Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ahaaha aklıma direk bu geldi :KK70:
Eki Görüntüle 2071425
Seni de yerim pikaçu :deli:zaten çok ballısın:KK22::KK70:

İnanırım çünkü bende böyleyim hani ekmek yemem ama herşeyi yerim:KK70:şu abur cubur çekmesini kilitleyeceğim eşim açsın sadece:KK53:

Canım bu neyin toplamı hangi gün :KK53:Kilon için tebrik ederim çok iyi :KK9::KK73:
hee öteki gruptan alışkanlık haftalık toplam spor dakkasını yazdıydım.Daha alışamadım 7. takımın spor şeysine :D

Merhaba hanımlar ben 2 yıl önce bu takımda yarışıyordum fakat bazı sebeplerden dolayı ayrıldım o günden sonra ilk defa geliyorum kk ya.beni kabul edebilir misiniz yeniden başlamak istiyorum diyete
@MiuLego canım kaptanimiz donus yapacaktır birazdan bugün cuma yoğun günümüz

Kızlar cok sagolun Allah razi olsun hepinizden tek tek alintilayamadim.karakola gittik hastaneden ifade verdik sikayetci olmadim adam hastAneye götürdü ilgilendi ilac aldi falan.pismandi.cok hızlı gecti araba ayagimdan cok ağırdı araba :KK43: neyse ki kırık yok ama kötü bi incinme var ayagimin üstü komple sıyrılmış.Allah beterinden korudu vardir bunda da bi hayir diyorum.kaza da Allahtan.cok sagolun

20171124_122247-1.webp ayağımı sardilar buz koy dediler merhem verdiler 2 tane.bide agri kesici

Kızlar cok sagolun Allah razi olsun hepinizden tek tek alintilayamadim.karakola gittik hastaneden ifade verdik sikayetci olmadim adam hastAneye götürdü ilgilendi ilac aldi falan.cok hızlı gecti araba ayagimdan cok ağırdı araba :KK43: neyse ki kırık yok ama kötü bi incinme var ayagimin üstü komple sıyrılmış.Allah beterinden korudu vardir bunda da bi hayir diyorum.kaza da Allahtan.cok sagolun

Eki Görüntüle 2071434 ayağımı sardilar buz koy dediler merhem verdiler 2 tane.bide agri kesici
Ayyy balım bi ayak zede daha Allahım beterinden korusun çok geçmiş olsun canım bu durumda denmez ama listede son kilo bildirimi yapmayı unutma emi balim

60kiloyum 60kiloyum Cancazım naptın kilo bildirdinmi bakamadım ortim mortim :-)

Bu hafta hayatımın en zor haftalarından biriydi ... ilk 5 e aday yane :D:D:D
Rabbım kimseyi sıkıntıda darda koymasın . Aminn ...

Kiloma gelince , diyet yapmadım o havaya girecek ne kafam nede vaktım vardı, bu hafta sadece fulya için girip baktım takıma ...
İnşallah oda toparlamış kilo vermiştir :68:

Geçen hafta :69,4 düm sanırım
Bu hafta sabah tartılmayı unutmuşum kahvaltı sonrası tartıldım 69,6 geldim .
Büyük ihtimal aç karna 69 olmuşumdur ..

Kızlar cok sagolun Allah razi olsun hepinizden tek tek alintilayamadim.karakola gittik hastaneden ifade verdik sikayetci olmadim adam hastAneye götürdü ilgilendi ilac aldi falan.pismandi.cok hızlı gecti araba ayagimdan cok ağırdı araba :KK43: neyse ki kırık yok ama kötü bi incinme var ayagimin üstü komple sıyrılmış.Allah beterinden korudu vardir bunda da bi hayir diyorum.kaza da Allahtan.cok sagolun

Eki Görüntüle 2071434 ayağımı sardilar buz koy dediler merhem verdiler 2 tane.bide agri kesici
Oy coco geçmiş olsun :(.
Aynı kız kardeşiminde başına gelmişti :(.

Kızlar ayağımın ustunden araba geçti kırık yok ama fena incinmis ağrım cok acildeyim.adam hızlıydı pat diye ayagimdan geçti.sonra arabayi durdurdu beni hastaneye falan getirdi ugrasiyo.polislerde sikayetci misiniz falan diyip duruyo.adam da hatalıydı.biraz daha yürümüş olsaydim beni ezecekti napcam akil verin.hala acildeyim ayagim sargili
Cok gecmis olsun canim ciddi bisey yoktur umarim

Back
X