La desene senin artılarını ben eksilerimle fazlasıyla eritirim rahat ol yeter ki bizde ol bu inceliği de anlamadın mı ausum deseneHe oynadılar kandırdılar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
La desene senin artılarını ben eksilerimle fazlasıyla eritirim rahat ol yeter ki bizde ol bu inceliği de anlamadın mı ausum deseneHe oynadılar kandırdılar![]()
Yükseleni farklıdırla derinleriniz çok kalabalık ...çok hayal var ...çok alengirli oralar .... ben net insanım ..... höt höt ..bitti bende
deynep kesinlikle balık değil ... burcunu karıştırmışlar onun hastanede![]()
ben cadıyım dedim sana ama ....
yahu durduğun kabahat ... ben olsan çoktan buluşurdum bi kahvelik
İşe başladı şansımaben cadıyım dedim sana ama ....
yahu durduğun kabahat ... ben olsan çoktan buluşurdum bi kahvelik
Sen de çok tatlısınTamm yemem
Çok tatlisin
Hep iyi niyetimden bunlar
Oturup ağlıyım![]()
Heeee o yumuşak sen kaslısın diyorsun anladımO tatlı
sen kaya kaya![]()
La desene senin artılarını ben eksilerimle fazlasıyla eritirim rahat ol yeter ki bizde ol bu inceliği de anlamadın mı ausum deseneazcık çakal olsana
![]()
Kaslı ne demekHeeee o yumuşak sen kaslısın diyorsun anladım![]()
Heeee o yumuşak sen kaslısın diyorsun anladım![]()
Kenara kay onlar benimçooooooooooooooooooook teşekkürler canım benim ......![]()
Kizlar benim circir tam gaz devam. Patates de yemek istemiyorum. Muz falan yedim biraz. Karnima dokununca icinde bir aci var. Antibiyotik veriyor esim de.
Ne yapsam acaba
Utanırım ki ben![]()
Ay çıldırıyorum![]()
Sevgi pıtırcığı olduk yineçooooooooooooooooooook teşekkürler canım benim ......![]()
Neyseki nohutu taşıyorsun bişey diyemiyciiiimmmmsana ne oluyo![]()
Sevgi pıtırcığı olduk yine
Rica ederim![]()