Yok artık45 kadar yolu var be sıkıntı yok en kötü 43 burakiririm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok artık45 kadar yolu var be sıkıntı yok en kötü 43 burakiririm
Adını altın harflerle yazacağızBen de yenecegim
Ben bu tk çok seviyorum her bir üyeyi hepsini hepsinin zayıf fit istediği kiloda olmasını o kadar çok istiyorum ki anlatamam ben çok çektim kilodan şimdi istediğim kilodayim onlarda olsun istiyorum belki bencillik ama hep bizim tk birinci olsun istiyorumKokom sen şuan onu kafaya takmıyorsun... o benim işim.. sen stres sıkıntı yapmadan hedefine odaklanıyorsun.. bebiş daha önemli en önemli
Nevom neden gerginsin yahu.. bn hiç değilim.. +1.5 çıksın isterse.. gidecek o rahat olsana
İşte kaptan kafası kaptan yardımcıısı kafası buo kıvama geldin derken boşa demedik
Çok iyi ettin çakılım.. spordan sonra istersen tatlıcıya git insan yiyemiyor.. o kadar spor yaptım zorlandım ter attım bir çikolata yersem fazlası enerji almış olurum spor boşa gider diyor insan.. zaten o marketten sağlıklı alışveriş yapıp çık kendinle gurur duyacaksın bir ferahlama başardım ulan hissi![]()
Var artık benim en alt kilom 43 onun altı zayıf geciyormusum oraya kadar yolu varrrYok artık![]()
Yapmayın ya çakılı bana çiğ çiğ yedirttireceksinizAdını altın harflerle yazacağız![]()
Tamam öyle olsunVar artık benim en alt kilom 43 onun altı zayıf geciyormusum oraya kadar yolu varrr
Bakalım,kısmet,nasipYapmayın ya çakılı bana çiğ çiğ yedirttireceksiniz
Inşallah fatmam. Dün iyiydi bakalım devamı gelecek miEvet canım nasılsın hadi dön sahalra
Ben de bayılıyorum canımAy nevomm bayılıyorum ben bunlara çok güzel söylüyorlar bee
White çok pis gaza geliyor hepimizi yiyecekcakil80
Whiteblacklife ikinizin yarısında ben çakılı tutuyorum
cakil'im sen yaparsın ben sana inanıyorum
@MiuLego miuuuuuuuuuu
matematik61 o nasıl bi serüven anammmm onu oraya bıraktın bunu buraya bıraktın
bende kalktım bi kek çarptım, oturamıyorum söyyle ayaklarımı uzatıp yok anam yok kürt var ,illa kalkıp bi iş yapicamelmali,havuclu biraz tarçın serptim bol ceviz yiyenlere afiyet olsun umarım güzel olur
![]()
Sen de mi ya sen de miiiiicakil80
Whiteblacklife ikinizin yarısında ben çakılı tutuyorum
cakil'im sen yaparsın ben sana inanıyorum
@MiuLego miuuuuuuuuuu
matematik61 o nasıl bi serüven anammmm onu oraya bıraktın bunu buraya bıraktın
bende kalktım bi kek çarptım, oturamıyorum söyyle ayaklarımı uzatıp yok anam yok kürt var ,illa kalkıp bi iş yapicamelmali,havuclu biraz tarçın serptim bol ceviz yiyenlere afiyet olsun umarım güzel olur
![]()
Hepinizi yiyeceğimWhite çok pis gaza geliyor hepimizi yiyecek![]()
Biz Çakıl'cıyızSen de mi ya sen de miiiii![]()
Siz bilirsiniz cuma günü ölü taklidi bile kurtaramayacak siziBiz Çakıl'cıyız![]()
White çok pis gaza geliyor hepimizi yiyecek![]()
Sen de mi ya sen de miiiii![]()