- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız sen diyabet değil misin? ne diye şeker yiyorsun1 kup sekerle 1 bardak cay ictim kirlenmis oldum sanirim.Ama agzimin tadi cooook kotuydu.Yaptim pisman degilim.Yarin 1 dilim ekmek az yiyip temizlenecem![]()
Karıştırma ortalığıHaksız mı?Seni düşündüğünden tavsiyede bulunmuş,,zaten kimseyi düşünmeyeceksin değerin olmuyor
![]()
Bazen düşünüyorum şu çocukların uyutma düğmesi olsa akşam kapasak sabah acsak ne güzel olurdu diye. Uyumadan çocuk çok zor. Biz de ayaktayiz.Oglum hala uyumadi 2 saati gecti yine.Uyuyacak göz de yok keratada
Sanirim beni mahveden de dolunay buldum sorumlusunu benim suçum yokmuş[/QUOTE
Benim de bugun modum düşük ondan mi acep
Oooh süper menü. Sen bu hafta iyi vereceksin inşallah canımMenüm
Sabak 10:00
1 yumurta
Peynir
zeytin
2 dilim ekmek klasik kahvaltı
Ara 1 mandalina
Ara biraz yoğurtlu kuru biber kavurması bi kaç lokma yufka ekmek
Ara 3 hurma 3-4 çiğ fıstık
Akşam 18:30
1 kepçe çorba
Fırında sebzeli tavuk
Salata
Su 2 lt
Spor yatarken inşallah
Ay cidden mi bende yapiim.. tam olarak nasıl yapıyosun şimdiyarıyo yarıyo![]()
Ben hamileliğimin son 4 ayında o mantıkla 2 kilo aldım :) bence en mantıklı sistem o. 2 tane diyetisyen arkadaşım var ikisi d öyle diyoDün markete gitmiştim orada Ayça KAYA nin sayarak beslenme kitabını buldum. Şu an onu okuyorum bakalım inşallah ise yarar.
Cok hakilisin. Ben de hep bunlari kafamda dusunup duruyorum. Her istedigimi yemek bana mutluluk getirmiyor ki. Ne kadar mutsuz olsam da yememeye calisiyorum. Cunku cozum degil bu. Hic bir derdimi cozmuyecek sonucta. Aksine daha birini de getirecek uzerine, fazla kilom olacak sevdiyim seyleri giyip, aynaya bakinca mutlu olamiyacagim. Kendime icin, kadin oldugum icin, gozelliyin icin but spor ve diyet. Bazen cok yorucu geliyor, ama faydali olani bu. Kendim icin biseyler yapiyorum en azindanEvet çalışma hayatı zor bunu 7 yıl çalışan biri olarak söylüyorum günde 12 saat çalışırdım çünkü ben ama iş işte kalmalı bence bunu degistirmesin bi iş yapıyorsun karşılığı para olarak alıp psikolojik bozukluk olarak geri oduyorsan bu işten sana hayır gelmez ia yerinde kaç kişi mutlu huzurlu ortamda çalışıyor acaba diye hiç düşündün mü onlarin hepsi sinirlendiğinde yemek yesek Türkiye zayıf insan kalmaz ki çünkü hepimiz mutsuzuz ya isimizden ya esimizden yani sonu yok bunun her mutsuz olduğumuzda yemeğe gömülmek neyi ne kadar cozuyor ki bu iradesizlik değil iradesiz olursun kacirirsin sen kacirmiyorsun son lokmaya kadar yiyp karnın siaince pişman oluyorsun zaten sıkıntı orada başlıyor bi dur demek zorundasın kusura bakma evet diyet yapıyorsun ama sen diyeti kafamda yapmıyorsun geçen hafta 1 tane bile ciss yemedin neden çünkü mortini yenmek istiyordun sen bu kilolarini yenmek istemiyorsun o zaman sinirlendim ye uzuldun ye canın sıkıldı ye zaten bizi bu duruma getirenler bunlar değil mi hepimiz bu yollardan gecmedik mi ya böyle yasayacaksin ki mutlu değilsin böyle yada mutsuzum üzüldüm canım sıkıldı diye yemeyeceksin başka çareler bulacaksin
Hala uyumadi 2 saati gecti yatirmaya götüreli.esim geldibsimdi.ona devrettim de mutfagi topluyorum.Yemek yedikten sonra ocugu yedirip yatirayim uykusu geldi sonra toplarım dedim kaldi oyle pazara gitmisti esim onlar yerlesecek simdi de sut getirmis o kaynatilacak yogurt mayalanacak oyyy oyyy..bi.gun evde kimse yok dinleneyim dedin oglanin huysuz gunune denk geldiBazen düşünüyorum şu çocukların uyutma düğmesi olsa akşam kapasak sabah acsak ne güzel olurdu diye. Uyumadan çocuk çok zor. Biz de ayaktayiz.
Ya öyle de kafamda deli sorular. Daha önce de biraz arastirmistim da o zaman ben zaten buna gore az yiyorum ki.ben kitabı bitirelim de seninle biraz bunu deneyelim mi morticimAy cidden mi bende yapiim.. tam olarak nasıl yapıyosun şimdi
Ben hamileliğimin son 4 ayında o mantıkla 2 kilo aldım :) bence en mantıklı sistem o. 2 tane diyetisyen arkadaşım var ikisi d öyle diyo
Tamamdır!Ben de liste disiyim. Ben de Tellioglu olayim o zaman olur mu ?
