- 11 Nisan 2007
- 87.639
- 514.994
- 1.223
Takimlar olarak ne kadan minnoşuz bu bayram dimi :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayramin ilk menusu benden gelsin
Bugun gec uyandim gec yatmistim
10.30= 1 tam bugday ekmegi yumurtalayip 1 tatli kasigi z.yaginda pisirdim
Domates salatalikla yedim
Ara= 1 elma ve bi kac tane kucuk salatalik
16.15=haslanmis et ve bol salata
Bol su
Aksama dogru spor yapmayi dusunuyorum
Ausencia
igdedali
Bugün menü bildirmeyecemAusencia
Öğlen cıss var. Söylesem yediğime inanmazsın. İlk defa tartı gülmeyince inancım kırıldı. iyi değilim. Çünkü bu hafta gerçekten aşırı emek verdim. En büyük kozum spor- hareketti. Sabah 6 da kalkıp akşam 11 e kadar %80 hareket halindeydim. Sabah bi çıktım + yım. Sonra biraz inince çıktım -400. Emeğimin karşılığı bu değildi. Şimdi gelip kızacaksın. Ne desen haklısın... Bütün hafta tartı bu şekildeydi... Sadece bi kot almıştım Sivas'tan gelmeden. Dün denedim hafif bolarmış. Nası heves ettim kesin tartı coşacak diye. Ama olmadı. Gerçekten aşırı canım sıkkın...
Ben spora gidiyorum. akşama kadar epey yapacam telafi için. Çok pişmanım nası kızıyorum kendime ama iş işten geçti...
cuma 80.4
bugün 79.4
1 eylül menüsü kondurayım şuraya
Kahvaltı : Menemen, 2 dilim tb.ekmeği, peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, şeftali
Ara: Yer fıstığı, 3 erik
Öğlen : Tabi ki kavurma :) bir dilim ekmek ( küçük oğlum suyuna batırıp batırıp tepti ağzıma ) 1 bardak dışı
Akşam: 1 kase ayran çorbası
Selam kızlar herkese iyi bayramlar
Ben bugünde aynı kilodayım 60.9
Daha ilk günüm bi kaç güne toparlanırım.
Bugün bayram dolayısıyla yediklerim karman çorman
Çok aşırı doymadım ama sağlıklı da olmadı
Kavurma
Domates
Soğan
Börek
Sarma
Kadayıf
Çikolata yediklerimin arasında.
Ama hiç biri porsiyon şeklinde değil 1 2 çatal anca.
Sabah akşam soğan kürümü yaptım.
Yarın inşallah erken kalkıp düzenli bir kahvaltıyla güne başlarım.
Kızım bu saatlerde yatınca sabaha kadar uyumuyor illa ki gece 1 2 gibi uyanıyor ve artık nezaman uyursa.
Bu sabah 6.30 kadar uyanıktım 1.30 dan beri.
E haliyle geç kalktım güne geç başladım.
Bugün de uyudu bakalm inşallah uyanmaz sabaha kadar
Amaaan bir tikladim populer konulara ve rastgele bir basliga ve orda gordum @eflalim yine ceza almis.
Yapmayin gozunuzu seviyim bdv deki igrenc konularda isiniz ne?
Baktım da bişey yazmamis kii banlanacak kadar![]()
Bende baktım canım ...
Son konu değil ... daha altlarda bi konu var .
Bakkk bakkk bu mesajdan sonra gelmiş o karikatürAlirim bende bi bardak ondan![]()
Aynen hem listede değilim hem de homini gırtlak yedim buna da şükürelbise öyle pek güzel değilde işte aldım :) bakıyım koyabilirsem koyarım
Auss valla diyete zeval getirmedim menü yazmasamda dikkat ediyorum...
Woooooow ne fısıldıyorsan tartına arkadaşlarınla da paylaş triplim
Süpeeeer .... 60 lar geliyooor haftaya ... artık ucu olur başı olur ... sağlam tut .
Sabit senin menüler için iyi sonuç.
Azıcık denge kursan , bak diyet demiyorum denge :) ayda 3 kilo eksin garanti.
Beklesen 1 kg görürdün efser.
Bu hafta daha sıkı ... hadi göreyim seni ...
73 ler diyordum ben hedefine ... 8 eylüle.
Aminnnnnnnnnnn
Müthiş kilo bildirimiii ya ... 67 olursa haftaya derece yaparsın bireyselde
Süper
Kaldı hedefe 1.9
Hadi bakalım lily bayramda da tam gaz devam
73.5 .... iyi valla . Bende fazla bekliyordum senden .
