Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yemem ki :KK53:normalde olsa çook yerim de banuuu

ama şimdi belki beyaz peynir 1-2 çatal ya da yoğurtlu semizotu 1-2 çatall :rapci::rapci::rapci::rapci:

ben onun yanında durmadan :KK14:o yüzden yemek aramıyorum :KK53:hem de ada81 ada81 e sözüm var diyetimi asla bozmam:rolleyes:
Bozma bozarsan bende bozarım:confused:

Menü veriyorum efenim

Sabah 11.00
Kapya biber ve beyaz peynirle tost
7 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
Salatalik

Ara 15.30
1 bardak tarcinli süt
1 mandalina

Akşam 17.45
1 bardak süt
10 çiğ badem
1 elma

Su 3.sisedeyim
Spor simdilik yok.bi leslie yaparim zaten daha fazlasini yapmam sismeyeyim.

Menü veriyorum efenim

Sabah 11.00
7 zeytin
Salatalik

Ara 15.30
1 bardak tarcinli süt
1 mandalina

Akşam 17.45
1 bardak süt
10 çiğ badem
1 elma

Su 3.sisedeyim
Aksam yemegi ara gibi olmus

Bugun menü
Sabah 09.50
1 haslanmis yumurta
5 yesil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yesillik
1.5 kizarmis form ekmek

Ara
10 findik 5 badem 10 kuru üzüm

Aksam 16.15
Ton balık
Salata
1 yk bulgur pilavi

2 lt su olur yatana kadar.. @MiuLego
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:harikaaaaaaa
Menü veriyorum efenim

Sabah 11.00
7 zeytin
Salatalik

Ara 15.30
1 bardak tarcinli süt
1 mandalina

Akşam 17.45
1 bardak süt
10 çiğ badem
1 elma

Su 3.sisedeyim
:21::21::21::21::21::21::21::21::21:ne diyim ki cuma günü halay çektirecek menü bu :KK31:

Menü veriyorum efenim

Sabah 11.00
7 zeytin
Salatalik

Ara 15.30
1 bardak tarcinli süt
1 mandalina

Akşam 17.45
1 bardak süt
10 çiğ badem
1 elma

Su 3.sisedeyim
Aaa çok az değil mi. Ben bu kadar az yesem açlıktan ölürüm heralde. Gerçi zamanla bünye alışık hale gelir heralde.

Aaa çok az değil mi. Ben bu kadar az yesem açlıktan ölürüm heralde. Gerçi zamanla bünye alışık hale gelir heralde.
Canim sen sakın yapayim deme boyle bisey zaten emziriyosun :) ben normalde de 2 ogun beslenirom.aksam yemegine 1 tabak yemek ve salata yerim en fazla.

Benimerak etmeyin ben ggelicem

Sabah kahvaltımı yaptım kızın çorbasını koydum dedim bi kaynanama ugrayayim ne göreyim karı hazırlanmış hadi gidiyoruz iki dakikada hazırlandım o da kızı giydirdi düştük yollara allahım bebek arabamı gorumceme verdim seninki binsin ben kendisini taşırım dedi çıddımisin dedim evet neyse düştük yola allahım bizim ebleh durak 15 dakika kızla çıktım durağa bindim otobüse beni bir araba tuttu allahım oda yetmezmiş gibi yanıma iğrenç parfümlu kadın otururdu ben iner inmez ne yediysem çıkardım sonra gene yürü yürü kız kucakta gittik eşimin teyzesinin kahvaltı hazırlamıştı zeytin yumurta Peynir yedim tekrar sonra ordan çıktık öğlen allahım binecegimiz arabalar tıklım tıklım bizde evimize yakın 1 saatlik yürüyüş mesafeli arabaya bindik indik gene yürü babam yürü 1 saat hatta fazla kız kucakta sonra vardık eve şimdi balık salata yapicam hakketim bence :) şimdi yiyip evime cikicam geçmişi okucam:)

Back
X