- 24 Ocak 2016
- 907
- 4.429
- 63
- 35
Hem de nasil. Pert oldum. Ama enerjim yukseldietkileyicimiydi kendisi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem de nasil. Pert oldum. Ama enerjim yukseldietkileyicimiydi kendisi
bu kadın hergün hergün hepimizle spor yapıyo ama daha fazla zayıflamıyo demek belli bi yerden sonra oda etki etmiyo derrrmişimmmSabah sabah Jillian baciyla bulustum![]()
Hem de nasil. Pert oldum. Ama enerjim yukseldi![]()
hahahahahah abu kadın hergün hergün hepimizle spor yapıyo ama daha fazla zayıflamıyo demek belli bi yerden sonra oda etki etmiyo derrrmişimmm
sabah sabah sıyırdım![]()
tabikide kazanan tarafında yani tellioğullarındahoşbuldumayyy inşallah ya, spor candır. bi çekişme okuyorum ama bakalım ben bu çekişmenin neresinde olucam
![]()
Geçmiş bitti. Çok mu tatlıyım neyim![]()
tabikide kazanan tarafında yani tellioğullarında![]()
tabikide kazanan tarafında yani tellioğullarında![]()
afiyet bal olsun canımDün ki menüm@MiuLego
begum75
Sabah; 07:40 - 1 kupa süt
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:00 - 1 kepçe brokolili sebze çorbası + yarım porsiyon kurufasulye + 1 kase salata
Ara; 15:00 - 2 fincan türk kahvesi + 2 ad.ceviz
Akşam; 19:30 - 1 ad.kerevizin %70 kısmı + 1 ad.yeşil elma + 2 ad.ceviz + yoğurt
33 dakika tempolu yürüyüş + 25 dakika jillian / bacaklarım çok ağrıyor pert oldum+ 10 dakika pilates
:212,50 point
Akşamcılar temizim![]()
Sarayca
begum75 @masumm
Cutemom007 @ada81 @Triplimelek Megi
aaa ben dee...bilemiyorum eski sporcuyum bennnnsiz ben listeye girene kadar bi çekişin bakıyım ona göre spor programı yapıcam
![]()
temiz misin sarayacam günaydıngünaydın,![]()
inşallah canım. çok teşekkür ederim empatin için..Cok sevindim esinle duzelmene canim.
O gun cok uzulmustum.
Yine esinle iyi olursunuz hersey hallolur.
maalesef kamera sistemi sadece okul içinde izlenebiliyor oda bu ara arızalıymış.Kamera sifrelerini iste istedigin zaman ne yapiyorlar seyret bizim burda arkadaslar telefondan hep cocuklarini seyrediyor. Gecen gun tursu yapmislar suslemis eve getirmis hediye. Hepsi annesine hediye tursu yapmis cok tatlilardi tum sube seyrettik o kadar komikler ki tabi arkadasim haberi yok.us gibi aksam cocugun surprizini bozmadi cok sasirmis gibi yapti.
Kedibochi canım kreş tabii ki de artık senin için dönülmez karar .... bir daha yatmalı kalmalı , sizde bulunmamalı .
Eşine bir şey diyemeyeceğim .... yani ağzından çıkan sözler ne bilmiyorum tabii ama öfke ile her birimiz kavga anında aslında hissetmediğimiz , can acıtmak için konuşabiliyor , sonra da pişman olabiliyoruz .
O pişmanlığı hissetti isen eşinde ..daha da kurcalama der aus :)
Mutlu idiniz çünkü ... şu kabus gelmedennn![]()
ay aslında portakal ve yogurt aynı anda yemezmiş ausum ikiside assit ya ben yedim ama
sende ye : )
evet cnm ben beyaz seviyorum
diger tabakalrla renk veriyorum :)
cnm pişman olmazsın
bizim arkadaş oglunu 14 aylıkken verdi
seninki daha büyük , eşinlede zamnala düzelir inşş canım
İyi ki doğmuş değnek enişte de senin yarin olmuşyusufa maşallah yerim onun ince ruhunu kalbini
Canım sular durulmuş başlamış bile çok sevindim. Yine hatırladıkları için özür dilemiş bende önemli. Asla annesi tekrar olmamalı asla. Kreşi de sen halledersin eminim![]()
sagolasın çiçekim desteğiniz çok önemliydi. siz olmasanız belki daha da zorlanırdım. şimdi anasına kalmadım, bir daha asla dedim ya. kreşe de verdim ya. inanılmaz rahatsız oluyor eşim bundan. işten çık kendin bakta diyemiyor. oh olsun. ama sataşıyor bana. uymuyorumIslerine gelmwdiginde hemen unutuveriyorlar her seyi. Olsun pisman olmasi da bir adim. Kresin tuvaletinin temizligine, cikan yemeklere, yemekhane temizligine goz atmayi unutma canim. Her sey daha guzel olacak insallah. Iyi ki boyun egmedin. Her gune lanet edecegine dik durup dusuncelerini soyledin, yikilmadin. Tebrik ederim seni. Herkesin harci degildir bu.
iyiyim canım şimdilik herşey yolunda. tek düşüncem yakında yine seyahatim var . onu günü birlik haftasonuna denk getirdim mi bu iş şimdilik tamamdır.ŞeriiiiKedibochi nasılsın?
Sabah sabah sen aklıma geldin.. durumlar nasıl düzeldi mi epey kreşi naptın?
Yok aklımın Bı kasesinde duruyor hala bakacağız artık ama once tayinin cıkmayacagım lazım burda her sey icin en yakin Antep var bende de o kadar yolu Çekecek enerji yok yds puanım var zaten De ales yandı tabıyökdil de işte akademisyenler için olan sınav kuzucum başka yeerde kullanılmıyor sadece akademisyenler için.. makbuşum geç değil hala olabilir
![]()
Immmm bilemedimne tatlısısınnnn
aaa ben dee...
nerde yaşıyosun sen? hangi bölümde y. lisans yapıyosun? anlatsana azcık tanışalım
Çarptı biraz tokatladı beni ama alışacağımsenin menünü sevsinler
jillian çarptı demialışırsın zamanla
bencede malipina yarına şişer daha fazla spor yapmasın
kuzucum bana gelsin![]()
Geldi artık tamız
Çok etkileyici bir bacı tokatladı benietkileyicimiydi kendisi
Töbe bismillahEki Görüntüle 2076152 bende de durumlar bu![]()
afiyet bal olsun canım