Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yalnız anam buraları okusa terlikle kovalar beni.
Lisedeyken çok sevdiğim bi arkadaşım Rusya'ya gitmişti. Bana da matruşka bebek getirmiş. Bi tatlılar ki... Bi gün mutfakta sarımsak ez dedi. Bi baktım benim bebeklerden birini kullanıyor havan olarak. Ana niye yaptın dedim. Amaaan bir sürü vardı içinde ne var birini aldıysam dedi:KK70: Bişey de diyemiyorum o kadar saf söylüyor ki:confused:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Yalnız anam buraları okusa terlikle kovalar beni.
Lisedeyken çok sevdiğim bi arkadaşım Rusya'ya gitmişti. Bana da matruşka bebek getirmiş. Bi tatlılar ki... Bi gün mutfakta sarımsak ez dedi. Bi baktım benim bebeklerden birini kullanıyor havan olarak. Ana niye yaptın dedim. Amaaan bir sürü vardı içinde ne var birini aldıysam dedi:KK70: Bişey de diyemiyorum o kadar saf söylüyor ki:confused:
Cook tatli yaaaaa ...

Benim anamda oyle herseyi atar temizlik hastasi olunca evde ne var ne yok hic tutmaz.... ben kiyafetlerimi atamiyorum elim gitmiyor ama yinede gecen yil esimin zoruyla tasinirken 5-6 torba bi ogrenciye kiyafet ve canta vermiştim cook mutlu olmustu...cook cantam olmasina ragmen canta atmam cunku hic yipranmiyor ki birini yilda iki kere anca kullaniyorum ..bizde esimle cok tartisiriz ver bunlari ada zatwn yenilerini aliyorsun diye ama elim varmıyor....buda benim törpülemem gereken bi huy...

Ben de saklarım herşeyimi. Asla atamam. Kullanmasam da gözümün önünde duracak illa herşeyim
ama gerçekten bazı şeyler de lazım oluyor. eee atsan yenisini alacaksın. özellikle de kıyafet. kilo vermek istemesem umudum olmasa tamam vereyim. ama ne kadar diyet yapmasam da bir türlü bu zamana dek, hep zayıflama isteğim vardı. umut hep vardı içimde. bir de gerçekten güzel şeyler almışım, kaliteli. ne gerek var yeniden gardırop düzenlemeye:stop::stop::stop:

ama gerçekten bazı şeyler de lazım oluyor. eee atsan yenisini alacaksın. özellikle de kıyafet. kilo vermek istemesem umudum olmasa tamam vereyim. ama ne kadar diyet yapmasam da bir türlü bu zamana dek, hep zayıflama isteğim vardı. umut hep vardı içimde. bir de gerçekten güzel şeyler almışım, kaliteli. ne gerek var yeniden gardırop düzenlemeye:stop::stop::stop:
Oyyy oyyy benim dolaplarimi bi gorsen 80 kilodan 55 kiloya kadar herkes kiyafet bulabilir...;)))

Oyyy oyyy benim dolaplarimi bi gorsen 80 kilodan 55 kiloya kadar herkes kiyafet bulabilir...:KK66:))
aynen kuzum. benim de öyle. 4 bedene kadar kıyafet var. yazlık kışlık pantolon bluz kazak pijama ceket mont palto etek elbise vs..... servet valla:halay::halay::halay:

aynen kuzum. benim de öyle. 4 bedene kadar kıyafet var. yazlık kışlık pantolon bluz kazak pijama ceket mont palto etek elbise vs..... servet valla:halay::halay::halay:
Aynen oyle servet valla ;)))

Taşınırken zor oluyor yerlestir yerlestir bitmiyor esim coook söyleniyor haha:KK70:ben herseye cevap veren ada susuyor:KK60: adam hakli bisey denmiyor...

Cook tatli yaaaaa ...

Benim anamda oyle herseyi atar temizlik hastasi olunca evde ne var ne yok hic tutmaz.... ben kiyafetlerimi atamiyorum elim gitmiyor ama yinede gecen yil esimin zoruyla tasinirken 5-6 torba bi ogrenciye kiyafet ve canta vermiştim cook mutlu olmustu...cook cantam olmasina ragmen canta atmam cunku hic yipranmiyor ki birini yilda iki kere anca kullaniyorum ..bizde esimle cok tartisiriz ver bunlari ada zatwn yenilerini aliyorsun diye ama elim varmıyor....buda benim törpülemem gereken bi huy...
Kullanılmayan kıyafetlerin verilmesi eyvallah. Ama hiç giyilmemiş elbiselerim elimden gidince içime oturdu
Allahtan çok para yatırmam genelde sezon sonu alışveriş yaparım. Modayla falan da aram yok. Önceleri kot tişörtten gömlekten başka bişey giymezdim. Son zamanlar elbiselere uzun eteklere merak saldım(çok güzel basen kamufle ediyor)
Öyle çok para verdiğim bişeyim yok neyse ki. Bende de 38 bedenden 46 bedene kadar geniş bir dolap var. Ama artık karar aldım zayıflayınca büyük bedenleri verecem... Kii kilo alınca seçeneğim olmasın zayıflayayım

