- 9 Mart 2012
- 22.666
- 74.714
- 598
ben ekmeğin dışını yerim sende içini mi yiyiyosunbugun baslarim ins.![]()

afiyet olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ekmeğin dışını yerim sende içini mi yiyiyosunbugun baslarim ins.![]()
Sayfa bana kalmış az karalayayım buraları
----------------------88888888888884444444444444*****************333333333333288888888888/////////(((((((((((((((((((((%%%%%%%%%%%
Bari sayfa boşken temizleyeyim
![]()
Çok kötü değil dostumtırsıyorum![]()
çok geçmiş olsun shut up,yok yok yani okulda ne varsa kapmış yavrucakAtes yok balim
Oksuruk cok
Cigerleri cikacak gibi
Zature baslangici dedi
İnsallah olmaz oyle
Kan ve idrardada enfeksiyon cikti
Okuldan kapti muhtemelen
Okul lavabolari cok fena bizimkide kokuyo diye tutuyo
Tutuncada enfeksiyon olmus
heyecanlandımmm kamonnnnn
geldik ki artık
harika menü nilişkom ay çok beğendiiim
tartıya hiç takılma sen jillian la inceleceksin zaten e regl de geliyor normal.. böyle temiz menüler oldukça iç rahat olsun
bunu yapmasan şaşardım
vay vay vay Allah cuma ne gibi sürprizler olucuk acabaaa![]()
Canım seni bu psikolojiye sokan sorunu çözmen lazım. Seni yıpratan neyse ona odaklan ve diyetten önce onu çöz derim. Bu şekilde her başlangıç yarım kalır.O kadar kirliyimki anlat anlat bitmez
@Saraycanehirnil111
Nare83 @Bonus
begum75
nar_cicegim
Hep alıntılarım gitmiş.
Çok tesekkur ederim kızlar inanın o kadar çok istiyorum ki eskisi gibi olmayı ama olmuyor anlatamıyorum kendime
Sabah güzel kahvaltı yapıyorum ama.... Sonrası
Biliyorum hepiniz desteksiniz iyiki varsınız.
Şuan reglim biter bitmez oruç tutacağım hem tutmam da lazım zaten. İyi gelecektir bana.
Sporuma başlasam ahhh ahhh
2 gün çok güzel yaptım 3.gün bozuldu
Tekrardan başlayacağım artik başka çarem yok.
Asla önünü alamam yoksa hissediyorum.
Yine yeniden başlayacağım....
Bende cok heyecanlıyımheyecanlandımmm kamonnnnn
geldik ki artık
harika menü nilişkom ay çok beğendiiim
tartıya hiç takılma sen jillian la inceleceksin zaten e regl de geliyor normal.. böyle temiz menüler oldukça iç rahat olsun
bunu yapmasan şaşardım
vay vay vay Allah cuma ne gibi sürprizler olucuk acabaaa![]()
Beyaz degil kiz tam bugday ekmegi o . Sahur yemegiO foto ne sabah sabaha
Yedin mi
Ne yaptı
O ne beyaz ekmek
![]()
şok a ugradımyogurt aldımm
bugünki akşam menüm
elma+ceviz+yogurt kasyısı +tarçın
cumaya son 2
Yok begusum ben de diaini severim. Disini bitirnce geriye kalan ekmek bu tabi. Evde tek tambugday yiyeb benim hepsi bana kaliyor mecburben ekmeğin dışını yerim sende içini mi yiyiyosun
afiyet olsun
Canım hayırlısı buymuş de ve yoluna devam et. O kaybetmiş böyle bir tercih yaparak. Ve eşine bu kadar fazla onu kaybetme korkun olduğunu belli etme dik dur güçlü dur. Erkekler zayıf yönünü kullanmaya ordan canını yakmaya bayılır ellerine geçen ilk fırsatta.Kizim şu an 13.5 aylık Aralık 14 de 14 e girecek teyzesi :))
Ya çok güzel. Ben işte evladını bırakıp gidenleri anlamıyorum hemde hiç hak vermiyorum konu ne olursa olsun evlat bırakıp gidilmez. Beni annem 1.5 yaşında bırakıp gitmiş. Şimdiki anneme anne derim . Baba o baktı o büyüttü. Bana ara diyorlar niye aramıyorsun. Elim varmıyor içimden gelmiyor annen o senn diyorlar ama doğurmak marifet deil . Konu ne olursa olsun evlat ya. Canın. Ben sırf annem yüzünden hırçın büyüdüm o kadar asiydim ki anlatamam ama hep sevgisizlikten güven problemi dahi yaşadım düşün kocam sırf bu yüzden çok çekti güvenmiyordüm o nedenini bilmiyordu 4 senelik evliyim gerçeği daha yeni anlattım o yüzden sevgi ve güven çok önemli ... kızım bir yana dünya bi yana başka çocuk düşünmüyorum sırf ona vakit ayıramam diye yemek yemez bnde yemem oturr ağlarım hasta olur gene ağlarım. Evlat çok güzel ya .
Ahu bu hayatta neyi çok istersen sınavın onunla oluyor. Rahat ol artık, hayatının odak noktası haline getirdin, bırak ya bırak, aksiyonlu eski hayatta dön, gör bak o zaman tıkır tıkır işler her şey.Amin canım amin..Ay bende keşke kpssnin ucunu bırakmasaydım diyom şimdiki özel sektörü görünce ama işte çocuklarımı kendim büyütmek için bu kadar oyalandım şimdi hepsi sabah 9 akşam 5 okuldalar ama bu seferde işin treni kaçtı herşeyin bi bedeli var işte
Kolay gelsin bugün sana canımlesile bitti , ama bugün bite mi bilmiyorum![]()
gözlerim aciyor , yanıyor
kaç kahve devrilir ...
yorgun bünyem de bilinmez![]()
![]()
hadi sabah koşturmasına kaçtım ben
saçları fonle..
portakal sık. ..
çocukları kaldır, sabah miz miz likla uğraş...
kahvaltı yaptır. okula gönder
giyin, makyaj yap
kahvaltını
ortalığı topla![]()
ise gidip masama bi 15 dk oturuyorum
hiç kalkmadan çok yorulmuşum oluyorum sabahları
hele bugün pert im2:30 da uyudum
![]()
Ay bu ne kiz kiyamam
Sabah sabah noldu da soka ugradi bu kiz dedim sonra yogurt aldim deyince market olduğunu anladim.Kafam da bu kadar yerinde iste :)şok a ugradımyogurt aldımm
bugünki akşam menüm
elma+ceviz+yogurt kasyısı +tarçın
cumaya son 2
VaavvvGunaydin artık tam anlamıyla baslıyorum bu sabah hanımlar hazır olun zira bu günden itibaren makbule nasıl diyet yapar aslında onu goreceksiniz![]()
masum sen uyuyamadan öylesin, bende uyudum ama uykumu alamadım sersem gibiyim bugünlesile bitti , ama bugün bite mi bilmiyorum![]()
gözlerim aciyor , yanıyor
kaç kahve devrilir ...
yorgun bünyem de bilinmez![]()
![]()
hadi sabah koşturmasına kaçtım ben
saçları fonle..
portakal sık. ..
çocukları kaldır, sabah miz miz likla uğraş...
kahvaltı yaptır. okula gönder
giyin, makyaj yap
kahvaltını
ortalığı topla![]()
ise gidip masama bi 15 dk oturuyorum
hiç kalkmadan çok yorulmuşum oluyorum sabahları
hele bugün pert im2:30 da uyudum
![]()