Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Burdan şu cıkıyor canım sıklıdı ictim soda kafa yaptı ayilayım diye hulohop cevidim spordan sonra üzerine künefe gömdüm ohh ohhh ne iyi ettim hani canim sılmadı degil aman neyse listede degilim gömdüysem gömdüm dedim tartidaki skandali rakamı gördüm bir bebek gibi taklalar acîp gözlerimi devirdim anam olsa beni sallar miu civili sopalarında kurtarır dedim hünefe icimi sisirdi balıkmi yeseydim dedim arayada bir aşk sıkıstırsaydım künefeden eyiydi dedim AMAN kiloma nazra etmeyin yemeyin sizinde olur dedim kafam çok karışik seker beyne vurdu sanırim dedim zaffer benim künefede ney mis dedim yanındaki dondurma aklımda kadı dedim en büyük kk dedim yok öyle dondurma filan dedim allahım yarın bu künefe işe yaramasın dedim eksi olsun dedim eger öyle olursa hayretim şaşar dedim kaptan gelir düdüğü calar dedim ben en iyisi huluhopla kafayı bulayım hic bu işlere bulaşmayayım dedim uzerine oryaltal yaparsam künefe filan kalmaz dedim acikirsam havuc kemimirim uzerine halah cekerim dedin aman bunlardan ne anlarlar bana dil cikarırlar dedin ben en iyisi baklava acayım dedin havalar soguk hasta olmasak bari dedin sonra bir dukkan birası icek yarina hazirlik olsun dedin muilum grlsedd bu düşuncelerimi bilse dedin iyien iyiye hastalık geliyor hapsuruyorum dedin aman yeye yeye nere kadar aha yine hapşurdum iyi degilim bj yaziyi okuyana allah yardım etsin ne anlayacak ecep dedin kaptan bizi kafa kagırdi yazmasa bari dedin yoksa kapının önüne koyar dedin uykum geliyor bir haller oluyor gözler dönüyor düsüncelerin sonu geldi heyecan yaptinm dedin
Kısacacası kaptana bunu demek istedin :KK70:
Kisacana gurbannnn

Oyyy kıyamam maşaallah:nazar:Çok iyi yapmışsınız eminim çok mutlu olmuştur.Bu tür oyuncaklar hayal gücünü geliştiriyor:KK66::KK45:
evet hemen diyo yağmur vaar gelin ıslanmayın :)) bitirelim diye geç uyudu ama yarın iyice bi süsleriz beraber inşallah foto atarım burayada :)

kırmızı et demir emilimi.. ayran.. engelliyor.. aralıklı neden konuşuyom ki :D
Miu'm ben de seni çok seviyorum:KK200:.Ama tartıyı sevmiyorum:63:
tartıyı tınlama trip at atara yap nevom o zaman akıllanıyor..

şu şekil:

Aman beeeeeeeeeeeeeeeee sana mı muhtacım tartı
istediğini göster ben zayıflıyorum ki eminim
istersen artı göster haftaya nasılsa eksi göstereceksin
sen mi büyüksün ben mi bakalım tartı
hadi yürü git tartı işine umrumda değilsin:63:
senin o 3 adet barnağını yerim üstüne de soda içerimmm

