- 11 Ocak 2014
- 9.900
- 47.341
- 498
- 33
Önce 75 kiloyu görelim benceigdedali şu senin boraninin tam tarifini alabilir miyim hayrişim
![]()

Nette var canım. borani urfa yaz direkt çıkıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önce 75 kiloyu görelim benceigdedali şu senin boraninin tam tarifini alabilir miyim hayrişim
![]()
Önce 75 kiloyu görelim bence![]()
Nette var canım. borani urfa yaz direkt çıkıyor![]()
Ben de saklarım herşeyimi. Asla atamam. Kullanmasam da gözümün önünde duracak illa herşeyimigdedali
nar_cicegim bende de saklama huyu var bilakis
ama temizlik yaptı mı da tam yaparım o başka
![]()
Yalnız anam buraları okusa terlikle kovalar beni.
Lisedeyken çok sevdiğim bi arkadaşım Rusya'ya gitmişti. Bana da matruşka bebek getirmiş. Bi tatlılar ki... Bi gün mutfakta sarımsak ez dedi. Bi baktım benim bebeklerden birini kullanıyor havan olarak. Ana niye yaptın dedim. Amaaan bir sürü vardı içinde ne var birini aldıysam dediBişey de diyemiyorum o kadar saf söylüyor ki
![]()
Cook tatli yaaaaa ...Yalnız anam buraları okusa terlikle kovalar beni.
Lisedeyken çok sevdiğim bi arkadaşım Rusya'ya gitmişti. Bana da matruşka bebek getirmiş. Bi tatlılar ki... Bi gün mutfakta sarımsak ez dedi. Bi baktım benim bebeklerden birini kullanıyor havan olarak. Ana niye yaptın dedim. Amaaan bir sürü vardı içinde ne var birini aldıysam dediBişey de diyemiyorum o kadar saf söylüyor ki
![]()
ama gerçekten bazı şeyler de lazım oluyor. eee atsan yenisini alacaksın. özellikle de kıyafet. kilo vermek istemesem umudum olmasa tamam vereyim. ama ne kadar diyet yapmasam da bir türlü bu zamana dek, hep zayıflama isteğim vardı. umut hep vardı içimde. bir de gerçekten güzel şeyler almışım, kaliteli. ne gerek var yeniden gardırop düzenlemeyeBen de saklarım herşeyimi. Asla atamam. Kullanmasam da gözümün önünde duracak illa herşeyim
Oyyy oyyy benim dolaplarimi bi gorsen 80 kilodan 55 kiloya kadar herkes kiyafet bulabilir...ama gerçekten bazı şeyler de lazım oluyor. eee atsan yenisini alacaksın. özellikle de kıyafet. kilo vermek istemesem umudum olmasa tamam vereyim. ama ne kadar diyet yapmasam da bir türlü bu zamana dek, hep zayıflama isteğim vardı. umut hep vardı içimde. bir de gerçekten güzel şeyler almışım, kaliteli. ne gerek var yeniden gardırop düzenlemeye![]()
aynen kuzum. benim de öyle. 4 bedene kadar kıyafet var. yazlık kışlık pantolon bluz kazak pijama ceket mont palto etek elbise vs..... servet vallaOyyy oyyy benim dolaplarimi bi gorsen 80 kilodan 55 kiloya kadar herkes kiyafet bulabilir...))
Aynen oyle servet vallaaynen kuzum. benim de öyle. 4 bedene kadar kıyafet var. yazlık kışlık pantolon bluz kazak pijama ceket mont palto etek elbise vs..... servet valla![]()
Kullanılmayan kıyafetlerin verilmesi eyvallah. Ama hiç giyilmemiş elbiselerim elimden gidince içime oturduCook tatli yaaaaa ...
Benim anamda oyle herseyi atar temizlik hastasi olunca evde ne var ne yok hic tutmaz.... ben kiyafetlerimi atamiyorum elim gitmiyor ama yinede gecen yil esimin zoruyla tasinirken 5-6 torba bi ogrenciye kiyafet ve canta vermiştim cook mutlu olmustu...cook cantam olmasina ragmen canta atmam cunku hic yipranmiyor ki birini yilda iki kere anca kullaniyorum ..bizde esimle cok tartisiriz ver bunlari ada zatwn yenilerini aliyorsun diye ama elim varmıyor....buda benim törpülemem gereken bi huy...
Allahtan çok para yatırmam genelde sezon sonu alışveriş yaparım. Modayla falan da aram yok. Önceleri kot tişörtten gömlekten başka bişey giymezdim. Son zamanlar elbiselere uzun eteklere merak saldım(çok güzel basen kamufle ediyor)ama gerçekten bazı şeyler de lazım oluyor. eee atsan yenisini alacaksın. özellikle de kıyafet. kilo vermek istemesem umudum olmasa tamam vereyim. ama ne kadar diyet yapmasam da bir türlü bu zamana dek, hep zayıflama isteğim vardı. umut hep vardı içimde. bir de gerçekten güzel şeyler almışım, kaliteli. ne gerek var yeniden gardırop düzenlemeye![]()
Hadi bakalım ben çıkar ...
Bugün bayram ziyaretleri yoğun olacak .
Gece mi gelirim ... arada cee der miyim nasip ?
Hadi bakalım ...
Yavaş yavaş yoğunluğu azanlar düzenli menü bildirimine başlasın
@EfserMunzevi Zencefil @Ahu060812 @White Lily @suspushanimcim @caytabagi
GunesinKizi35
Az ya da hiç görmediklerim ....
Aynen oyle servet valla))
Taşınırken zor oluyor yerlestir yerlestir bitmiyor esim coook söyleniyor hahaben herseye cevap veren ada susuyor
adam hakli bisey denmiyor...
Daha bi kac gun once mutfak dolaplarindan koca bi poset cop cikardim eski not defterim falan vardi bi baktim hepsini geri cikarmis esim. O da benim tam tersim. Hic eskitmez biseyini. Ben sıkılırim hemCook tatli yaaaaa ...
Benim anamda oyle herseyi atar temizlik hastasi olunca evde ne var ne yok hic tutmaz.... ben kiyafetlerimi atamiyorum elim gitmiyor ama yinede gecen yil esimin zoruyla tasinirken 5-6 torba bi ogrenciye kiyafet ve canta vermiştim cook mutlu olmustu...cook cantam olmasina ragmen canta atmam cunku hic yipranmiyor ki birini yilda iki kere anca kullaniyorum ..bizde esimle cok tartisiriz ver bunlari ada zatwn yenilerini aliyorsun diye ama elim varmıyor....buda benim törpülemem gereken bi huy...
Kullanılmayan kıyafetlerin verilmesi eyvallah. Ama hiç giyilmemiş elbiselerim elimden gidince içime oturdu
Allahtan çok para yatırmam genelde sezon sonu alışveriş yaparım. Modayla falan da aram yok. Önceleri kot tişörtten gömlekten başka bişey giymezdim. Son zamanlar elbiselere uzun eteklere merak saldım(çok güzel basen kamufle ediyor)
Öyle çok para verdiğim bişeyim yok neyse ki. Bende de 38 bedenden 46 bedene kadar geniş bir dolap var. Ama artık karar aldım zayıflayınca büyük bedenleri verecem... Kii kilo alınca seçeneğim olmasın zayıflayayım
Bi de kilo alinca kiyafet almiyorum. En fazla 40 beden var bende. Giyecek kiyafet bulamayinca zayifliyorum sıksın pantolonlar da az yerim diyorum![]()
Kendi kendimi cezalandirmaca