zeval getirecek cız yenir hem doyulmaz ...

ANIMSATALIM ...UNUTMAYALIM ....ÖNEMLİ :) !

Ahu060812 Ahu060812 66.5 (66)
Efser Efser 74.5 (73.7)
White Lily White Lily 72.5 (72)
igdedali igdedali 60.5 (59.9)(revize)
suspushanimcim suspushanimcim 65.8 (64.9)
Triplimelek Megi Triplimelek Megi 60.9 (60)(revize)
GunesinKizi35 GunesinKizi35 47.7 (47)
Bonus Bonus 99.9 (99.2)
caytabagi caytabagi 60.8 (60.3)
@Portakal Sulu Ordek 55.8 (55.5)

nar_cicegim nar_cicegim 67 (revize)
saydin78 saydin78 59
@masumm 65
@eflalim 72
@grill 72.5
@Makbule007 61.5(revize)
Nefs Nefs 54
aeben aeben 66
Sekercikiz Sekercikiz 70.5
ecemavi ecemavi 64.5
Antepia27 Antepia27 106.5
ada81 ada81 68
60kiloyum 60kiloyum 78.5(revize)
nehirnil111 nehirnil111 52.8
begum75 begum75 56
@_SARAYCA_ 55.2(BİLDİRiM YAPMASAN DA DURSUN BURADA PSİKOLOJİK)

Bayram sonrası 8 Eylül için hedefleri unutmayın güzeller .. 1 eylüldeki bildirimleriniz yarışmaya dahil olmayacak ve 8 eylüldeki kilolarınız 2 ye bölünecek unutmayın listedekiler için geçerli bu uygulama ...

Yüzdeniz 2 ye bölüneceği için sadece listedekiler özellikle parantez içinde rakama ulaşmaya gayret etsin , yoksa dediğim gibi bayram sonrası .... nasıl olsa 15 gün var derken duvara toslamayalım :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Beklenenden iyi kilo veren arkadaşlar var ... minik revizeler yaptım cumaya .
Lütfen herkes bayramda elinden geleni yapsın . Sonrası Allah kerim .
Koca bayram bi lokma cızı kendine takımına reva görmeyen arkadaşlarınızı düşündükçe siz de elinizi uzattığınız o tabaktan geri çekin :KK19:

Aynen hem listede değilim hem de homini gırtlak yedim buna da şükür :KK66: elbise öyle pek güzel değilde işte aldım :) bakıyım koyabilirsem koyarım
:63::63::63: :duduk: :KK12::KK12::KK12::duduk::duduk::duduk:
Yaa bi rahat durmuyon hee

Woooooow ne fısıldıyorsan tartına arkadaşlarınla da paylaş triplim :halay:

Süpeeeer .... 60 lar geliyooor haftaya ... artık ucu olur başı olur ... sağlam tut .:KK15:

Sabit senin menüler için iyi sonuç.
Azıcık denge kursan , bak diyet demiyorum denge :) ayda 3 kilo eksin garanti.

Beklesen 1 kg görürdün efser.
Bu hafta daha sıkı ... hadi göreyim seni ...
73 ler diyordum ben hedefine ... 8 eylüle.

Aminnnnnnnnnnn:KK15:

Müthiş kilo bildirimiii ya ... 67 olursa haftaya derece yaparsın bireyselde :sampiyon:

Süper :KK73:

Kaldı hedefe 1.9 :KK73:

Hadi bakalım lily bayramda da tam gaz devam :KK15:

73.5 .... iyi valla . Bende fazla bekliyordum senden .
Belki de fazlaydın da şu iki gün verdin eflal:KK51:

Kaldı hedefe 1.7 en az ...
Bayram haftası tüm kozlarını kullanmalısın .
Cız yapılmadığında verilen kiloları okudun sende bonus .. bu tabloya sende ayak uydurmalısın artık.

Regl öncesi sabit iyi yine ... sonuçta çok düzenli diyet yoktu nefsim .
Bayramda sabit geçse ... pzt başlarız çılgınlar gibi :KK19:

Az gitmiş iğdem ... ödemdir sıcaktan diyorum .
Dönüşte puf diye inecek inşallah .
Dönüş ne vakitti bu ara ?
Auss valla diyete zeval getirmedim menü yazmasamda dikkat ediyorum...
Bir gün sadece azcık pilav ve lavaş yemistim.
Neysee çok pis cok çılgın hayallerim var girmek istedigim beden, görmek istedigim rakamlar varr:21::21::21:

Kızlar herkese hayırlı bayramlar dilerim
Hayırlı bayramlar begum:KK200::KK200:

Boşluğu erken buldum :)

Harika bir bayram menüsü ...
Valla yürekten tebrikler çiçeğimmmm ... tartı yok yere yüz güldürmüyor , müthiş irade var :KK200:

Bunca zaman sıkı diyete ... bi öğünlük vücut şaşırtma diyelim yediklerine.
Menünü bekliyorum iğdem .
Istakrarını bozma sen ... güzel olacak ve 59.9.... 8 eylülde gelecek gör bak :KK200:

