Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyyu eflal nasil canim cekti hemen bi tarif ver noluuuurrrr havuc marul yesil sogan gordum sanki bide mor lahana.baska ne var icinde?:)
Oyy kuzum başım oldu ayağın? Mor lahanayı sürede kavanozda bekletiyorum dolapta , salataların içine katmak için , mor lahana, havuç, yeşil soğan, tere, marul, turp var

Oyy kuzum başım oldu ayağın? Mor lahanayı sürede kavanozda bekletiyorum dolapta , salataların içine katmak için , mor lahana, havuç, yeşil soğan, tere, marul, turp var
Sagol canim benim iyiyim cok şükür.aksam bende bu salatadan yapcam,icine peynir de koyarım:)))

Cook teşekkür ederim. Yine biraz yükseldi ilaç verdim. Eşim de jel alacak bakalım. Çok huysuz sürekli kucagimda. Büyük de hep ilgi istiyor kiskaniyor.canim annem geliyormus yardıma yoldaymis iyi ki anneler var.
Evet canim. Iyi ki ailelerimiz var. Benim de annem ablam hep kosar oglum rahatsizlandiginda. Iyidir simdi umarim

Çok güzel gözüküyor.
Havuç çiğken sıkıntısiz canım.
Afiyet olsun...
Ben beyaz peynir ve cevizde koyarım ;)

IMG_20171126_143057.webp
Kizlar bu hali koruyucusu battaniye gibi yumus yumus hem hali kirlenmiyo makinada yikanabiliyo benim oglan hep pisletiyodu halilari simdi tertemiz siddetle oneririm

Herkese çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için. çoklu alıntı yapamıyorum telefondan.sahi nasıl yapılıyor bi anlativerin bana.
Oğlumun ateşi biraz düştü şu an uyuyor ama ilacın etkisiyle mi bilmem. Inşallah yukselmez. Dış çıkarıyor dedi acildeki doktor. Sabırla bekliyoruz. Rabbim bütün hasta lara şifa versin. Çok teşekkür ederim hepinizi çok seviyorum. Çok memnun oldum sormaniza şifa dilemenize. Sanal ortamda da bu kadar kaliteli yerler olabiliyormus burada gördüm. :KK200::KK200::KK200:
Çok geçmiş olsun canım

Çivili sopayı cumaya bana gönder tamam mı beni tutmayanlari falakaya yatiracagim akılsız kafanın derdini ayaklar çekermiş :halay::sinirli::KK53:
I ama used toplam fat i seyrettim 1 haftada 5 kilo verdi ben de verir miyim ki onların idmani nasıl acaba 100 günde kilo verdirdi güzel oldular

Etrafimda çok kullanan var metal kullanıyorlar genelde evideada var sanırım trendyol ve morhipo ya da bak

Bende annemde kullanıyor anneme mutfak dolabı için aldık çok iyi oldu...
Ben Vestiyer içine aldım 2 ayakkabı değil 4 ayakkabı koyuyorum.
20171126_144615.webp

nar_cicegim nar_cicegim

Back
X