Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ankaradayım canım, sağlık idaresinde yapıyorum yüksek lisansı
eski lisanslı teakwandocuyum.

sen de ankaradasın ve yüksek lisansını biliyorum ama sporcu olduğunu bilmiyordum, tabi ben seni tanıyınca :KK70: sende sanki beni tanıyosun gibi düşündüm galiba:KK57: spor dalın ne?
anam bir ankaralı daha geldi aramızaaaa:rolleyes:ankaralılar olarak takımı ele geçirdik :confused:

ben de voleybol :)
uzuuun yıllar oynadıktan sonra antrenörlük yaptım.. şimdi de y. lisans bakalım :rolleyes:

anam bir ankaralı daha geldi aramızaaaa:rolleyes:ankaralılar olarak takımı ele geçirdik :confused:

ben de voleybol :)
uzuuun yıllar oynadıktan sonra antrenörlük yaptım.. şimdi de y. lisans bakalım :rolleyes:

zaten spor yapmazsam sen patakla diye geldim anacım ben bu takıma:KK17: yoksa başka takıma girmeyi düşünmüyordum

sen de ankaradasın ve yüksek lisansını biliyorum ama sporcu olduğunu bilmiyordum, tabi ben seni tanıyınca :KK70: sende sanki beni tanıyosun gibi düşündüm galiba:KK57: spor dalın ne?

ahahahah sendemi ankaraaaaa
ay durun bi erik dalı koyuvercemmm

Neysekı bitmek Üzere ama ben kaşınıyorum aynı yazarın dağlar yankılandı kitabını aldım :cry: sırad a o var

ayyyy yok yüreğim kaldırmaz okuduktan sonra ilk zamanlar aklıma geldikçe ağladım. şimdi polisiye, kurgu, korku takılıyorum:KK45:

30 dak da hulohop :KK49:

Keşke bende yapabilsem :(

Tekvando cumu ay ne güzel :)

Bi kac gun gayret gostersen yaparsin ki canim. Hadi Ben sana candy yapamaz ki, candy hulahop yapamaz ki soyliyeyim de hirslan biraz :KK53:
:110:
Bana herşeyi De yapamaz deme:rolleyes:
Kız yapamıyorum kii:confused:
Hulolop un resmini atarmisin alayım sana zahmet olmassa:KK37:
Küçüklükten bu yana yapamam:confused:
Mahallede yaparlardi:KK42:
Anilarrr:KK42::cry::cry:

Yapcam kiii :KK72:

Keşke bende yapabilsem :KK43:

Tekvando cumu ay ne güzel :)

ayyy aslında güzel olamadı, şöyle ki ergenlikte başladım haftada 6 gün 2 saat hiit antreman yapıyorduk ve ben artık erkek tipi kaslanmaya başlamıştım. ronaldonun bacakları gibiydi bacaklarım şişik şişik:KK57:oğlanlar senin pazun var falan diyodu :sopa:ki ben genç kız olarak uzaklaştım spordan(siyah kuşakta kaldım, ilerleyip antrenör olabilirdim oysa ki). bu sefer abartmadan spor yapıcam inşallah:KK70:

Back
X