Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Afiyet olsun menğ güzel dolu dolu sana eksi getirir mi ama bilemedim minnak kilona?
Neden giremiyorsun 2 gündür bakayım
Paketim bitti. WiFi de iyi degil. Vallahi kaptanim ben ac kalamam. Ama kilo veremezsem uzulurum. Spor beni cok yoruyo cunku. Sabah ve persembe detoks yapacagim. Gelir insallah eksi :KK43:

İyi akşamlar kızlar..

B hafta diyete hiç motive olamadım..bugün dikkat ederim derken arkadaşım geldi.,bişeyler hazırladım hadi sen ye diyemedim haliyle 2 kişi olunca..yarın ögürgün işlerim var cuma şehirdışına çıkacağız 2 gün..pazartesi tamgaz burada olurum inşallah..

Mortim çok mahcubum sana.mortilik yapamadım hiç ,özür ada81 ada81

@MiuLego pazartesiye kadar müsade...ara ara uğrarım..
Canim bende senden cok farkli degilim bu hafta iyi gecmedi benim icinde :((

yok kızmam kuzum ... gördüm nasıl sevindim ... çok adın geçti geçmişte .. meraktaydık ... saydin78 saydin78 da çok sormuştu seni ...

çok kilo aldın mı de hele ?

@MiuLego lunyamın efsane mortiliği vardır .... yeryüzünde görülmemiştir onun @Antepia27 ile mortiliği :KK53::KK53: ne capslaaar hazırlardı lunya fatmaya :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

bir de daktırımla @kelebekolacam iyi didişirdi .... hani değerlendirmek istersen ön bilgi :KK70:
evet cok merak ettim Ausum:110: N Nana gercekten nerelerdesin kuzucum:110::KK200:

Tetikte bekliyorum bakalım akşam oldu yine bu saatlerden sonra belli olur. Inşallah geçmiştir
Hadi bakalım ördeğim inşallah tahat hastalıksız geçer bu gece ve sonrası :)
kuzum dün basladik ignelere HoppaRabbim evlatlarimi nasip eylesin insaAllah :dua::KK36: dua edin bana kuzular emi:KK37:
Aminnnnn saydınım Allah yardımcın olsun inşallah gebe haberlerini alırız burada ne güzel kutlamalar yaparız :KK68:

Back
X