• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım çok fazla olumsuz şeyler yaşadım :KK43: çocuklarımla ilgili ailemle ilgili :KK43: kafam o kadar yoğundu ki diyet koruma hepsini sildim kafamdan :KK43: sanki diyet ve koruma engelmiş gibi halt ettim :KK43: ne alaka dimi halbuki :KK43:
Bunun geç farkına vardım :KK43:

Benki 52 bedenden 40 bedene düştüm belki de 38 olmuştum :KK43:
Sporumu yapmadan uyuyamıyordum uyusam kalkıyordum gece 3 de yapıyordum :KK43:
Simdi yerimden kalkasım yok :KK43:

En büyük destekçim eşim bile ne oldu sana hadi toparlan dedi küstüm ona ama çok haklı tekrardan konuştuk ve eski düzene dönmeye başladık.
O kadar mutsuzum ki anlatamam :KK43:
Canim senki menüler kraliçesisin senin menulerini cook begeniyordum :21:...hemencik verirsin sıkıntı yapma herkes boyle donemler geçiriyor kilolar oturmadan gider telas yapma biz buradayız destekle gidecek yeterki sık sık gel....

:kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:

Sabah yok

Öğle 12:30
Yarım kase yarma çorba
et tantuni
salata
7129CA7A-A9C0-479E-AA3A-76190DE668BF.webp

Ara 15:30 1 adet mandalina 1 süt 1 hurma
Ara 16:30 7-8 zeytin

Akşam 19:00
Tavuk ızgara salata
72CBA3E1-CA62-4B9F-800D-70E36C24C5E5.webp

Su: 2 lt

Söğüdün yaprağı narindir narin
İçerim yanıyor dışarım serin...

Hey gidi türküler. Türkü aşığı olduğumu söylemişmiydim. Eskide sevdalar sevdaymıs, şimdi ki gibi oyuncak değil. ..

Afiyet olsun ben her gün bu salatanın aynısını yapıyordum :cry:.
Bebeeemmm triplim

Sen neden üzülüyorsun kuzum
En en önemli zamanda gittin koruma en keyifli ama en birlikte olmamız gereken zamandı..

İstersen 70 kilo ol.. üzülmem ki. Heee verdiğin emekten yediğine üzülürüm de..

Başka üzülmem. Bilirim sen bu işin matematiğini çözdün:KK5: verir gidersin kuzucum . Biliyorsun bu iş nasıl olur.

Buradan uzaklaşma hergün menü spor bildirimi.. seni hemen spor gruplarına alalım.. oh mis kısa sürede gelir eski kilo..

Ben de 50 kilo olcam.. hadi başlayalım eriyip gidelim. Ağlama fururum:confused:

Canim senki menüler kraliçesisin senin menulerini cook begeniyordum :21:...hemencik verirsin sıkıntı yapma herkes boyle donemler geçiriyor kilolar oturmadan gider telas yapma biz buradayız destekle gidecek yeterki sık sık gel....
Canım çok tesekkur ederim :KK36: buradayım inşallah hayatımın şokunu ve hatasını atlatmış yaşamış oldum :cry: bir daha tövbe :cry:

Aminnnn çakılcımmmm amin .

Sizi de takip edemedim hiç ... nasıl durumlar ? Karbonların tuzağına düşmüyorsun di mi ?
Uslu duruyorum daha da azaltiyorum ama cok halsizim nedenini bulamiyorum bugun surundum resmen

Ben de temizim adaaaa

Beni de alın la

Çok kıskanıyom

Kaç gün akşam yemek yemem lazım cıs cos yemem lazım çeteye girebilmek için:rolleyes:
Bizde prosedür , mevzuat oyle zor degil :KK70::KK70:araniza katilmak istiyorum ...he tamam gel bitti aramızdasın hosgeldin:KK68:

Bebeeemmm triplim

Sen neden üzülüyorsun kuzum
En en önemli zamanda gittin koruma en keyifli ama en birlikte olmamız gereken zamandı..

İstersen 70 kilo ol.. üzülmem ki. Heee verdiğin emekten yediğine üzülürüm de..

Başka üzülmem. Bilirim sen bu işin matematiğini çözdün:KK5: verir gidersin kuzucum . Biliyorsun bu iş nasıl olur.

Buradan uzaklaşma hergün menü spor bildirimi.. seni hemen spor gruplarına alalım.. oh mis kısa sürede gelir eski kilo..

Ben de 50 kilo olcam.. hadi başlayalım eriyip gidelim. Ağlama fururum:confused:
Evet ya yapıcam kararlıyım inşallah olacak 6 rakamları hele 6 ya eklenen rakamı hiç sevmedim:63:
Hemen listemi hazırlıyorum gece sporumu da planlayayım :süslü:
Yürüyüs bandımla leslie bacı özlemiştir beni :spor: İpte alıcam

Back
X