Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok be ne yolcam çok fena koymştm lafı ama. Herifi aradım ayrılmıştık o zaman. Eski şırfntılarınla beni muhatap etme ben alışık değilim or... larla muhatap olmaya, rahatsız etmeyin beni allah mutlu etsin dedim. :KK53::KK53:
Anam tövbeler olsunnnnnn

Ay o sinir anında ben de diyebilirdim ama

Ahahahah cümleler etki etmiş belli ki evlenmiş adam senle :D

Zamanında karının biri( şimdi kocam olan) sevgilim için bana mesaj atmıştı bırak onu o benim seviyorum diye. Ben de al tepe tepe kullan hayrını gör dediydim. Girmem ben sevenlerin arasına:KK50:

Yok be ne yolcam çok fena koymştm lafı ama. Herifi aradım ayrılmıştık o zaman. Eski şırfntılarınla beni muhatap etme ben alışık değilim or... larla muhatap olmaya, rahatsız etmeyin beni allah mutlu etsin dedim. :KK53::KK53:

yürü beee, walla çok güzel konuşmuşsun:KK48:

Anam tövbeler olsunnnnnn

Ay o sinir anında ben de diyebilirdim ama

Ahahahah cümleler etki etmiş belli ki evlenmiş adam senle :KK70:
Hee bana bin tanesini senin attığın tırnağa değişmem dedi. Tezgah açmışlar bana meğer, bacısına çektirmiş o mesajı barışmak için :D :D bi sene sonra itiraf etti te allam yaa :KK53::KK53:

cocooooooooo :KK5::KK60: cuma iyidir cuma candır :21::21: nerde ponponların hazırladın değil miiiii:KK73::KK73::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ponponlarim mi :KK61:zannetmiyom portakalim miu bana sopa cikaracak herhalde çünkü sabit gorunuyorum hala tartida :( bence benim bi vicdan corbasi icmem gerek :KK56::KK19::KK60:

Ponponlarim mi :KK61:zannetmiyom portakalim miu bana sopa cikaracak herhalde çünkü sabit gorunuyorum hala tartida :KK43: bence benim bi vicdan corbasi icmem gerek :KK56::KK19::KK60:
İç canımmm miuyu yarın güldürün bak minnoş kaptanımız en iyisine layıkkiiii :KK68::KK68: Hem listeyide o hazırlaayacak yaa gururlansın iyice :nazar::nazar:En Büyük TÜRKİYE

trabzon hurması ve yarım dlm ananas yedim.Makbul müdür kaptan ?:KK19:
Mistir miiiis
Hee bana bin tanesini senin attığın tırnağa değişmem dedi. Tezgah açmışlar bana meğer, bacısına çektirmiş o mesajı barışmak için :KK70: :KK70: bi sene sonra itiraf etti te allam yaa :KK53::KK53:
Ay milletin kafa değişik çalışıyor yaaa

Biz düz insanlarız yaniii

İç canımmm miuyu yarın güldürün bak minnoş kaptanımız en iyisine layıkkiiii :KK68::KK68: Hem listeyide o hazırlaayacak yaa gururlansın iyice :nazar::nazar:En Büyük TÜRKİYE
Ağalayarak hazırlıcam galiba ördekim :(

Tabikide canim portakalim :KK60: @MiuLego gerekirse yarina kadar ac kalırım,yinede miumu mahcup etmemeye çalışırım ki beeeeennnn:KK36:

Back
X