• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kokom sen şuan onu kafaya takmıyorsun... o benim işim.. sen stres sıkıntı yapmadan hedefine odaklanıyorsun.. bebiş daha önemli en önemli:KK200:

Nevom neden gerginsin yahu.. bn hiç değilim.. +1.5 çıksın isterse.. gidecek o rahat olsana :KK60:

İşte kaptan kafası kaptan yardımcıısı kafası bu:confused:o kıvama geldin derken boşa demedik:KK8:

Çok iyi ettin çakılım.. spordan sonra istersen tatlıcıya git insan yiyemiyor.. o kadar spor yaptım zorlandım ter attım bir çikolata yersem fazlası enerji almış olurum spor boşa gider diyor insan.. zaten o marketten sağlıklı alışveriş yapıp çık kendinle gurur duyacaksın bir ferahlama başardım ulan hissi:rolleyes:
Ben bu tk çok seviyorum her bir üyeyi hepsini hepsinin zayıf fit istediği kiloda olmasını o kadar çok istiyorum ki anlatamam ben çok çektim kilodan şimdi istediğim kilodayim onlarda olsun istiyorum belki bencillik ama hep bizim tk birinci olsun istiyorum

@cakil80 @Whiteblacklife ikinizin yarısında ben çakılı tutuyorum
cakil'im sen yaparsın ben sana inanıyorum :KK200:

@MiuLego miuuuuuuuuuu:KK15:

@matematik61 o nasıl bi serüven anammmm onu oraya bıraktın bunu buraya bıraktın :KK70::KK70:

bende kalktım bi kek çarptım, oturamıyorum söyyle ayaklarımı uzatıp yok anam yok kürt var ,illa kalkıp bi iş yapicam :KK23: elmali,havuclu biraz tarçın serptim bol ceviz yiyenlere afiyet olsun umarım güzel olur :rolleyes:

@matematik61 o nasıl bi serüven anammmm onu oraya bıraktın bunu buraya bıraktın :KK70::KK70:

bende kalktım bi kek çarptım, oturamıyorum söyyle ayaklarımı uzatıp yok anam yok kürt var ,illa kalkıp bi iş yapicam :KK23: elmali,havuclu biraz tarçın serptim bol ceviz yiyenlere afiyet olsun umarım güzel olur :rolleyes:
White çok pis gaza geliyor hepimizi yiyecek:70:

Sen de mi ya sen de miiiii:duduk::KK11::sinirli::sopa::sopa::sopa::sopa::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Back
X