Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hobaaaaaaaaa
Bu aralar buna taktım hayrolsunn
Eki Görüntüle 2040356
Regli 11 gun gecikti belki regli olsaydim 68.900 görürdüm diyorum bu kiloyla 55 e yolculuğum başlasın))
Tesekkurler canim hepimiz su kilolardan kurtuluruz artikGazan mubarek olsun![]()
Evet bilmemek kötü bende bekliyorum kendilerimi niye boyle oldu bu ay anlamadim kilo alinca ben adet olamiyorum ama oyle coook degil 2 ye yakin aldim bu etkilemez ki ... demir ilaci etkiler mi acep regliyi ???
Tesekkurler canim hepimiz su kilolardan kurtuluruz artik![]()
Gunaydunlarrr
Hala kafam evim oturmadi.
Cok temizlik yapmam lazim cok.
Vira bismillah deyip bidaha basliyoruz.
Hedefe ulasacagiz.
Istersek veriri.![]()
Aminnn canim aminnnn2017 nin son ayları benimde yuksek kiloda ki son zamanlarim olucak insallah.
Allah acı keder vermesin kiloyu veririz inş.
Uzun sureler 69 civarinda gezindim kaptanim sanki 69 da oturdu kilom 7li rakamlari gormek beni uzerdi...bundan 8 gun once kilom 69.00 idi regliye bagliyorum..Oyyy oyyyy gelenler pek bi hazır nazır gelmiş
2. baskı günaydın koyayım şuraya
ada81 neyse ki 70 göstermemiş kara yüzünü ... @masumm sende yaz annem ...
kelebekolacam sende ... hadi hadi yeni yayın dönemi başlıyor ... Reytingleri alt üst etme zamanı
![]()
Aus bu üç gün ne yapalım? Ödem çaylarına mı sarılalım ayran aşı mı yapayım protein detoksumu yapayım? Regl bir hafta kaldı bende yol yorgunluğu şişkinliği mevcut.7.Takım Bayram Sonrası Koğuş İçtiması
Ahu060812
Efser
White Lily
igdedali
suspushanimcim
Triplimelek Megi
GunesinKizi35
Bonus
caytabagi
Munzevi Zencefil
nar_cicegim
saydin78
ada81
60kiloyum
@masumm
@eflalim
nehirnil111
begum75
@_SARAYCA_
@Makbule007
Nefs
aeben
kelebekolacam
Sekercikiz
ecemavi
MuMu85
@daydream-
mimu88
@Lunya
ErSeSi
N Neshve
@Sherrysherrylady
Antepia27
roxen2303
@MorVampirella
koza16
@grill
Kajupi
Eveeeeeeeeeeeeeet ..... Arada kaçakların isimleri de var . Devam edecekler mi etmeyecekler mi bi selam versinler onlarda ...
Kaçmayanlarlakaçıp gelenlerle
kaldığımız yerden devam ....
Okuyan bir durum bildirsin hele ...
Özellikle spor listesi için , son haftalarda spor puanlarla doldu ... kim kalıyor , kim giriyor , kim çıkıyor .
Haftada 7 gün , 1 gün önemli değil ... spor yapan herkes listede olsun benceama düzenli bildirim yapanlar olsun lütfen .
Diyete de kaldığımız yerden devam ... Bırakmayanlar bombalarla gelecek ... ipin ucunu kaçıran varsa 3 gün toparlansın ... Hele de listede olup cozutan varsaki yok ... Olmamalı !
Menüler bugünden itibaren düzenli gelmeye devam ...
Spor bildirimleri de ...
Bu işi yaptık yaptık ... Hep söylüyorum , ara mola ... kaçtı .. tutamadım ile olmuyor bu iş ... bir ileri iki geri oluyor .
Bir hırsla devam eden herkes finish ipini göğüsledi .. DE HADİ DAAAA !