Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam kızlar....

İyi mi herkes bakiiimmm...

Grip geldi gelecek nane limonlar kefirler..sabahtır içmediğim şey kalmadı...Regl uçuklar gelmesin diye uğraştığım grip..Nasıl keyifsizim anlatamam... begum75 begum75 ün paylaştığı kedi :KK200:ben..

:işsiz::işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:
Geçmiş olsun canım

canım iştahtan değil bağırsağıma zarar verdi öyle böyle değil içtiğim zaman direkt bağırsaklarım ağrıyor folik asit bazı bağırsakalrda ağrı yaparmış bende yaptı ve ishal yapıyor çok bağırsak çalıştırıyor bu sefer bağırsak boşalınca daha çook acıkıyorum... dr konunştum senin dediğin ilacı söyledim onu yazın dedim eczaneeye gittim eczacı dedi hepsi aynı birbirinden farklı değil ki dedi ayrıca bu ilacı veremeyiz 3 kutu maltofer yazmış önce 3 ay sonra bu ilacı alabilirisniz dedi.... sorun değil ilacı alırdım ama aynısı deyince ne gerek var dedim almadım.....

ada o zaman kelebekolacam kelebekolacam a bi danışalım ne dersin daktırım,şu adaya bi çare
bendede aynısı olur tuvalete çıktıktan sonra açlığım gelir,sanki açlık bağırsakta oluyo midede değil :deli:
acaba folik asitsiz bi kan ilacı yok mukio_O
ada bizde özel hastanede bi doktora görünsen bunları tek tek anlatsan belki sana uyan bi kan ilacı bulunur,hayır üzülüyorum gerçekte, çünkü kansızlığın ne kadar zor olduğunu biliyorum,sende iyi ol istiyorum

sana bide tavsiyem,bak kış geldi,kereviz ıspanak var,kansızlık için kereviz+ıspanak kürü var,hiç olmadı onu yap

http://www.milliyet.com.tr/-/prof-d...afe/yazardetay/27.01.2009/1051989/default.htm

basladim kuzucum pazartesi Hoppaiyiyim şükür :KK37:hakkimda hayirlisi. Insallah bu kez gelsin bebisler :KK36:
:KK15::KK15::KK15::KK15:

sen nasılsın saydınım ? başladı değil mi tedavin ? neyse ben telden sorayım sana :))

@Lunya canom sana ulaşamadık hiç bir türlü ...telden de :KK12:

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200: yaaaaaaa senin veremeyeceğin kilo icat edebilmedi ... ne güzel motive sözü yaaa :KK68:

durdurdum stop :duduk:
zaten migrenim geliyo kaptanım:KK43:
dün öğlen yemekten sonra:kusmuk:
bugünde ağrım yavaştan gelmeye başladı :işsiz:
yarınada yemeden içmeden kesilsem cumaya hedefteyim :halay:
ah kıyamam kuzuma migeen de ne berbat şey
diren begüşüm yaparsın sen yenilme kıytırık tatlılaraaaa
@MiuLego azcık bende mi naz yapsam beni unutan miuyaaa :ukala:
yap kız nazın alasını yap bana senin nazına gurban:KK74::KK74::KK74:
ben bişey itiraf edeyim hiç diyet yapamıyorum çook bozdum bu hafta zıvanadan çıktımmm öyle böyle değil şu iki günde yediğim karbonu herkes 1 ayda anca yer :KK43:(( toplayamıyorum kendimi tam başlıyorum sonra bırakıyorum ne yapacam ben yaaaa.... çook zor kilo veriyorum çok aç kalarak bundan mı korkuyorum başlayamıyorum bi türlü şuan kendimi kilo almış hissediyorum bu sefer 7li rakamları görecek gibiyim.... 3 öğün yiyemiyorum yoksa @Ausencia geçen gün denemem için örnek bi menü yazmıştı ama ben 3 öğün yapamıyorum yani kahvaltım hep 10 gibi oluyor 1 de spora gidiyorum öğle yemek hazırlayamam zaten..

