Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben 10 kadar bekliyorum hep aynı satte tartılırım bende heyecanla bekliyorum :KK66:)
Şiş uyanınca ,ödem olunca bekliyorum da 11 e kadar ,bugün iyiyim ,neyse ben de 10 a kadar bekleyeyim.
Şunun şurasında 10 a ne kaldı ki canım ıh hı hıh (Kemal Sunal gülme smileyi )

Şuraya bir iyi geceler ve yarın için güzeeel dilekler temenniler ve bool booool öpücük kondurayımm:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:
Yarın çok çok önemli bir sunumum var. Dualarınızda unutmayın beni e mi?:KK51:
Bi deee feylesof hasta. Fena üşütmüş. Onla ilgileniyorum. Haftasonu açık öğretim sınavlarım var....:KK14:
Masa başında olmaktan ağrıyan bir adet boynum ve asla durmayan boğazım var:KK12: Evet hunharca yedim dünden beri... Durduramıyorum... Miu affet beni 2-3 güne dönecem ama aşırı stres altındayım... Başka başka problemler derken darmadağınım şu an... Yiyince çözülmeyeceğini bildiğim halde şu an bile durmuyor boğazım. Ama sana söz Pazartesi buradayım...

Her neyseeee hatunlaar hepinizi çoook özlediiim. Etiketlere bile bakamadım inşallah herkes iyidir ve yarın tartılar coşaaaaar:halay::halay::halay::halay::halay: Miu çılgın atar:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Ben de fırsat bulabilirsem girip bakacam hemmen...
Hepinizi çok çok seviyor ve çok öpüyorum:KK15::KK15::KK15::KK15:
Canım sınavında başarılar diliyorum Rabbim yardımcın olsun :KK15::KK200:Pazartesiden sonra fırtına gibi döneceğine eminim :KK68:
Kilo bildirimi
Geçen hafta : 54.4
Bu hafta : 53.9
Fark : 0.5
Yüzde : % 0.91
@MiuLego
@Nevreste
İnşallah nevoyu yenerim Aminn... :-) :-) :-)
Ahahaha tebrik ederim fıstık :KK9:
Kilo bildirimi
Gecen hafta 50.9
Bu hafta 50.5
Fark -0.4
Yuzde - 0.8
Su reglli halimle artı gelmedigi icin buna da sukur diyorum. Onumuzdeki hafta bomba gibi gelecegim insallah :KK49:
@MiuLego
Tebrik ederim canım hedefin ne kadar senin önümüzdeki hafta kuş olup uçacak mısın :KK45::halay:Regli şişkinliği oluyor sen zaten pazartesiye -500 daha gelirsin gör bak :confused:Çok pis kıskandım :rolleyes:
Günaydınnnnnnnnmn :halay: :halay:

Geçen hafta: 68.4
Bu hafta :. 66.5
Giden: 1900

Aslında sahte kilo ,ödem vs gerçekçi bir kilo kaybı değil :KK43: ama yinede sevineyim

65_66_67 bı üç rakam arasında dolanıp duruyorum haftalardır

Önemli olan daha asasını görmek

Haftaya 65 ler gelir umarım

Cuma_cumartesi_pazar çöp gibi geçti :KK43:

Birazda regli olduğum için bu sonuç

Şimdi kaçtım , ofiste görüşürüz kızlar
İşte bu işte bu :KK9:Gelecek tabi ki ödem mödem sonuçta yeseydin oda gitmeyecekti üzerine eklenecekti değil mi :KK71::KK9::KK73:
Bi kilo bildirimide benden @MiuLego beni takıma alırsın artık

geçen hafta:90.8 kg

bu hafta :86,3 kg

fark:4,5 kg

yüzde :4,95
Oyy maşallah kiloya bak yüzdeye bak :KK9::KK9::KK9::KK73::KK73::KK73:
Bende öncelikle öğretmen arkadaşlarımı kutlar kilo bildirimine geçerim :)

Geçen hafta 76:4
Bu hafta 75.9
Fark 0.5
%0,65

Kilo bildirimim
Gecen hafta 64.3
Bu hafta 64.0
Fark -300
Bu haftanin az sporu beni fazla goturmedi tabi. Ama bugun tekrar yogunlasiyorum
Spor bildirimi hic yazamadim ama pazardan beri her gun 1000 tane ip atladim
nehirnil111 nehirnil111 kuzum bi ara yazmistim ama mesaj yayinlanmadi sanirim internetimin zayifligindan@MiuLego

Geçen haftayı hatırlamıyorum 59.2 ya da 3 tu sanırım bu hafta

59

Tebrik ederim canlar çok güzel rakamlar :KK9::KK9::KK9::KK73::KK73::KK73:

Canım sınavında başarılar diliyorum Rabbim yardımcın olsun :KK15::KK200:Pazartesiden sonra fırtına gibi döneceğine eminim :KK68:

Ahahaha tebrik ederim fıstık :KK9:

Tebrik ederim canım hedefin ne kadar senin önümüzdeki hafta kuş olup uçacak mısın :KK45::halay:Regli şişkinliği oluyor sen zaten pazartesiye -500 daha gelirsin gör bak :confused:Çok pis kıskandım :rolleyes:

İşte bu işte bu :KK9:Gelecek tabi ki ödem mödem sonuçta yeseydin oda gitmeyecekti üzerine eklenecekti değil mi :KK71::KK9::KK73:

Oyy maşallah kiloya bak yüzdeye bak :KK9::KK9::KK9::KK73::KK73::KK73:

Tebrik ederim canlar çok güzel rakamlar :KK9::KK9::KK9::KK73::KK73::KK73:
ilk haftanın güzelliği bu balım
sonraki haftalarda bu yüzdeyi 1-2 kez daha görürüm
sonra göremem herhalde
ondan sonrada diyet değiştirir yine yaparım
ama yaparım

Back
X