Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Efser Efser Sguat girls Sguat girls çok güldüm doğum hikayelerinize:KK70::KK70::KK70::KK70: ayyy bi yerinize koydum kendimi de ben anneleri doğumda istemiom ya:63: sadece eşim olsa yeter. gerilirim sanki başkasının yanında sancı çekemem

Shut Up Shut Up olan sessiz vatandaşa oluyor, sindiriyorlar böyle böyle. ama azıcık bilgili olduğunu farkettiler mi iş yalakalıkla halletmeye dönüyor, aman civanım yaman civanım oluyorlar. azcık bi karakteriniz duruşunuz olsun yazık ya
Bugün günlerden dogum hikayeleri oldu sen beni cagir ben sana taktik veririm :KK70:

Bi menü de ben paylaşayım. Kilom bir iniyor bir çıkıyor. Hala gelince düzelir sanıyorum

Kahvaltı(07:30)
2 haşlanmış yumurta
dünden kalan ıspanak yemeğinden (evet sabah sabah canım çekti:deli:)
Ausencia Ausencia Ausun avuç içi kadan peynir
@MiuLego Miunun gözleri büyüklüğünde 7 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği

Öğlen (12:30)
3 yk yulaf ezmeli yalancı sütlaç (şu trabzon hurmalı yaptığım şey sütlaca benziyor bundan sonra ona yalancı sütlaç diyecem)

Akşam(17:00) şimdi yiyecem
Fırında tavık garnitürlü
Salata
Ayran
1 dilim çavdar ekmee

Saat 19 gibi 1 fincan türk kahvesi yanına 2 incir

su çoh

Hahaha cok komik düşmüş video gordum kahka attim nasıl anaysam artik:KK70::KK70::KK70:o dusme ile o plastik sandalye nasil paramparca oluyor ben sok:KK57::KK57:...cok sukur biseyi yok...
Ayy ada:KK45: o sandalyeler şu kalın kaliteli olanlardan değil mi? Okullarda öyle oluyor ya. Büyükler bile oturuyor ona:KK57:

7 aralık menüsü

Kahvaltı : Pattis bol pul biberli

Ara: Fındık

Öğlen : Pattis, pul biberli yoğurt

Ara: Ceviz, gün kurusu, zeytin (çok acıkmıştım )

Akşam : Pattis, yoğurt

Su: 2 litre
Bitki çayı : Kiraz sapı, mısır püskülü, hibiskus, çörekotu
Spor : 40 dk eliptik begum75 begum75

@MiuLego

Back
X