ördek sevgisi bambaşka içimizde ulan:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Geberiyorum yaa bu saat oldu daha popişim yer görmedi.. ayrılık kaygısı sendromu mudur nedir yapışık ikiz gibi minnacık evde oğlanı gezdirdim durdum.. yarına da kv ler geliyo ortalığı topla çorba yap mutfağı temizle derkeennn asılacak çamaşırlarımın makinede beklediği aklıma geldi:temizlik:
:olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:o neydi gızzzzzzzzz
Burdan şu cıkıyor canım sıklıdı ictim soda kafa yaptı ayilayım diye hulohop cevidim spordan sonra üzerine künefe gömdüm ohh ohhh ne iyi ettim hani canim sılmadı degil aman neyse listede degilim gömdüysem gömdüm dedim tartidaki skandali rakamı gördüm bir bebek gibi taklalar acîp gözlerimi devirdim anam olsa beni sallar miu civili sopalarında kurtarır dedim hünefe icimi sisirdi balıkmi yeseydim dedim arayada bir aşk sıkıstırsaydım künefeden eyiydi dedim AMAN kiloma nazra etmeyin yemeyin sizinde olur dedim kafam çok karışik seker beyne vurdu sanırim dedim zaffer benim künefede ney mis dedim yanındaki dondurma aklımda kadı dedim en büyük kk dedim yok öyle dondurma filan dedim allahım yarın bu künefe işe yaramasın dedim eksi olsun dedim eger öyle olursa hayretim şaşar dedim kaptan gelir düdüğü calar dedim ben en iyisi huluhopla kafayı bulayım hic bu işlere bulaşmayayım dedim uzerine oryaltal yaparsam künefe filan kalmaz dedim acikirsam havuc kemimirim uzerine halah cekerim dedin aman bunlardan ne anlarlar bana dil cikarırlar dedin ben en iyisi baklava acayım dedin havalar soguk hasta olmasak bari dedin sonra bir dukkan birası icek yarina hazirlik olsun dedin muilum grlsedd bu düşuncelerimi bilse dedin iyien iyiye hastalık geliyor hapsuruyorum dedin aman yeye yeye nere kadar aha yine hapşurdum iyi degilim bj yaziyi okuyana allah yardım etsin ne anlayacak ecep dedin kaptan bizi kafa kagırdi yazmasa bari dedin yoksa kapının önüne koyar dedin uykum geliyor bir haller oluyor gözler dönüyor düsüncelerin sonu geldi heyecan yaptinm dedin
Kısacacası kaptana bunu demek istedin :KK70:

köroldumefseronasılyazıyazmakmışAllahımyarabbimyahugözlerpert olduüşenmedinmionuyazarkenefserim:D

bihter midene oturmasın vaytımmmm

behlül kapıya dayanmasın adnan seni vurmasın :KK70:

süper bir perşembe menüsü kuzucum afiyet olsun

tamam la gel çikolot dök de ye beni gel:KK200:

aynen kuzum hadi inşallah:dua:

korumayı da öğreniriz.. menü verdikçe anlatırız.. dur hele 50 yi bir görelim de:rapci:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

coco
efser

eksik menüler var daha

çiçek verdi miydi menü o da eksik.. kaçıncı oluruz?
:KK42:

gerçeği mi hangi hala :rolleyes:
Ben.kafa oynak idare edin artık behlül gelsin ya biseycik olmaz dolaba saklarim olmadı igdedali igdedali na gonderirirm

Menüm..
Sabah 08:00
1 tam 1 beyaz haşlanmış yumurta
1 kk süzme peynir
3 zeytin
2-3 mini kıvırcık
1 dlm kızarmış çavdar ekm

Öğlen yok (komşum çağırdı orda da bişey yememek için tokum dedim)

Ara 15:30
1 sb süt
2 ceviz - 7 çiğ badem
3 lokma armut 2 lokma elma 1 mini mandalina (oğlana rendelediklerimin kalanlarıydı o yüzden lokma hesabı:-) )

Akşam 18:30
1 kepçe kemik suyuna tarhana çorbası
1 tabak zeytinyağlı kereviz
2 kşk avakado salatası

Su 1,5 lt limonlu su
2 kupa zencefilli zerdeçallı ayvalı ıhlamur
@MiuLego @YaKaMoZz-z @hatice901217
süper menü kuzucummm
yarın tartı da süper dedirtsin sana emi..

spor??????????????????????????????????????????????????
Vallaha mı :KK9::KK9:
Gel öpim o zaman :KK60::KK60::KK60:
geldim öp:oops:
hiç sevmem :işsiz: kimsenin kalbini yemem ben :KK12: ama ciğerini yerim :kk77::kk77: off böyle soğanlı isotlu kimyonlu naneli maydonozlu limonlu bir dürüm yaparım :rolleyes::rolleyes:
mezuniyetn ertesi gün basıldığın yeri düşününce bilirim iyi bilirim :D

