- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Tamamdir daktirimOzaman kendiliğinden geçer.ilaclik olan gittikçe artar.bugun dünden uyuyun tarzı kendiliğinden geçer.
Mümkünse probiyotik al.reflor var eczanelerde.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamdir daktirimOzaman kendiliğinden geçer.ilaclik olan gittikçe artar.bugun dünden uyuyun tarzı kendiliğinden geçer.
Mümkünse probiyotik al.reflor var eczanelerde.
Bilmiyorum miu ya canım çok sıkılıyor onun bu haline içime dert oldu kendimi unuttum yine ona taktim kafayı hiç olmazdı şimdiye kadar böyle sorunlarımız ne yapacagimi şaşırdım yemek yemesinde sıkıntı yok suyunuda güzel içiyor gel gör wc yok kafayı siyirmalik az az altına kaçırıyor kendini kasıyor ne yapacagimi şaşırmış durumdayım en son 3 gün önce demiştim kabız diye onun zeytinyağı ile armut ile yapmıştık şimdi onlarda ise yaramiyorGeçmiş olsun kuzuya
Oğlum kaç yaştı.sut içer mi.Daktirim seni yakalamışken oğlum.3 gündür yine kabız çare de bana ne olur
Sen 97 kilo ile hayatını geçirmek istiyorsan olur tabi fatma..Yaa kaptanim _50 diyom benim için yeni bir hayat resmen bide spora gidiyorum 80 gibi gorunurum 45 yaşında 4 çocuk anası bı hatuna 20 yıl önce ulaştığı kilolarda olmak yetmezmi
İnşallah su 97 gorelm hep birlikte konuşuruz canım benim
Aha sana öpücük de veriyorum
![]()
Vaytım evet hatırlıyorum kakasını yaptı diye sevinmiştik burada.. anneler gelir sana söyler tavsiye kuzum takma kafana.. üzülme.. her çocuk yaşıyordur muhtemelen.. vardır çaresi balımmBilmiyorum miu ya canım çok sıkılıyor onun bu haline içime dert oldu kendimi unuttum yine ona taktim kafayı hiç olmazdı şimdiye kadar böyle sorunlarımız ne yapacagimi şaşırdım yemek yemesinde sıkıntı yok suyunuda güzel içiyor gel gör wc yok kafayı siyirmalik az az altına kaçırıyor kendini kasıyor ne yapacagimi şaşırmış durumdayım en son 3 gün önce demiştim kabız diye onun zeytinyağı ile armut ile yapmıştık şimdi onlarda ise yaramiyor
Kesinlikle yap vaytımBugün inşallah spor yapacağım artikkkk
EVEEETTTTT
YENİ SPOR GRUPLARIMIZ HAYIRLI OLSUN
Her hafta haftanın hiperstarı, megastarı, süperstarı ve ultrastarı seçilir
Yarış çoktan başladı. Sanki az spor gördüm bu 2-3 günde. Gaza basma zamanı. Akşam bildirimlerde sporların coştuğunu görmek istiyorum kızlar. Sporsuz olmaz. Cuma üzülürüz.. gerek var mı? Yok.
Hadi herkes spora.. kalk kalkkkkk.. sporsuz az sporlu görürsem ağlarım he..
Özellikle S Sguat girlsWhiteblacklife
Nevreste sizin gibi spor canavarlarının pointlerini ben göremedşm sankiiiii
CocoChanelmademoiselle yol yorgnuydu ama gelir bugün.. yarından itibaren bomba sporlarla gelecek !!!
HİPERSTARLAR
igdedali
Whiteblacklife
CocoChanelmademoiselle
S Sguat girls
MEGASTARLAR
Ahu060812
@eflalim
Nevreste
deynepnaz
SÜPERSTARLAR
begum75
ecemavi
Nefs
kelebekolacam
ada81
suspushanimcim
@Portakal Sulu Ordek
ULTRASTARLAR
nehirnil111
@masumm
Antepia27
nar_cicegim
60kiloyum
ErSeSi
@Stepbystephappiness
Her grup kendi içinde yarışır her hafta en çok puanı olan 1. Olur
Kızlar fikirlerinizi bekliyorum öneriler vs de olursa açığım.
EKSİKLER OLABİLİR BEN DE SPOR GRUPLARINDA OLMAK İSTİYORUM DİYEN VARSA BENİ ETİKETLESİN BEN UYGUN GRUBA YERLEŞTİRİRİM
3.5 içiyor arada zeytinyağı ile meyve suyu armut ne varsa denedim şimdi kuru fasulye iyi gelir dediler onu pisiriyorumOğlum kaç yaştı.sut içer mi.
Zorlu gruba dusmusum yineeKesinlikle yap vaytım
Ben o eski vaytı özledimmmmmm
Türkanla S Sguat girls aynı gruptasınızaçıkçasıııı
kim kimi geçecek o grupta kim şampiyon olacak merak ediyorum aşırı
![]()
Ablam seni tutuyorumYaa kaptanim _50 diyom benim için yeni bir hayat resmen bide spora gidiyorum 80 gibi gorunurum 45 yaşında 4 çocuk anası bı hatuna 20 yıl önce ulaştığı kilolarda olmak yetmezmi
İnşallah su 97 gorelm hep birlikte konuşuruz canım benim
Aha sana öpücük de veriyorum
![]()
EVEEETTTTT
Yarış çoktan başladı. Sanki az spor gördüm bu 2-3 günde. Gaza basma zamanı. Akşam bildirimlerde sporların coştuğunu görmek istiyorum kızlar. Sporsuz olmaz. Cuma üzülürüz.. gerek var mı? Yok.
CocoChanelmademoiselle yol yorgnuydu ama gelir bugün.. yarından itibaren bomba sporlarla gelecek !!!
HİPERSTARLAR
igdedali
Whiteblacklife
CocoChanelmademoiselle
S Sguat girls
MEGASTARLAR
Ahu060812
@eflalim
Nevreste
deynepnaz
SÜPERSTARLAR
begum75
ecemavi
Nefs
kelebekolacam
ada81
suspushanimcim
@Portakal Sulu Ordek
ULTRASTARLAR
nehirnil111
@masumm
Antepia27
nar_cicegim
60kiloyum
ErSeSi
EKSİKLER OLABİLİR BEN DE SPOR GRUPLARINDA OLMAK İSTİYORUM DİYEN VARSA BENİ ETİKETLESİN BEN UYGUN GRUBA YERLEŞTİRİRİM
Zorlu gruba dusmusum yinee![]()
Wc eğitimi için çok zorlamayın.baktiniz sürekli kaçırıyor hazır değildir ki.
Hazır bez meselesinden dolayı çocukların sfinkterleri artık geç gelişiyor.kizlarin nisbeten daha erken.
Kaş i çok begenmedim benYağmurlu soğuk hava.. ankara..
Keşke antalyada yaşasaydım.. ay kaş ne güzel yer yahu keşke kaş ta yaşasam yaşlanmsam![]()
EVEEETTTTT
HİPERSTARLAR
igdedali
Whiteblacklife
CocoChanelmademoiselle
S Sguat girls
MEGASTARLAR
Ahu060812
@eflalim
Nevreste
deynepnaz
SÜPERSTARLAR
begum75
ecemavi
Nefs
kelebekolacam
ada81
suspushanimcim
@Portakal Sulu Ordek
ULTRASTARLAR
nehirnil111
@masumm
Antepia27
nar_cicegim
60kiloyum
ErSeSi