Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçmiş olsun kuzuya
Bilmiyorum miu ya canım çok sıkılıyor onun bu haline içime dert oldu kendimi unuttum yine ona taktim kafayı hiç olmazdı şimdiye kadar böyle sorunlarımız ne yapacagimi şaşırdım yemek yemesinde sıkıntı yok suyunuda güzel içiyor gel gör wc yok kafayı siyirmalik az az altına kaçırıyor kendini kasıyor ne yapacagimi şaşırmış durumdayım en son 3 gün önce demiştim kabız diye onun zeytinyağı ile armut ile yapmıştık şimdi onlarda ise yaramiyor

Yaa kaptanim _50 diyom benim için yeni bir hayat resmen bide spora gidiyorum 80 gibi gorunurum 45 yaşında 4 çocuk anası bı hatuna 20 yıl önce ulaştığı kilolarda olmak yetmezmi:KK50:
İnşallah su 97 gorelm hep birlikte konuşuruz canım benim:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Aha sana öpücük de veriyorum:KK60:
:KK19:
Sen 97 kilo ile hayatını geçirmek istiyorsan olur tabi fatma..

97 kilo ideal kilo mu? Sağlıklı kilo mu?

Sen söyle.. işin kolayına hiç kaçma canım benim hiççç.. öyle bir dünya yok.. verdiğin kiloya bakıp mutlu olma zamanında değilsin ki. Sen vardığın kiloda mutlu olmalısın.. almışsın kiloyu elbet ki vereceksin.. -50 çok güzel mutlu olursun ama o mutluluk seni motive etmeli sadece.. rakamlarla işimiz yok... gider ölçümlerini yaptırırsın.. iç yağlanma oranın vücut yağ yğzden kas oranına baktırırsın.. hee o rakamlar sonuçlar seni mutlu edecekse amenna.
Bilmiyorum miu ya canım çok sıkılıyor onun bu haline içime dert oldu kendimi unuttum yine ona taktim kafayı hiç olmazdı şimdiye kadar böyle sorunlarımız ne yapacagimi şaşırdım yemek yemesinde sıkıntı yok suyunuda güzel içiyor gel gör wc yok kafayı siyirmalik az az altına kaçırıyor kendini kasıyor ne yapacagimi şaşırmış durumdayım en son 3 gün önce demiştim kabız diye onun zeytinyağı ile armut ile yapmıştık şimdi onlarda ise yaramiyor
Vaytım evet hatırlıyorum kakasını yaptı diye sevinmiştik burada.. anneler gelir sana söyler tavsiye kuzum takma kafana.. üzülme.. her çocuk yaşıyordur muhtemelen.. vardır çaresi balımm:KK200:

EVEEETTTTT

YENİ SPOR GRUPLARIMIZ HAYIRLI OLSUN :rolleyes:

Her hafta haftanın hiperstarı, megastarı, süperstarı ve ultrastarı seçilir:KK73:

Yarış çoktan başladı. Sanki az spor gördüm bu 2-3 günde. Gaza basma zamanı. Akşam bildirimlerde sporların coştuğunu görmek istiyorum kızlar. Sporsuz olmaz. Cuma üzülürüz.. gerek var mı? Yok.

Hadi herkes spora.. kalk kalkkkkk.. sporsuz az sporlu görürsem ağlarım he..

Özellikle S Sguat girls Whiteblacklife Whiteblacklife Nevreste Nevreste sizin gibi spor canavarlarının pointlerini ben göremedşm sankiiiii

CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle yol yorgnuydu ama gelir bugün.. yarından itibaren bomba sporlarla gelecek !!!

HİPERSTARLAR
igdedali igdedali
Whiteblacklife Whiteblacklife
CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle
S Sguat girls

MEGASTARLAR
Ahu060812 Ahu060812
@eflalim
Nevreste Nevreste
deynepnaz deynepnaz

SÜPERSTARLAR
begum75 begum75
ecemavi ecemavi
Nefs Nefs
kelebekolacam kelebekolacam
ada81 ada81
suspushanimcim suspushanimcim
@Portakal Sulu Ordek

ULTRASTARLAR
nehirnil111 nehirnil111
@masumm
Antepia27 Antepia27
nar_cicegim nar_cicegim
60kiloyum 60kiloyum
ErSeSi ErSeSi
@Stepbystephappiness

Her grup kendi içinde yarışır her hafta en çok puanı olan 1. Olur:KK73:

Kızlar fikirlerinizi bekliyorum öneriler vs de olursa açığım.

