• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok be ne yolcam çok fena koymştm lafı ama. Herifi aradım ayrılmıştık o zaman. Eski şırfntılarınla beni muhatap etme ben alışık değilim or... larla muhatap olmaya, rahatsız etmeyin beni allah mutlu etsin dedim. :KK53::KK53:
Anam tövbeler olsunnnnnn

Ay o sinir anında ben de diyebilirdim ama

Ahahahah cümleler etki etmiş belli ki evlenmiş adam senle :D

Zamanında karının biri( şimdi kocam olan) sevgilim için bana mesaj atmıştı bırak onu o benim seviyorum diye. Ben de al tepe tepe kullan hayrını gör dediydim. Girmem ben sevenlerin arasına:KK50:

Yok be ne yolcam çok fena koymştm lafı ama. Herifi aradım ayrılmıştık o zaman. Eski şırfntılarınla beni muhatap etme ben alışık değilim or... larla muhatap olmaya, rahatsız etmeyin beni allah mutlu etsin dedim. :KK53::KK53:

yürü beee, walla çok güzel konuşmuşsun:KK48:

Anam tövbeler olsunnnnnn

Ay o sinir anında ben de diyebilirdim ama

Ahahahah cümleler etki etmiş belli ki evlenmiş adam senle :KK70:
Hee bana bin tanesini senin attığın tırnağa değişmem dedi. Tezgah açmışlar bana meğer, bacısına çektirmiş o mesajı barışmak için :D :D bi sene sonra itiraf etti te allam yaa :KK53::KK53:

cocooooooooo :KK5::KK60: cuma iyidir cuma candır :21::21: nerde ponponların hazırladın değil miiiii:KK73::KK73::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ponponlarim mi :KK61:zannetmiyom portakalim miu bana sopa cikaracak herhalde çünkü sabit gorunuyorum hala tartida :( bence benim bi vicdan corbasi icmem gerek :KK56::KK19::KK60:

Ponponlarim mi :KK61:zannetmiyom portakalim miu bana sopa cikaracak herhalde çünkü sabit gorunuyorum hala tartida :KK43: bence benim bi vicdan corbasi icmem gerek :KK56::KK19::KK60:
İç canımmm miuyu yarın güldürün bak minnoş kaptanımız en iyisine layıkkiiii :KK68::KK68: Hem listeyide o hazırlaayacak yaa gururlansın iyice :nazar::nazar:En Büyük TÜRKİYE

trabzon hurması ve yarım dlm ananas yedim.Makbul müdür kaptan ?:KK19:
Mistir miiiis
Hee bana bin tanesini senin attığın tırnağa değişmem dedi. Tezgah açmışlar bana meğer, bacısına çektirmiş o mesajı barışmak için :KK70: :KK70: bi sene sonra itiraf etti te allam yaa :KK53::KK53:
Ay milletin kafa değişik çalışıyor yaaa

Biz düz insanlarız yaniii

İç canımmm miuyu yarın güldürün bak minnoş kaptanımız en iyisine layıkkiiii :KK68::KK68: Hem listeyide o hazırlaayacak yaa gururlansın iyice :nazar::nazar:En Büyük TÜRKİYE
Ağalayarak hazırlıcam galiba ördekim :(

Tabikide canim portakalim :KK60: @MiuLego gerekirse yarina kadar ac kalırım,yinede miumu mahcup etmemeye çalışırım ki beeeeennnn:KK36:

Ağalayarak hazırlıcam galiba ördekim :KK43:
yaaa öyle demeeee listedekiler de işin ciddiyetinin farkında tabikide.Bir yokuş çıkıldı geçen hafta şimdi tam gaz ilerii inşallahhh:KK68:

Back
X