- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Aynen nehirim yaaaa inan faturadan bile hızlı geliyo bu cuma ben anlamadimFaturaların her ay gelmesi gibi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen nehirim yaaaa inan faturadan bile hızlı geliyo bu cuma ben anlamadimFaturaların her ay gelmesi gibi![]()
Hoşgeldin tk hunini alıp geleydinnormal doğum mu yaptınoyyy ben nere gidem daha çocuğu yapma cesaretim yok zati de bana 3 kg bile çok büyük geliyo
![]()
10 gündür sabah eşimle konuştuk çiçeğim ama ben biraz ağır konuştum galiba hatta fazla ağır oldu otur biraz dusun dedim çıktım odadanBosver canim hic aldirma . Kudursun kendine benim esim de oyle konusmaz trip atar.
Hoşgeldin tk hunini alıp geleydin
Fatura aylık tabi cocom ama zaman geçiyor işteAynen nehirim yaaaa inan faturadan bile hızlı geliyo bu cuma ben anlamadim![]()
![]()
10 gündür sabah eşimle konuştuk çiçeğim ama ben biraz ağır konuştum galiba hatta fazla ağır oldu otur biraz dusun dedim çıktım odadan
Canım benim grip ve öksürük için prospan kullan bitkisel bi ilaç biraz pahalı ama işe yarıyor her gripte ve öksürük kullanabilirsinGünaydın kızlar. Oglum bu gecebiraz daha iyiydi cok şükür. Grip oluyo oksuruyo baya.
hepfit hosgeldin adina gicik oldum ne demek hep fit hep fit olsak bu takimda olmazdik iyi tarafindan bakalim
![]()
Sporda iddialı bizim tk iddasiz var anam herkes spor hastasihah korkuttt tam olsun
anammm ben de fatma memnun oldum, 4 oğlan anası deyince de bi temizlik ve yemek geldi niyeyse aklımaben kocamınkini toplayamıom
ben de 30 yaşında evli,çocuksuz ve sporda iddalı
![]()
40 dk eliptik canımNego çarşamba sporun varmıydı?
@cakil80 senin sadece cumartesi sporun var...
@Sarayca
@Nefs
@nar_cicegim senin hiçsporun yok sanırım
kızlar sizin sporlarınız ne alemde??![]()
Kerevizi rendele içine süzme yoğurt dere otu sarımsak azıcık karabiber köy üstüne az tereyağı ile pul biber kizart offf canım çekti bak yineBen kerevizi sevemedimçok özür dilerim kereviz senden
çok farklı kokuyorsn kuzucum
![]()
Biraz ağır gitti banum dilimin ayarı olmadı bu defa bilmiyorum ama alındı kırıldı ilk defa bu sözleri benden duydu
cnm eşin kendi hatalarını düşünecektir eminim
erkekler böyle konuşa konuşa, ancak dank ediyor cnm ya
Ayyy kimse kalmamış sayfa bana kaldi
Ohhh mis gibiherkes yemeğe kaçıştı, ben de bi çorba içip geldim o yüzden hızlı oldu![]()
Ohhh mis gibi
Canım o köfte den yiyebilirdin aslında gündüz. Bulgur değil mi?dün kv yaptıgı köfte böyle içli köftenin haşhaşlısı gibi çok güzeldi
evdeki karnıbahar kaldı tabiyiyen olmadı
bende iş yrine getrimiycem bir daha çok fena kokuyor
İgdem güzel kalpli güzel insan rabbim çıkış yolu rahatlık versin çıkış yolu göstersin rabbim inşallah herşey o güzel kalbin gibi güzel olur gel buraya bi opeyim seniBen geldim
Etiketlerinizi okudum. Okurken doldu gözlerim... Ne güzelsiniz be... Nası da merak etmişsiniz... Sizi merakta koyduğum için de ayrıca üzgünüm...
İşte böyle cins bir huyum var. Derdim olduğunda kaçıyorum kabuğuma çekiliyorum. Kimsecikleri üzmeyim dedim.
Ausencia mesaj atmışsın sağlıkla ilgili mi diye. aklına getirme en kötüsünü iyiyim sağlıktan yana problemim yok şükür kurban olduğum...
Ailevi bir takım problemlerim var. Ben ve babamla ilgili.
Aşılacak mı bilmem ama toparladım kendi içimde.
Sözün özü feylesofa vermek istemiyorlar.
Nedenlerini nasıllarını sormayın nolur... Sadece şunu bilin istiyorum geçersiz sebepler.
Önyargılar falanlar filanlar...
Atanmamı isteme falan işi yokuşa sürmekmiş onu anlayınca bi konuşayım dedim.
Olanlar oldu işte. Üzgünüm kırgınım accık. Ama hepsi geçecek...
İnanın sürekli girmek istedim ama o kadar moralsiz ve bitiktim ki kimsenin enerjisini emmek istemedim.
Sizler nasılsınız ki acep?
Ben geldim
Etiketlerinizi okudum. Okurken doldu gözlerim... Ne güzelsiniz be... Nası da merak etmişsiniz... Sizi merakta koyduğum için de ayrıca üzgünüm...
İşte böyle cins bir huyum var. Derdim olduğunda kaçıyorum kabuğuma çekiliyorum. Kimsecikleri üzmeyim dedim.
Ausencia mesaj atmışsın sağlıkla ilgili mi diye. aklına getirme en kötüsünü iyiyim sağlıktan yana problemim yok şükür kurban olduğum...
Ailevi bir takım problemlerim var. Ben ve babamla ilgili.
Aşılacak mı bilmem ama toparladım kendi içimde.
Sözün özü feylesofa vermek istemiyorlar.
Nedenlerini nasıllarını sormayın nolur... Sadece şunu bilin istiyorum geçersiz sebepler.
Önyargılar falanlar filanlar...
Atanmamı isteme falan işi yokuşa sürmekmiş onu anlayınca bi konuşayım dedim.
Olanlar oldu işte. Üzgünüm kırgınım accık. Ama hepsi geçecek...
İnanın sürekli girmek istedim ama o kadar moralsiz ve bitiktim ki kimsenin enerjisini emmek istemedim.
Sizler nasılsınız ki acep?