DVicdansız vicdan çorbası tadına doyum olmaz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DVicdansız vicdan çorbası tadına doyum olmaz![]()
hahahahah ya deli hahahahahahaGelen misafirler vicdan çorbası ikram etsem bir daha gelmezler yuppi![]()
ellerine sağlık sporuna sağlık afiyet olsun eflalimEki Görüntüle 2065043
Bitki çayımı aldım geldim. Kapı baca ne varsa sildim patlattım. Yarın da camları silsem. İp de atladım, duş da aldım.
Sağol canım birde dans yaparsam tamanellerine sağlık sporuna sağlık afiyet olsun eflalim![]()
oyyyy oyyyy ne güzel kokacak o şimdi cennet kokuluuuuAmin. Akşam giderim inşaallah. Nazlı çıktı kızı :)
inşallah kuzum hadi bakalım gelsin bebeişAyyy eltime yatış yapılmış doğum varbebisin kalp atışı yavaşmış zaten eşi aşağı da diye sezeryan demişlerdi. Sağ salim doğar inşaallah.
Amin canım benim insaAllahAllahim kucagina bebislerinle doldursun.
Geçmiş olsun canımSelam kızlar....
İyi mi herkes bakiiimmm...
Grip geldi gelecek nane limonlar kefirler..sabahtır içmediğim şey kalmadı...Regl uçuklar gelmesin diye uğraştığım grip..Nasıl keyifsizim anlatamam...begum75 ün paylaştığı kedi
ben..
![]()
canım iştahtan değil bağırsağıma zarar verdi öyle böyle değil içtiğim zaman direkt bağırsaklarım ağrıyor folik asit bazı bağırsakalrda ağrı yaparmış bende yaptı ve ishal yapıyor çok bağırsak çalıştırıyor bu sefer bağırsak boşalınca daha çook acıkıyorum... dr konunştum senin dediğin ilacı söyledim onu yazın dedim eczaneeye gittim eczacı dedi hepsi aynı birbirinden farklı değil ki dedi ayrıca bu ilacı veremeyiz 3 kutu maltofer yazmış önce 3 ay sonra bu ilacı alabilirisniz dedi.... sorun değil ilacı alırdım ama aynısı deyince ne gerek var dedim almadım.....
sağolasin Makbuşum insaAllahsaydin78 canım Rabbim yar ve yardımcın olsun canım gönlündekini hakkinda hayırlı eylesin
Evet ya yeni doğan bebek bir mucizeoyyyy oyyyy ne güzel kokacak o şimdi cennet kokuluuuu![]()
sen nasılsın saydınım ? başladı değil mi tedavin ? neyse ben telden sorayım sana :))
@Lunya canom sana ulaşamadık hiç bir türlü ...telden de
yaaaaaaa senin veremeyeceğin kilo icat edebilmedi ... ne güzel motive sözü yaaa
![]()
Sağol canım birde dans yaparsam taman
Canım inşaallah nasip olur sağlıklı bir bebek ya da bebekler![]()
ayy saydin çok heyecanlıbasladim kuzucum pazartesiiyiyim şükür
hakkimda hayirlisi. Insallah bu kez gelsin bebisler
![]()
Sil süpür iyi geldi birazeflall bugün daha iyisin demi
yap kız dansınıda yap
bu arada bebişiniz hayırlı olsun,rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin
hayırlı ömür versin
ah kıyamam kuzuma migeen de ne berbat şeydurdurdum stop
zaten migrenim geliyo kaptanım
dün öğlen yemekten sonra
bugünde ağrım yavaştan gelmeye başladı
yarınada yemeden içmeden kesilsem cumaya hedefteyim![]()
yap kız nazın alasını yap bana senin nazına gurban@MiuLego azcık bende mi naz yapsam beni unutan miuyaaa![]()
ada kuzum..ben bişey itiraf edeyim hiç diyet yapamıyorum çook bozdum bu hafta zıvanadan çıktımmm öyle böyle değil şu iki günde yediğim karbonu herkes 1 ayda anca yer(( toplayamıyorum kendimi tam başlıyorum sonra bırakıyorum ne yapacam ben yaaaa.... çook zor kilo veriyorum çok aç kalarak bundan mı korkuyorum başlayamıyorum bi türlü şuan kendimi kilo almış hissediyorum bu sefer 7li rakamları görecek gibiyim.... 3 öğün yiyemiyorum yoksa @Ausencia geçen gün denemem için örnek bi menü yazmıştı ama ben 3 öğün yapamıyorum yani kahvaltım hep 10 gibi oluyor 1 de spora gidiyorum öğle yemek hazırlayamam zaten..
iki öğün ben için en ideali amaaaa ben karbon çok tüketmeye başladım şuursuzca çikolata tüketiyorum![]()
geçen sene sizlerle aralık ayında başlamıştım ama gerçekten güzel başlamıştım karbon tüketmiyordum bıçak gibi kesmiştim ama şimdi yapamıyorum beynim mi istemiyor bilmiyorum .... hergün bu son diyorum olmuyor ...sonrası pişmanlık zaten...toparlanmak istiyorum ama olmuyorrrrrrrrrrrr aç kalmayı özledim valla ....çooook spor yapınca daha çoook yiyorum onu fark ettim az yemek doyurmuyor beniii önce diyetimi hal yoluna koymalıyım sonra spor mu yapsam diyorum aklımda deli sorular... gerçi bu ay salonun parasını verdim salona gidecem boşa gitmesinnnn .....bugün reglinin 3, günü benim tatlı isteğim devam ediyor.....
Menüsü yazayım
Sabah 2 yumurtali sebzeli omlet
Öğle 4 yk yeşil mercimek eklenmiş 1 kaşe salata
Ara 1 sutlu kahve
Akşam 150 gr kadar fırında tavuk 5 6 çiçek karnabahar
Ara 3 yk yoğurt kuru
Spor 2000 ip
@MiuLego
Ben geldiiim
üniversite okurken ev arkadaşım olan çok sevdiğim bir arkadaşım geldi. 2 senedir görüşemiyorduk. Kendisi polis. Urfaya göreve gelmişti de yine görüşememiştik. Her niyetlendiğimizde birşeyler engel oldu. Çok şükür görebildik. 7. takıma selamlar söyledi. Bu danayı nası zayıflattınız diye de şaşırdı
Onu gönderdim biraz önce. Hemen işe geldim kk ya daldım. Kaç gündür iş de çok yoğun olunca giremedim haliyle
Merak edenler olmuş. Teşekkür ederimmm
Herkescikler iyidir inşallah
Saydınla ilgili bir mevzudan dolayı twerk yapmamız gerekiyormuş ama mevzuyu anlamadım amamsaydin78 için her türlü yaparım zaten
@MiuLego nedir işin aslı
![]()