Hadi bakalım fulya... şu çörekleri kaldır bir an önce buzluğa ki , 80 ler artık hiç gelmesin ... gelmesin ki ... 75 ekimde gelsin :KK200:emeksiz yemek yok biliyorsun .. hem çörekler hem 75 olmuyor:KK49:

Güzel menü kondurup yineeee grilere bürünen eflal :KK12:

Düzenli menü olmamış evet ... 1-2 çatal ondan bi iki çatal bundan aslında en fena beslenmedir.
Hem diyete zeval getirecek cız yenir hem doyulmaz ...
Tesekkur ederim kaptan sizin etkiniz cok fazla tabiki. Ama elim de gitmiyor onceki gun dondurma yemistim yazdim zaten ama hic hosuma gitmedi. Hedefe kilitlenmisim belli ki.

Beklenenden iyi kilo veren arkadaşlar var ... minik revizeler yaptım cumaya .
Lütfen herkes bayramda elinden geleni yapsın . Sonrası Allah kerim .
Koca bayram bi lokma cızı kendine takımına reva görmeyen arkadaşlarınızı düşündükçe siz de elinizi uzattığınız o tabaktan geri çekin :KK19:
Ooooo 67 miiiiiii. Bu sabah 67.9 um bakalim 900 gr bir haftada gider mi. Sali gunu okul da basliyor. Yanimda yiyecek goturmek icin isitilabilir saklama kaplari aldim cok lazim olacak. Salata koysam bi ton baligi acsam bi ogun eder dedim. Farkli tarifler varsa alirim

1 Eylül Cumamenü bildirimim:

Uyanınca(06:00)
3 kaşık yoğurt keten tohumuyla
2 ceviz

Kahvaltı(08:30)
2 haşlanmış yumurta
az peynir
bol yeşillik
közlenmiş biber
domates salatalık

Öğlen(13:00)
ciğer kebabı(yarım lavaşla)
ayran
salata
1 kase sütlaç(nenemlerdeydik öğlen)

Akşam(17:00)
1 kase yoğurt
az salata

Su: her gün 3 lt geçiyor.
Sporu dün bildirdim.
Ausencia Ausencia sana ve takıma böyle bir menüyle geldiğim için gerçekten çok üzgünüm. Yazarken utandım. Tartıya çıktığımda inanamadım. Başka sıkıntılarım da var bu feylesof nişan meselesi falan... Bunlar elbette bahane değil ama bu cıs çok sinsi... İradesizlikten değil vazgeçtiğimden oldu. Tartıda 55.5 i görene kadar söz veriyorum bir daha olmayacak...
Bugün hemen toparlandım. Tam gaz devam ediyorum. İnşallah dediğin gibi vücudu şaşırtmışımdır. Anlayışın için de teşekkür ederimm

Tesekkur ederim kaptan sizin etkiniz cok fazla tabiki. Ama elim de gitmiyor onceki gun dondurma yemistim yazdim zaten ama hic hosuma gitmedi. Hedefe kilitlenmisim belli ki.

Ooooo 67 miiiiiii. Bu sabah 67.9 um bakalim 900 gr bir haftada gider mi. Sali gunu okul da basliyor. Yanimda yiyecek goturmek icin isitilabilir saklama kaplari aldim cok lazim olacak. Salata koysam bi ton baligi acsam bi ogun eder dedim. Farkli tarifler varsa alirim

Bende okul açılınca napcam diye çok telasliyim..
:KK17::KK17:
Seminer dönemi sıkıntı olmaz gibide asıl okul zamanı duzenim bozulacak gibi:cry::cry::cry::cry:

1 Eylül Cumamenü bildirimim:

Uyanınca(06:00)
3 kaşık yoğurt keten tohumuyla
2 ceviz

Kahvaltı(08:30)
2 haşlanmış yumurta
az peynir
bol yeşillik
közlenmiş biber
domates salatalık

Öğlen(13:00)
ciğer kebabı(yarım lavaşla)
ayran
salata
1 kase sütlaç(nenemlerdeydik öğlen)

Akşam(17:00)
1 kase yoğurt
az salata

Su: her gün 3 lt geçiyor.
Sporu dün bildirdim.
Ausencia Ausencia sana ve takıma böyle bir menüyle geldiğim için gerçekten çok üzgünüm. Yazarken utandım. Tartıya çıktığımda inanamadım. Başka sıkıntılarım da var bu feylesof nişan meselesi falan... Bunlar elbette bahane değil ama bu cıs çok sinsi... İradesizlikten değil vazgeçtiğimden oldu. Tartıda 55.5 i görene kadar söz veriyorum bir daha olmayacak...
Bugün hemen toparlandım. Tam gaz devam ediyorum. İnşallah dediğin gibi vücudu şaşırtmışımdır. Anlayışın için de teşekkür ederimm

Yaa tatlım tamam güzel pişman olmanda ama çok üzüyor gibisin kendini yapna lütfen...
Yesen bile sporla zaten etkisiz hale getiriyorsun kii..
Strese girme hiç bir şey için , herşey yoluna girer merak etme...
Su akar yolunu bulur

Back
X