Hadi bakalım ben çıkar ...
Bugün bayram ziyaretleri yoğun olacak .
Gece mi gelirim ... arada cee der miyim nasip ?

Hadi bakalım ...

Yavaş yavaş yoğunluğu azanlar düzenli menü bildirimine başlasın :KK15:

@Efser Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil @Ahu060812 @White Lily @suspushanimcim @caytabagi GunesinKizi35 GunesinKizi35
Az ya da hiç görmediklerim ....

geldim kaptan ya ancak gelebildim perşembe çok erken köye gittik net çekmeyince gelemedim bugünde geldik yorgundum çok uyudum direk yeni uyandım kilom 47.5

Bugünkü menüm

Öğleden sonra-17.00

2 haşlanmış patates
2 galeta
5 kaşık light yoğurt

Aynen oyle servet valla :KK66:))
Taşınırken zor oluyor yerlestir yerlestir bitmiyor esim coook söyleniyor haha:KK70:ben herseye cevap veren ada susuyor:KK60: adam hakli bisey denmiyor...

evet öyle canım eli yüzü düzgün bişi dünya para. almak istemiyorum valla gereksiz yere. zaten yıllardır bu kilo al verlerden dünya kıyafet aldım. günah oluyor artık.

ama tabi diğer yandan da uzun süreçte saklamak da zor. acayip yer tutuyor. bazanın altında, dolaplarda...... her yerde kıyafetim var. sanatçı gardrobu gibi. o da sıkıntı tabi. içimi bunaltıyor. ben de zayıflayıp diğerlerini ihtiyacı olana vermek istiyorum.

ben eylül sonunda 75 olcam demiştim de mi:21::21::21:

Cook tatli yaaaaa ...

Daha bi kac gun once mutfak dolaplarindan koca bi poset cop cikardim eski not defterim falan vardi bi baktim hepsini geri cikarmis esim. O da benim tam tersim. Hic eskitmez biseyini. Ben sıkılırim hem

Kullanılmayan kıyafetlerin verilmesi eyvallah. Ama hiç giyilmemiş elbiselerim elimden gidince içime oturdu
Allahtan çok para yatırmam genelde sezon sonu alışveriş yaparım. Modayla falan da aram yok. Önceleri kot tişörtten gömlekten başka bişey giymezdim. Son zamanlar elbiselere uzun eteklere merak saldım(çok güzel basen kamufle ediyor)
Öyle çok para verdiğim bişeyim yok neyse ki. Bende de 38 bedenden 46 bedene kadar geniş bir dolap var. Ama artık karar aldım zayıflayınca büyük bedenleri verecem... Kii kilo alınca seçeneğim olmasın zayıflayayım

haklısın. valla şimdi 1 kere giydiğim o gömleklerim ve hiç giymediğim o kışlık pantalonlar (önceki gün anlatmıştım) beni çok özendiriyor. yazık olmuş gerçekten seninkilere. iyi de diğer kız kardeşlerin belki ileride giyer diye de mi düşünmemiş hayrişim?

ben eskiden sezonda gördüğümü alırdım. artık akıllandım indirimde alıyom:KK58::KK58::KK58:

Bi de kilo alinca kiyafet almiyorum. En fazla 40 beden var bende. Giyecek kiyafet bulamayinca zayifliyorum sıksın pantolonlar da az yerim diyorum:KK67:
Kendi kendimi cezalandirmaca

haklısın aslında. en doğrusunu yapıyorsun. kilo alınca kıyafet almamak gerek. çünkü yeni kıyafet almak demek fazla kiloyu ve sonra eklenecek kiloları kabullenmek demek:KK43: ben o hatayı yaptım. son 5 yılda alınan o kıyafetler dağ oldu:oha: tabi ki de kilo da vermedim bekledim motive olacağım zamanı. o da gelmedi bir türlü. yedim durdum. kilolar arttıkça kıyafetler de arttı doğru orantılı olarak:kızgın: çok ehli keyif davrandım açıkçası... sen en iyisini yapmışsın canım:işsiz:

Back
X