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:geri dönmelerin en güzelini yaparım sana ki :KK37:

Allahım bir inan ne kadar çirkinleşeilirse o kadar çikin olmuşun tipe bak heleee

çikinlere bayılırım:kk77::KK74:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:bozulur gardaşşşş:confused:

ahahahahaha

ahahahhahahahaha

ahhahahakjhkjsbkbfzdkbvşz

yürek mi yidin ördeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:confused:
Tüh gitti leptinnnnnn

bihter midene oturmasın vaytımmmm

behlül kapıya dayanmasın adnan seni vurmasın :KK70:

süper bir perşembe menüsü kuzucum afiyet olsun

tamam la gel çikolot dök de ye beni gel:KK200:

aynen kuzum hadi inşallah:dua:

korumayı da öğreniriz.. menü verdikçe anlatırız.. dur hele 50 yi bir görelim de:rapci:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

coco
efser

eksik menüler var daha

çiçek verdi miydi menü o da eksik.. kaçıncı oluruz?

gerçeği mi hangi hala :rolleyes:
Sanal sanal

kırmızı et demir emilimi.. ayran.. engelliyor.. aralıklı neden konuşuyom ki :KK70:

şu şekil:

ördek sevgisi bambaşka içimizde ulan:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

:olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:o neydi gızzzzzzzzz

köroldumefseronasılyazıyazmakmışAllahımyarabbimyahugözlerpert olduüşenmedinmionuyazarkenefserim:KK70:
Işim bu :KK70:yalnız bir kaptan olarak imla kurallarnına hic uymuyorsunuz:KK70:sizden ricam benim eserlerime lütfen hakaret etmeyin :KK70:

kırmızı et demir emilimi.. ayran.. engelliyor.. aralıklı neden konuşuyom ki :KK70:

şu şekil:

köroldumefseronasılyazıyazmakmışAllahımyarabbimyahugözlerpert olduüşenmedinmionuyazarkenefserim:KK70:
Miu'm sahiden bayağı inceldim...:süslü:Ama tartıda tık yok:skandal:Kaç gündür yarı aç dolanıyorum yine tık yok:skandal:Yani artık bozuluyorum:KK11::sinirli::sopa::KK70:

:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:yarınki tartı bize güzel gelll heyecanla bekliyoruz şu menülere sabah sporlarına güzel eksiyle geeellllll... köfteyle ayran içmesene banuu

asla az değil çok çok iyi türkan:KK76:

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:ben yendim onu.. korkudan kaçtı ya laaaa

burdayım minnoşum

burdayım ex mortim
burdayım ezip geçtiğim mortimmmmmmmmmmmmm

gel la yamacıma:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:

iğde kuzum okudum olayları.. kalbini ferah tut.. hiç üzülmedim çünkü herşey düxelecek ve musmutlu olacaksınız.. biliyorum.. azcık sabır ama :KK200:

hande harika menüler kuzummmmmmmmmmmmmm

hadi yarın güzel eksi gelsin deeeeeeeeee

listeye hellööööö diyelim maşallah:rolleyes:

ezdm geçtim seni hahahahaha:confused::rolleyes:

:KK67:

oy menüsünün güzelliğineeeeeee:KK37:

anam zeytinlerin tatlışlığınaaaaaaaaaa:KK36:

harika hayrişim:KK5:

:rolleyes:rüyanda yendin evet :KK70:

ooohh pattis detoksu hayırlı olsun bol eksi getirsin eflalim
spor da yapılmış detoksa rağmen
seninle emeğinle dikkatin özeninle gurur duyuyorum

daha listeye girdiğinden beri beni hiç üzmedin beslenme açısından

iyi ki varsın beee:KK60:

ne denir ki...

HA Rİ KAAAAAAAAAAAAAAA

makbuş bu sefer oldu bu iş heee:KK73:

:KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67:listeye gricem bilerek kilo alıyom ben:63:

bitmedi miydi bu hindi fümeler yakamoz? gene var:duduk:

afiyet olsun çok hafif süper menü olmuş kuzucum

Hep bana vur sen:110:

Back
X