Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
65 .1 din kaçamak yaptın spor yapmadınBir 100 gr mımı başıma kakıyorsun
60 istemiyorum ben ,göbeğimin gitmesini istiyorum
65 olup ,göbek giderse kabulüm,ama daha da aşağıya inerse iner
Mekik hala çekemiyorum![]()
Alt alta yazınca ,seçenek çok olunca fazla yemişsin izlenimi oluştuyediklerim bir tabagı bile doldurmaz sadece çeşit çok olması sizi yanıltmasın
bu takımda çok yemişisn diye eleştirilcek en son insan ben olmalıyım diye düşünüyorum......
Günaydınlaaaaar![]()
bu sabaha bomba gibi mi 7. takım hele bakayım![]()
Spor yaptım ama istediğim kadar fazla yapamadım ,yürüyüş haricinde hergün leslie yapmayı planlıyordum ,yapamadım65 .1 din kaçamak yaptın spor yapmadın
bu haftaki kilonu merak ediyorum
Göbek gitmez oradaki yağların erimesi lazım yani kilo kaybı lazım![]()
Olabilir bazen sonları düşünebiliyorsun ama cerrah çok iyi bir kitap Tess Gerritsenokumadım nilim cerrahı..
eski bir Grange hayranı olarak galiba sıkıldım artık kitaplarından![]()
masum yanlış anlamayediklerim bir tabagı bile doldurmaz sadece çeşit çok olması sizi yanıltmasın
bu takımda çok yemişisn diye eleştirilcek en son insan ben olmalıyım diye düşünüyorum......
ahhh cok dertlenmiş senın veremeyecegın kılo ıcat edılmedi daha
ay buna cok güldüm ahuuu duy duy sakın sabit geleyim deme
![]()
Cuma günü birden düşecek canım tecrube ile sabittir tartıda farkı görmek için 1 hafta sabretmek gerekiyor sen yeter ki bozma ve dikkatli devam et ben bir günde 1 kilo eksi gordugüm günleri bilirim sabit devam ederkenCumadan beri sadece eksi 200iki gündür 100er 100er gidiyo.Bugünden cok umutluydum aksam hen erken yedim hem cok az yedim salatanin yarisini biraktim tadi cok kotuydu hem de uzerine 1.5 saat yurudum su da 3 lt bulmustu.Niye böyle oldu ki
![]()
Bugun sali pazarina gittik.
38beden kaban aldim:)))
Hala rüya gibi....
Allahim isteyen herkese nasip etsin.
Cok guzel bi duygu.
Bu mutluluguma vesile ve sebep olanAusencia kaptaniceme ve @MiuLego kaptanima cok cok tesekkurler.
Ne kadar dua aliyonuz bi bilseniz var yaaa.))
Neysem eve geldik ama yordundum spor yapamadim bugun.
Pazartesinin sporu da 1100ip 60dk normal yuruyus toplam 280point
begum75
günaydın kaptanım, bende goccaman öpüyorum fasulyeni ve seni
bugün nasılsın? iyimisin?
heralde
yaniiii
ayıpsın
soru mu bu
her daim
BOMBAYIZ
![]()
Harikasın vallahi Begüş
Harikasın vallahi Begüş![]()
Niye artidayim acep sabah sabah canım sıkıldıhala 50 günü geçti hiç belirtisi de yok ne zaman geleceği de belli değil
![]()