- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Kisacana gurbannnnBurdan şu cıkıyor canım sıklıdı ictim soda kafa yaptı ayilayım diye hulohop cevidim spordan sonra üzerine künefe gömdüm ohh ohhh ne iyi ettim hani canim sılmadı degil aman neyse listede degilim gömdüysem gömdüm dedim tartidaki skandali rakamı gördüm bir bebek gibi taklalar acîp gözlerimi devirdim anam olsa beni sallar miu civili sopalarında kurtarır dedim hünefe icimi sisirdi balıkmi yeseydim dedim arayada bir aşk sıkıstırsaydım künefeden eyiydi dedim AMAN kiloma nazra etmeyin yemeyin sizinde olur dedim kafam çok karışik seker beyne vurdu sanırim dedim zaffer benim künefede ney mis dedim yanındaki dondurma aklımda kadı dedim en büyük kk dedim yok öyle dondurma filan dedim allahım yarın bu künefe işe yaramasın dedim eksi olsun dedim eger öyle olursa hayretim şaşar dedim kaptan gelir düdüğü calar dedim ben en iyisi huluhopla kafayı bulayım hic bu işlere bulaşmayayım dedim uzerine oryaltal yaparsam künefe filan kalmaz dedim acikirsam havuc kemimirim uzerine halah cekerim dedin aman bunlardan ne anlarlar bana dil cikarırlar dedin ben en iyisi baklava acayım dedin havalar soguk hasta olmasak bari dedin sonra bir dukkan birası icek yarina hazirlik olsun dedin muilum grlsedd bu düşuncelerimi bilse dedin iyien iyiye hastalık geliyor hapsuruyorum dedin aman yeye yeye nere kadar aha yine hapşurdum iyi degilim bj yaziyi okuyana allah yardım etsin ne anlayacak ecep dedin kaptan bizi kafa kagırdi yazmasa bari dedin yoksa kapının önüne koyar dedin uykum geliyor bir haller oluyor gözler dönüyor düsüncelerin sonu geldi heyecan yaptinm dedin
Kısacacası kaptana bunu demek istedin![]()