Belki de fazlaydın da şu iki gün verdin eflal
Kaldı hedefe 1.7 en az ...
Bayram haftası tüm kozlarını kullanmalısın .
Cız yapılmadığında verilen kiloları okudun sende bonus .. bu tabloya sende ayak uydurmalısın artık.
Regl öncesi sabit iyi yine ... sonuçta çok düzenli diyet yoktu nefsim .
Bayramda sabit geçse ... pzt başlarız çılgınlar gibi
Az gitmiş iğdem ... ödemdir sıcaktan diyorum .
Dönüşte puf diye inecek inşallah .
Dönüş ne vakitti bu ara ?
Hayırlı bayramlar begumKızlar herkese hayırlı bayramlar dilerim
Tesekkur ederim kaptan sizin etkiniz cok fazla tabiki. Ama elim de gitmiyor onceki gun dondurma yemistim yazdim zaten ama hic hosuma gitmedi. Hedefe kilitlenmisim belli ki.Boşluğu erken buldum :)
Harika bir bayram menüsü ...
Valla yürekten tebrikler çiçeğimmmm ... tartı yok yere yüz güldürmüyor , müthiş irade var
Bunca zaman sıkı diyete ... bi öğünlük vücut şaşırtma diyelim yediklerine.
Menünü bekliyorum iğdem .
Istakrarını bozma sen ... güzel olacak ve 59.9.... 8 eylülde gelecek gör bak
Hadi bakalım fulya... şu çörekleri kaldır bir an önce buzluğa ki , 80 ler artık hiç gelmesin ... gelmesin ki ... 75 ekimde gelsinemeksiz yemek yok biliyorsun .. hem çörekler hem 75 olmuyor
Güzel menü kondurup yineeee grilere bürünen eflal
Düzenli menü olmamış evet ... 1-2 çatal ondan bi iki çatal bundan aslında en fena beslenmedir.
Hem diyete zeval getirecek cız yenir hem doyulmaz ...
Ooooo 67 miiiiiii. Bu sabah 67.9 um bakalim 900 gr bir haftada gider mi. Sali gunu okul da basliyor. Yanimda yiyecek goturmek icin isitilabilir saklama kaplari aldim cok lazim olacak. Salata koysam bi ton baligi acsam bi ogun eder dedim. Farkli tarifler varsa alirimBeklenenden iyi kilo veren arkadaşlar var ... minik revizeler yaptım cumaya .
Lütfen herkes bayramda elinden geleni yapsın . Sonrası Allah kerim .
Koca bayram bi lokma cızı kendine takımına reva görmeyen arkadaşlarınızı düşündükçe siz de elinizi uzattığınız o tabaktan geri çekin![]()
Tesekkur ederim kaptan sizin etkiniz cok fazla tabiki. Ama elim de gitmiyor onceki gun dondurma yemistim yazdim zaten ama hic hosuma gitmedi. Hedefe kilitlenmisim belli ki.
Ooooo 67 miiiiiii. Bu sabah 67.9 um bakalim 900 gr bir haftada gider mi. Sali gunu okul da basliyor. Yanimda yiyecek goturmek icin isitilabilir saklama kaplari aldim cok lazim olacak. Salata koysam bi ton baligi acsam bi ogun eder dedim. Farkli tarifler varsa alirim
1 Eylül Cumamenü bildirimim:
Uyanınca(06:00)
3 kaşık yoğurt keten tohumuyla
2 ceviz
Kahvaltı(08:30)
2 haşlanmış yumurta
az peynir
bol yeşillik
közlenmiş biber
domates salatalık
Öğlen(13:00)
ciğer kebabı(yarım lavaşla)
ayran
salata
1 kase sütlaç(nenemlerdeydik öğlen)
Akşam(17:00)
1 kase yoğurt
az salata
Su: her gün 3 lt geçiyor.
Sporu dün bildirdim.
Ausencia sana ve takıma böyle bir menüyle geldiğim için gerçekten çok üzgünüm. Yazarken utandım. Tartıya çıktığımda inanamadım. Başka sıkıntılarım da var bu feylesof nişan meselesi falan... Bunlar elbette bahane değil ama bu cıs çok sinsi... İradesizlikten değil vazgeçtiğimden oldu. Tartıda 55.5 i görene kadar söz veriyorum bir daha olmayacak...
Bugün hemen toparlandım. Tam gaz devam ediyorum. İnşallah dediğin gibi vücudu şaşırtmışımdır. Anlayışın için de teşekkür ederimm