Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sanirim ev işlerinden çok cocuklarla ilgilenmek zaman alıyor. Ben de çocuk olmadığı için evde çok isim olmuyor mesela ondan daha rahatım diye düşünüyorum. Yani ev islerinden ziyade çocuklarla olmak zaman alıyor sanırım . Geçen gün yeni doğum yapan arkadaşıma gittim hiç oturamadi ki eskiden saatlerce oturur sohbet ederdik. Hatta o bebeğin eşyalarını toplarken benim bebekle ilgilenmem gerekti. Ay Tüm gün altına yaptı resmen kokarca gibiydi. Bu kadar sevimli bir bebekten bu kadar kötü koku nasıl çıkıyor anlamadim. Bütün bebekler böyle mi
Daha onlar iyi kokular ek gıdaya gecince daha da....

Nota nın tadı nasıl ki :rolleyes:

penis-boyunun-ekvatora-gittikce-uzamasi_3700_m.jpg
kızılcık sopası ile falaka kadar lezzetlidir tadı :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Seni sporda yendigim günler de olacak gerekirse senelik izne ayrılıp spor yapcam gözüme kestirdim. Sadece kiloluyken spor yapınca daha çok şişer miyim görüntüm kötü olur mu onu merak ettim
Şişmesi kız fit olmak zayıf olmanın şartı spor bence 20 kilo verip oram buram sarkacagina sporla sarkmadan 10 kilo ver görüntü farkıyla 20 kilo gibi gorunursun

Sağol canım. Asm ye gidip sorucam inşaallah ;)
Evet eflal bende tavsiye ederim 9 yıl oldu tek şikayetim adet süresini 1-2 gün artırması onun dışında memnunum ...
10 yıl kadarda eskiden hap kullanmıştım ... keşke kullanmasaymışım :(.

Ayyy çok güzel keşke mor olsaymış bayılıyorum mora aşığım adeta :KK36: ben vazo yapardım kesin öyle bir durumda :KK70:
Nasil yapilcak ki vazo eflalim. Hic anlamam ya. Carsiya gidip bakicam biraz mor da sonradan eklerim vazo alirsa. Ben de cok begendim

Evet eflal bende tavsiye ederim 9 yıl oldu tek şikayetim adet süresini 1-2 gün artırması onun dışında memnunum ...
10 yıl kadarda eskiden hap kullanmıştım ... keşke kullanmasaymışım :KK43:.
Caim 9 yildir degisim yaptin mi. Doktor 7 yil olunca degistir dedi bana.

Back
X