iki öğün ben için en ideali amaaaa ben karbon çok tüketmeye başladım şuursuzca çikolata tüketiyorum :KK43: :sinirli:geçen sene sizlerle aralık ayında başlamıştım ama gerçekten güzel başlamıştım karbon tüketmiyordum bıçak gibi kesmiştim ama şimdi yapamıyorum beynim mi istemiyor bilmiyorum .... hergün bu son diyorum olmuyor ...sonrası pişmanlık zaten...toparlanmak istiyorum ama olmuyorrrrrrrrrrrr aç kalmayı özledim valla ....çooook spor yapınca daha çoook yiyorum onu fark ettim az yemek doyurmuyor beniii önce diyetimi hal yoluna koymalıyım sonra spor mu yapsam diyorum aklımda deli sorular... gerçi bu ay salonun parasını verdim salona gidecem boşa gitmesinnnn .....bugün reglinin 3, günü benim tatlı isteğim devam ediyor.....
ada kuzum..

bak böyle böyle diye diye 100 kiloları görüyor insanlar..

her geçen gün motive düşer diyetten uzaklaşırsın her geçen gün başlamak zor elir..
karbonun zararlısını yiyorsun yedikçe yiyesin geliyor çünkü içinde şeker var çünkü o da uyuşturucu bağımlılık yapar.. en erken yoldan dönmek gerek..
mesela şu andan..şimdi ilk öğününle kes at karbonu bıçak gibi..
şükür yiyoruz doyuyoruz sağlıklı şeylerle de .. inançlı insansın sen o kısmını düşün boş yere yiyorsun onları açlıktan değil ve bu iyi bir şey değil..

Sporu asla azaltma.. tarçını kullan kan şekerini dengeesin.. yaptın sen bu işi yine yaparsın.. spordan sonra hemen 1 muz 1 süt tüket.. tartıdaki rakama takılmamayı kafana sok..

yarın öbür gün değil kuzum hemen şimdi zararlı şeyleri mideme sokmayacağım de miden çöplük değil.. karar vermekte herşey.. sen tam karar vermemişsin demek ki..

ve hergün menü ver.. menü vermemek insanın düzenin bozuyor menü verdin ardından kaçamak yaptın gel onu da yaz .. buraya yazmak insanı inanılmaz durduruyor bilirsin..

hep yanındayımm:KK37:hadi başlayalım zehir tatlı karbona savaş açalım ben hazırım:KK62:
Menüsü yazayım
Sabah 2 yumurtali sebzeli omlet

Öğle 4 yk yeşil mercimek eklenmiş 1 kaşe salata

Ara 1 sutlu kahve

Akşam 150 gr kadar fırında tavuk 5 6 çiçek karnabahar

Ara 3 yk yoğurt kuru

Spor 2000 ip

@MiuLego
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:ay müthiş menü makbuşummmmmmmmmmm müthişşş ip de atlanmış hem de adede bak hele:rolleyes::KK74:

Ben geldiiim:halay::halay::halay::halay::halay::halay:
üniversite okurken ev arkadaşım olan çok sevdiğim bir arkadaşım geldi. 2 senedir görüşemiyorduk. Kendisi polis. Urfaya göreve gelmişti de yine görüşememiştik. Her niyetlendiğimizde birşeyler engel oldu. Çok şükür görebildik. 7. takıma selamlar söyledi. Bu danayı nası zayıflattınız diye de şaşırdı:KK70:
Onu gönderdim biraz önce. Hemen işe geldim kk ya daldım. Kaç gündür iş de çok yoğun olunca giremedim haliyle:ıslık:
Merak edenler olmuş. Teşekkür ederimmm:KK74:
Herkescikler iyidir inşallah:KK8:
Saydınla ilgili bir mevzudan dolayı twerk yapmamız gerekiyormuş ama mevzuyu anlamadım amam saydin78 saydin78 için her türlü yaparım zaten:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: @MiuLego nedir işin aslı :confused:
:-):-) kuzum siz Miuyla twerk yapın. Ben size alkış tutarım olmamı:KK70::KK70:zati hic anlamam, daha dün ogrendim ne oldugunu :confused::confused:

Back
X