Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyyy çokta kıyısına gelmişsin canım .. tebrikler 1 kilo için ... haftaya 100 lere veda :halay::halay::halay::halay:

o geçiş kiloları en motive den şeydir zaten .. 80 den 70 ..70 den 60 a .. :halay:

İnşallah banum :KK15:
Ausum pınar duymasın ama bugğn tam 15 günü doldu..

Ama bize az geliyo :63:her hafta -1 getirir mi ki:63:

7lerin yarisindan çoğu bitti.Bugün itibariyle 2.hedefim olan 3 aralikta 75 kg hedefime ulasmis ve 10.3 kg yi hayatimdan defetmis bulunmaktayim.
Destekleriniz için cok teşekkür ederim benim minnoş ( nar_cicegim nar_cicegim bu da senden bulasti :D ) takımım. Tek başıma yapamazdim:KK200:
:KK68::KK68::KK68:

Şaşırdım açıkcası ... senden geldiğin günden beri farklı bir umut almıştım :)
hadi bakalım daha aktif olmaya çalış haticecim , gerçekten tartıyı çok çook etkiler burada aktif olman .

ayyyy eflalim tüylerim diken diken oldu ya .... çoook tebrikler ... çok hakkediyorsun bu eksileri :KK200:

-100 müşsün :KK48:

tebrikler türkan :KK9::KK9::KK9:

süpeeeer :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

harika temiz bir eksi .... aynen devam zeytinim :KK68:
Teşekkürler cınımmmmm♡♡♡

Dikkat dikkat kilomu bildiriyorum :KK70:

Gecen hafta :75.9
Bu hafta :74.8
Fark :1.1
Yuzde :%1.45

@MiuLego Ausencia Ausencia

Harikasın Bernacım ... Aklımdaki tüm kilo bildirimlerin böyle ... istikrarla ... şoksuz ... süper valla .

60 lar çok yakında gelecek ... Yeni yıla :halay: 68 lerde Berna :süslü:

O zaman çok daha fazlasını verdim aynı benim gibi :KK53::KK9::KK73:

Olsun canım o fazladan ödemmiş işte ne güzel gitti :KK9::KK73:

Harikasın canım afiyet olsun :KK9::KK73:

Nasıl güzel yüzde kilo o be :rolleyes:tebrik ederim :KK9::KK73:

Olsun canım demek ki vücut bırak beni gideyim diyor :KK70::KK9:

Oranına göre belki ama haftaya daha da yi verirsin canım tebrik ederim:KK9::KK73:

Harikasın canım ya nasıl güzel rakam yüzde böyle :rolleyes:Tebrik ederim:KK9:

Aynı ben ya :confused:Şu 3 günü cıssız atlatayım haftaya cuma taşım yani :KK70:hafta sonu aldıklarımı haftaya cumaya kadar anca veriyorum sonra korumada diye geciniyorum güya nerde vücudum şaşırdı kendini böyle korumamı olur hafta içi aç gez karnın guruldasın hafta sonu homini gırtlak :KK70:

Tebrik ederim canım orana göre az görünebilir ama eksi eksidir her zaman :KK9::KK73:

Ahahah Begüşüm ya :KK70:Canım yimirta çekti :rolleyes:

Ayy canım Rabbim korumuş çok çok geçmiş olsun:KK43:Şikayet olayında bilemedim kuzum ya ben hep vicdan yaptığımdan kesin şikayetçi olmazdım eşim olsa kesin olurdu :KK53:

Ahahah gözlerim fal taşı gibi açılmıştı ki :KK57::oha:sonraaaa :KK45::rolleyes:
Çok sağol canim ♡♡♡♡

Ayyyy çokta kıyısına gelmişsin canım .. tebrikler 1 kilo için ... haftaya 100 lere veda :halay::halay::halay::halay:

o geçiş kiloları en motive den şeydir zaten .. 80 den 70 ..70 den 60 a .. :halay:

İnşallah banum :KK15:
Ay inşallah inşallah :halay:
İki gündür tuvalete çıkmıyorum yoksa görürdüm kesin 99u :KK53:

Tebrikler annem devamını bekliyoruz inşallah

ayy ahum böyle gitse 70 de biter bu iş :halay: o da süper .... ben 74-75 e kadar yol vermiştim kendime 17-18 kilo civarı .

Ama şu haftaya kadar aldıklarımla 90 ı görürüm öyle gitsem :işsiz::KK53:

Son düzenleme:
3 gün için çok iyi sonuç canım ..tebrikler .

4 lü rakamlar :KK53: neyse ki @GunesinKizi35 dan alışık benim bünye bu isteğe :halay:
O zamanlar ben sizi dışardan takip ediyordum anam demiştim bu kız kafayı yemis 45 kilo nedir be demiştim he he o günler aklıma geldi şimdi kesin bir ileride bana diyordur

Back
X