• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

224.jpg

ya benim rımelim kalmamıştı
a101 e gitmiştim baktım kasa yanında ayy dedim beni idare ederrrr anam bi sürdüm 10 numara imiş iş yerinde kızlarda sordu ayy rımelin ne güzel vs diyeee

golden rose magazalarında 15 tl
101 lerde 7,95 ve inanılmaz güzel
Ahanda bugun oglen gidip bakacam 101 :KK70:

Oğlanların okula dersane eşim ise küçük hastalandığında beri gitmiyor Antep sabahları çok soğuk öğleye doğru ısınıyor hava yarın öğretmen ler günü gitmen lazım öğretmeninin gününü kutlaman lazım dedim bakalim m yarın gider insallah
Bir aralar yaklaşık 20 yıl bizde öğretmen dik ve günümüz vardı
Neyse bunları bos verip cumanın mübarek gün oluşu ve tartı günü olduğuna takılalım
Rabbim tüm mağdurların ve masumların yardımcısı olsun buzimde
Fatmam güzel kalplim :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Yarın spor hocama küçük bı hediye alıp öğretmen ler gününü kutlamayı düşünüyorum bayağı sevinir duygulanir sağolsun çok ilgileniyor
Burda kaptanim peşinde orda o hadi biraz daha deyip çok uğraşıp istiyor
Dün aynada hocam biliyormusunuz benim bu gördüğünüz boynum ve bu kemiklerim yoktu bir zamanlar dedim daha iyi olacak diyor çok sevindi çok şükür Rabbim hepimizi iyilerle karsilastirsin
:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:daha ne kemikler görücez dur daha
Gunaydin herkeseeee ac yatip tok kalkmak ne guzel şükür Rabbime....
ne güzel bir şey değil mi ada yahu aç yat tok kalk harika:deli:
23905259_1918631951780448_3062453430394469618_n.jpg

@MiuLego facede paylaşmış biri,ben böyle verdim kilo,sen katılıyor musun ?
kesinlikle katılıyorum deynepim.. vücudumuzun bir dengesi var besin dengesi.. tek yönlü beslenme çok yanlış.. mesela dukana o yüzden karşıyım bir atak evresi var full pro.. öyle şey mi olur..

vücut bu.. proteine yağa karbona vitamine hepsine belirli ölçülerde ihtiyaç var.. makarna ekmek vs demiş ama orda kastettiği karbonhidrat.. o da sağlıklı karbon.. tb ekmekler, tb makarna, bulgur patates vs vs ..

Hepsinden vücudun ihtiyacı ölçüsünde alınmalı.. dengeli kilo kaybı kalıcı kilo kaybı o şekilde sağlanır..

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Geçmiş bitti. Ekmeksiz kahvaltımı yaptım, kabak çorbası içicem sadece. Yoğurt da yok
yoğurt neden yemiyorsun kuzucummm
Günaydın canlarimmmmm.
Ben malum bu gece irana gidiyorum yarin irada olacagim.
Gecen hafta . 75.7
Bu hafta . 74.9
Giden . 800 gr
Bosuna ac kalmamisim. Çok şükür.. En Büyük KK

Evet canim hayır
Aksam yimirtami fistigimi yedim kuafore gittim.
Pek doymamis gibiydim ama zAman gectikce acligim gecti. Eve gittigimde zaten yemek yenmisti corbayla filanda ugrasmadim. Meyve yoğurt az kabak cekirdegi atistrip yattim.
Ac kalmak ise yaradi sonunda şükür.
Aksam form cayi da icmistim. Ilk kalktığımda tik yoktu 2 kasik yogurt sonrasi wc de oldu ve mutlu son. Eksi 400 daha gidince toplamda 800. Oley:KK200:
Sayenizde. Once kaptanima sonra hepimize teşekkürler kizlar.
Not. Yakinda salona yazılı yorum. Yüzme si fitness i herseyi olacak. Esimle gideceğiz:KK49::KK49:
vay vay vay şeriiii -800 harika beee

çok sevindim şuanda helal olsun menülerinden belliydi balım
spor salonuna yazılma haberin de çok iyi geldi:KK200:
Miu yarına sana sürprizlerle geliyorum kızzz:KK49::KK49:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:anammmmmmmmmm:confused:
kızlar flormarda %40 indirim varr kaçırmayınızzzzz:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
rimelim bitiyordu
bir de fondöten flormar kullanırım ben
gidip ikisini de alam
pudra da bitmişti
param da yok
çıldırmalık
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ben korumada beceriksizim mesela o yüzden hep diyetteyim:KK70:arada canım çektikçe bozuyorum 2-3 kilo alıyorum sonra geri veriyorum vücut oldu o biçim şaşırdı kendini:rolleyes:
kız bu dediğin zaten koruma oluyor :D ne beceriksizi :D
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
zevk almak bizim işimiz
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::cool:

nisa iyi misin canısı merak ediyorum seni çok @suspushanimcim

adaşıma günlük öpücük @aeben :KK60:

kaptanitoya kocaman salya sümük sarılmalı öpücük @Ausencia :KK74:

minnağıma bana triplime kocaman kalpler @Whiteblacklife :KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

özlenen birisine de gösyaşlarımı bırakayım :KK42: @igdedali

Günaydın kızlar :KK200:
Gece 4te yattim oglum tam ben yatacakken uyandi ve 4e kadar uyumadi gozumu acamiyorum su an ama yapilacak bi dolu is var.yarin yolculuk var nasipse bugüne nasil yetisecek o kadar is bilmem.

Kutsal persembemiz mübarek olsun.

23905259_1918631951780448_3062453430394469618_n.jpg

@MiuLego facede paylaşmış biri,ben böyle verdim kilo,sen katılıyor musun ?

Bende aynı fikirdeyim evde pisen yemeklerin saglikliklarindan yiyerek kilo verilmeli aksi takdirde cok mineral kaybediyoruz...sonra halsizlik kansizlik hersey başlıyor... evdeki sicak yemekten bir tabak yaninda yogurt salata bitti...abur cubur yok verilir ama uzun surede verilir ...

diyete başladığımdan beri bunu uygulamaya çalışıyorum,hiç biryemeği çıkarmadım hayatımdan,kendime ayrı özel bi yemek yapmadım,kızartmalardan, hamur işlerinden,abur cuburdan sakınmaya çalışıyorum sadece...
eğer hayatımdan bazı şeyleri çıkarsaydım hedefe vardığımda onları yemeğe başlayınca biliyorumki kilo almam kaçınılmaz olacaktı
zaten amaç hiçbir zaman diyet değildi, gerçekten kendime ve aileme sağlıklı yaşam için olması gereken beslenme düzeni alışkanlığını oturtmaktı...kendimce bişeyler yaptım ee olduda sayılır...

Back
X