Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydınlar şekerler hepiniz ne şekersiniz sizi yiyesim geldi :KK53:Karanlık bir İstanbul sabahında bu buz gibi havayı pek bir ısıttınız ki :KK60:

Ben daha demin çamaşır asayım dedim afedersin totom dondu dışarı da kar havası. Kahveyle işitiyorum kendimi :))

igdedali igdedali iğdenin sonu
ca92124f75f67cd09ab3ed9d4df29dfe.gif

Herkese günaydın. Oglum dun 11ibgecerken zorla uyudu(9dan beri uyutmaya calisiyodum) gece de 1,2,3,4,5 ve 6 da kalkti en son da 7 bucukta uyandi.mamasini verdim yatirdim tam uyicak oluyo birden uyaniyo defalarca böyle oldu deli oldum.simdi uyudu yine zorla.1 saat uyusa bari ben de uyuyorum opuldunuz.

Bu arada bebissss inin doğum günü kutlu olsun:))
Ben kızımın ki babamlarda kardeşim askerden gelince kutlamasTimes gorumcem in oğlu var onun la arasında 1.5 ay var dedik ikiz konsepti yapalım :D hemi de masraflar eşit olur eşimin para almasını bekliyorum :)))

Dış mi çıkarıyor belki kulak belki ay bilemedim :)

Ben doğumdan sonra hiç takmadım çok rahatsız etti beni acaba alt göbeğin kayisi ondan mı dedim hicbirsey yok bir alt göbek. Artık oda zamanla . Acaba dedim körsenin etkisimi var

Haa daha önce taktın işte canım sağlıklı değilmiş acaba fırsat olunca bı spor salonuna gitsen bölgesel yerler için aletler var çalışırsın veya evde o bölgeye yönelik hayretler yap kaptanim bu konunun uzmanı sana uygun hareket ler tavsiye eder

Haa daha önce taktın işte canım sağlıklı değilmiş acaba fırsat olunca bı spor salonuna gitsen bölgesel yerler için aletler var çalışırsın veya evde o bölgeye yönelik hayretler yap kaptanim bu konunun uzmanı sana uygun hareket ler tavsiye eder

Yok hiç rahat etmedim sevmedimde. YapiyoRum mekik çekiyorum plank yapiyoeum ona kackere sordum ama işte insanoğlu sabırsız istiyorum ki bir gece de yok olsun :))

çok çok temiz bir menü :KK9::KK9:
Sağol kuzum bugün daha da güzel olacak :KK54:Sizinkileri göremedim ama eminim güzeldir :spor:

canımmmm maşallahh ne güzelll
bende cumadan beri temziim cnm
artıkkk temiz kalırım zaten
ama akşam o lahanalar beni cezbetmedi degil
koşarak uzaklaştım ama mutfaktan:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ahahah yerim lahana da güzeldir neyse yemeğini falan yeriz boşver :deli:Cumadan beri temiz olman harika :halay:

Back
X