Gecmis olsun kuzucuguna canimSelam kizlar
Gelemiyorum kuzucuk cok hasta
Ama aklimdasiniz![]()
Bu anlattığını o kadar çok yasiyorum ki.sahne birebir gozumde canlandi.uyutmaya uğraşırken dislerimi sıkıyor musum ben ister istemez. Sonra bi de baktım dislerim sizliyo. Bu günler ee geçecek inşallah sağlıklı olsunlar da deyip sabretmeye çalışıyorum ama insanda başka şeye heves kalmıyor.Hala uyumadi 2 saati gecti yatirmaya götüreli.esim geldibsimdi.ona devrettim de mutfagi topluyorum.Yemek yedikten sonra ocugu yedirip yatirayim uykusu geldi sonra toplarım dedim kaldi oyle pazara gitmisti esim onlar yerlesecek simdi de sut getirmis o kaynatilacak yogurt mayalanacak oyyy oyyy..bi.gun evde kimse yok dinleneyim dedin oglanin huysuz gunune denk geldi
Iyi aksamlar hatun kisiler .
Biraz kitabima gomuleyim.
Afiyet olsun canım. Çok karbonlu menü olmuş gün boyu karbon almışsın hep.. yarın daha az karbon almaya çalışırsan dengelersin hemSabah10:00(aç karnına ceviz suyu)
Bir dilim kepek ekmeği
Yarım dom. Sal.
2 dilim hellim
Yağsız kıymalı yumurta 1 yumurtadan
Bol yeşillik
Öğlen14:00
Rus salatası
Ara00
Bir kupa biberiyeli çay
Mandalina portakal
Akşam18:30
2 tane dolma 4 tane sarma(ama çok küçük dolmalarım)
Bir parça kepek ekmeği
Bir kase yoğurt
Salata
Yatmadan önce
Tarçınlı çay
Su:2.50 lt
Spor yokbugün 3 saat bıyunca ütü yaptım ayakta çok yoruldum bacaklarım ağrıdı yapamadım yarına inşallah
Hani sıfır kaçamak hande nerelerde oyyyyyy1 kup sekerle 1 bardak cay ictim kirlenmis oldum sanirim.Ama agzimin tadi cooook kotuydu.Yaptim pisman degilim.Yarin 1 dilim ekmek az yiyip temizlenecem![]()
İşte bu çakılım. Olan oldu bitti. Oh be silkelen kendine gel. Devamını getirmedikçe olacak bizden :)Toparladim kendimi normalde bu krizler haftada 1 oluyordu her hafta başa donuyordum. Uzun zaman olmayınca bi daha olmaz bi daha zayıf düşmem sandım ama yanilmisim kendimi hiç bırakmamam gerek. Şuan iyiyim mantıklı düşünmeye başladım. Yarın aldiklarimi markete geri goturecegim yanlış almisim diye yemeyi biraktim. 4 büyük poşet aburcuburla gelmistim eve 2 poşeti geri götüreceğim bir tane poşeti eşim yedi ozlemisim diyor ben 1 poşet yiyerek günü kapattım.
Bu cuma yeni bir rekabet var bomba gibi olacagim cuma günü
3 hurma bir ara öğüne çok olur dikkat. Şeker ve fazla kalorili sonuçta. Menünün kalanı çok güzel afiyt olsunMenüm
Sabak 10:00
1 yumurta
Peynir
zeytin
2 dilim ekmek klasik kahvaltı
Ara 1 mandalina
Ara biraz yoğurtlu kuru biber kavurması bi kaç lokma yufka ekmek
Ara 3 hurma 3-4 çiğ fıstık
Akşam 18:30
1 kepçe çorba
Fırında sebzeli tavuk
Salata
Su 2 lt
Spor yatarken inşallah
Oh işte afiyet olsun tadınj çıkar mandalinanın çok oldu diye üzülme:)@MiuLego kuzum ben yogurt sevmiyorum.ya ben meyve cok severim gunde 1 tane zor kesiyo secemiyorum ne yiyecegimi de bugun mandalinalar guzeldi yedim 2 tane
Yiyemiyom değil kuzum yemiyom istemiyorum şeker almayayım bu saatte boşuna vücuduma de. Gidip göbüşe yağ olacak hepKv sütlaç yollamış oğlana çok koymuş bayılırım sütlaça o bana ben ona bakıom amma yiyemiom yhaaa![]()
Oglum hala uyumadi 2 saati gecti yine.Uyuyacak göz de yok keratada
Okuyunca beğendin mi faydalı mı geri dönüş yap emiDün markete gitmiştim orada Ayça KAYA nin sayarak beslenme kitabını buldum. Şu an onu okuyorum bakalım inşallah ise yarar.
Ya öyle de kafamda deli sorular. Daha önce de biraz arastirmistim da o zaman ben zaten buna gore az yiyorum ki.ben kitabı bitirelim de seninle biraz bunu deneyelim mi morticim