Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kizlar menü vereyim.İnternet var ama pek giremiyorum yine de.

Sabah 11.00
Tost
12 zeytin

Ogle-aksam 15.30
1 kase corba
2 kucuk bulgurlu lahana sarmasi(keske yemeseydim begenmedim de)
Salata

Ara 18.00
15 kadar cig badem
1 elma

Suyu olcemiyorum burada
Spor da yok maalesef

@MiuLego

ecemavi ecemavi sen iyimisin biraz kederli falansin sanki. Olumsuzluk kirgilik yuklenmis gibi.:KK200:
Yanlis anliyorumdur ins uyduruyorumdur.
Bazen öyle oluyor işte

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :KK200:

Canın sıkkın senin ama ??

Bu kadarını cidden beklemiyordum ama olmuş muu olmuş ... o zaman yeniden başlama zamanı .. hadi bakalım düzenli menüler ...yine spor listelerini sallamaca :KK49::KK49::KK49::KK49:

Ayyy anaaaaaam şükür minnakta olsa artı yazmış , bana da eksi yazacan diye korkmuştum :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

canım eceye kefilim ben .... canını dişine takar listede ... çooooooook çooooook şov eksi gelmez ama asla da seni üzmez . sorumluluk bilinci tamdır , takım ve liste duygusu ile hareket eder ... bireysel 1.liği ve dereceside vardır :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ecemavi ecemavi canım 68 olmuşsun .... sen mezun üye olduğun için yeni üye girişi oluyor yani mezuniyet kilona dönmene gerek yok aslında .... ama daha 1.5 ay varmış ..... zaten dönersin .

sonrada 57..58 :süslü::süslü:
:oops::KK19::KK15:

Eki Görüntüle 2071839 sargiyi cikardim buz koyuyorum merhem suruyorum abla,dun o kadar buz koymama ragmen davul gibi şişmiş ve mosmor,fotoda sisligi ve morlugu belli olmuyor.gece ağrıdı baya uyutmadi ama suan iyi gibi ablam
Çok geçmiş olsun cococan

Bide ders calisayim biraz geleyim :KK66:

ecemavi ecemavi yedin içtin sesin çıkmıyor heee ohhh sefan olsun kız cumaya cook var verirsin ayol :KK15:
Hahay gözün menü görsün
Kalkinca sade kahve 1gün kurusu

Sabah
Azıcık sucuklu yumurta ceri domates peynir ıhlamur zeytin hepsi makul miktardı

Öğlen
1kase yogurt

Aksam
Kurufasulye salata yoğurt azıcık yaptığım tursudan
Dun cok yoruldum bugün spor yok ama yarın var İnşaAllah

Eylülde o kadar sıcak yoktu hava dönüyo eylğlde burda . Bi de temmuz ağustos sıcağını görsün kıbrısta :) Bizim burası pahalı valla abla. Herşey el yakıyo sebze meyve el yakıyo, hele kiralar resmen adamın belini büküyo. :KK43:

Canım yurtta kaldığı için meyve sebze pek işi olmuyor
Ulaşımda ünv ücretsiz mis bakalım memnun gibi

Günaydın :KK200:
Rabbim ! Çok büyüksün ve en iyiyibilensin bu kullunu cahalletle sınama ,açagın her kapıya senden geliyor diye razıyım, zorumzu kolay eyle,kalbimi en iyi sen bilirsin,benim iyi niyetime karşılık veren yine sensin, bana ve burdaki arkadaşlarıma kapıların en hayırlısını aç AMİNNN !!!!!!

Ne güzel dua amin canım

Selam kızlarrr

Yaa ben sanırım yumurtalıklarımı üşüttüm..sıcak su yaptım ama hala sancı var karnımda biraz..önerisi olan var mı?

Geçmiş olsun hulyacim

Kızlar şöyle soslu moslu cok lezzetli salata tarifleri biliyor musunuz ? :) varsa bi anlatir misiniz bana salatayi sevdirin nolir hic aram yok :KK43:
Canım nasılsın tekrar geçmiş olsun. Ben salatayı her türlü severim yaa bol limonlu isotlu peynirli çörek otlu tavuklu ton balıklı lor peynirli mor lahana beyaz lahana ayyyy salataya acıktım şu an :D

eve yeni girdim
geçmiş yapmıyorum misafirim var
kızlar azcık kirendim :KK43:
çeyrekten biraz fazla bazlama yedim
:KK43:(

ama napıyoruz
takılmıyorum birgun değil
hergün temiz kalmak amacımiz :halay: :halay:

yarından itibaren temiz günler göreceğiz
güneşli günler :KK200::KK200:

Yaa bende gececiciyimdir benide alan n temizler grubuna

Back