Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım aslında kara cuma Amerika da uygulanan milleti alışveriş yapmasını sağlamak için yapılan bir gün ve kara cuma denmesinin sebebi indirim gününde Amerika izdiham sonucu ölenler olmuş o günden sonra bu alışveriş cilginligina kara cuma denmia

Canım aslında kara cuma Amerika da uygulanan milleti alışveriş yapmasını sağlamak için yapılan bir gün ve kara cuma denmesinin sebebi indirim gününde Amerika izdiham sonucu ölenler olmuş o günden sonra bu alışveriş cilginligina kara cuma denmia
Aaa her cuma mı kara cuma yani o_O

Valla 2 ay gibi heralde ama çok hırs yaptım ben senin kaç kilon kaldı. Spor yap kaçamak yapma bacım verirsin son kiloları insanı daha bi heyecanlandırıyor
Ben 55le geldim, 48 hedef. Gecen cuma 50.9du kilom. Son kilolar zor gider ya, o yuzden biraz canim sikiliyor. Spor gunluk 30 dak kosu, Jillian, 12 dak da dambillarla calisiyorum. Ama cok Az yeyince de halsiz oluyorum. Spor yapmakta zorlaniyorum, oyle cok da yemiyorum zaten, ama gel ki kuru uzumdu, incirdi vazgecemiyorum. Onlari cikarsam menuden bence daha hizla kilo veririm. Senin herhangi bi onerin varmi canim ?

Bugünkü menüm
Kahvaltı 12.00
2yumurta
3 zeytin
Kalın dilim peynir
Yarım havuç
3 ceviz
Marul

Akşam 19.00
Bi kase tarhana çorbası
Bi tatlı tabağı pırasa
Haşlama brokoli
2 lt su
5 mil leslie:süslü:

@MiuLego nehirnil111 nehirnil111
işte bu çok güzel menü oldu pınar..:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

hedefi tutturuyor musun yarına?

Back
X