EKSİKLER OLABİLİR BEN DE SPOR GRUPLARINDA OLMAK İSTİYORUM DİYEN VARSA BENİ ETİKETLESİN BEN UYGUN GRUBA YERLEŞTİRİRİM

Tabi bonus kim ki yüzenstar
:110:

Yaa kaptanim _50 diyom benim için yeni bir hayat resmen bide spora gidiyorum 80 gibi gorunurum 45 yaşında 4 çocuk anası bı hatuna 20 yıl önce ulaştığı kilolarda olmak yetmezmi:KK50:
İnşallah su 97 gorelm hep birlikte konuşuruz canım benim:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Aha sana öpücük de veriyorum:KK60:
:KK19:
Ablam seni tutuyorum:KK19:Nasıl gidiyor spor yapiyosun demi

EVEEETTTTT

Her hafta haftanın hiperstarı, megastarı, süperstarı ve ultrastarı seçilir:KK73:

Yarış çoktan başladı. Sanki az spor gördüm bu 2-3 günde. Gaza basma zamanı. Akşam bildirimlerde sporların coştuğunu görmek istiyorum kızlar. Sporsuz olmaz. Cuma üzülürüz.. gerek var mı? Yok.

Özellikle S Sguat girls Whiteblacklife Whiteblacklife Nevreste Nevreste sizin gibi spor canavarlarının pointlerini ben göremedşm sankiiiii

CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle yol yorgnuydu ama gelir bugün.. yarından itibaren bomba sporlarla gelecek !!!

HİPERSTARLAR
igdedali igdedali
S Sguat girls

MEGASTARLAR
Ahu060812 Ahu060812
@eflalim
Nevreste Nevreste
deynepnaz deynepnaz

SÜPERSTARLAR
begum75 begum75
ecemavi ecemavi
Nefs Nefs
ada81 ada81
@Portakal Sulu Ordek

ULTRASTARLAR
nehirnil111 nehirnil111
@masumm
Antepia27 Antepia27
nar_cicegim nar_cicegim
60kiloyum 60kiloyum
ErSeSi ErSeSi

EKSİKLER OLABİLİR BEN DE SPOR GRUPLARINDA OLMAK İSTİYORUM DİYEN VARSA BENİ ETİKETLESİN BEN UYGUN GRUBA YERLEŞTİRİRİM

itiraz ediyorummmmmmmmmmmmmm ekssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik var :skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:

HİPERSTARLAR
igdedali igdedali
S Sguat girls

MEGASTARLAR
Ahu060812 Ahu060812
@eflalim
Nevreste Nevreste
deynepnaz deynepnaz

SÜPERSTARLAR
begum75 begum75
ecemavi ecemavi
Nefs Nefs
ada81 ada81
@Portakal Sulu Ordek

ULTRASTARLAR
nehirnil111 nehirnil111
@masumm
Antepia27 Antepia27
nar_cicegim nar_cicegim
60kiloyum 60kiloyum
ErSeSi ErSeSi

UVERTÜR:halay:

Ausencia Ausencia :KK49::KK49::KK49::KK49:

EVEEETTTTT

HİPERSTARLAR
igdedali igdedali
S Sguat girls

MEGASTARLAR
Ahu060812 Ahu060812
@eflalim
Nevreste Nevreste
deynepnaz deynepnaz

SÜPERSTARLAR
begum75 begum75
ecemavi ecemavi
Nefs Nefs
ada81 ada81
@Portakal Sulu Ordek

ULTRASTARLAR
nehirnil111 nehirnil111
@masumm
Antepia27 Antepia27
nar_cicegim nar_cicegim
60kiloyum 60kiloyum
ErSeSi ErSeSi

Ben yazıcam cuma günü ve bugünkü sporlarımi kendimi yağ yaka egzersizlere vricem

Back
X