Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay maşallah gözlerim kamaşiyo. Gözüm gönlüm açıldı. Ben çok beğendim çok zarifEki Görüntüle 2076592 acill fikir
Kuzum kilo her daim etkiliyor bende zayıflayınca düzene giriyor meselaKızlar reglilerim düzeliyor bazen ayı geciyordu düzensizliklerim şimdi 1 haftayı gecmiyor artık sanırim kilom oturunca dahada düzene girecek![]()
Canım metabolizman yavaş çalışıyordur vücut tutuyordur öyle düşün pes etmek yok elbet gidecek bazen 1 kg bazen gram ama gidecekO kadar dikkat ediyorum çok az gidiyo sinir oluyorum![]()
İnşallah kuzuminş hep böle dewam ederim kuzum
çalışmayla alakası yok kız sende dışarı çıkarken aynı şey geçerli
tabi şu var sabahın 7,40 ında evden çıkıyorum,hava karanlık soğuk,kazagımın üzerine kalın bi hırka giyiyorum mesela yoksa sırtlarım donuyo,o yüzden biraz büyük olması daha iyi,daha rahat hareket ediyorum
ohh afiyet olsun masumm
sadece tost mu yedin kız,doydun mu
oo iltifatlar gelmeye başlamış
ben bu öğlen dünyaları yedim ama doymadım yine,sabah çok aç kalıyorum ondan galiba,ıf i bırakıcam,sadece akşam dikkat edicem![]()
süpersin canım, istersen seninle morti olalım bu hafta, ikimizde olgunlaştık artık, diyeti bozmayacağız gibi görünüyoruz. ne dersinVarım canım sonuna kadar
Bir daha asla bırakmayacağım![]()
Yok canim sen taekvandocusun. Bi baslarsan spora herkesi yenersin![]()
Ben de çok imrendim. Monte da çok beğendim çok yakışmış. Biz de görecek miyiz o günleri acaba
Eki Görüntüle 2076592 acill fikir
kuzu niye öyle olduKilo bildirimi
Kızlar malasef bu haftada Gr gitti üzgünüm
Geçen hafta 102.8
Bu hafta 102.4
Fark 400
Yüzde 0.3
Yok balım yok hepsi 36 la iki tane zor buldum 34 alacağım la iki kilo bu ne yaNakışı begenmedimbirde bukardar incelige karalar niye
![]()
Olalım gitsin kız boşver takiliriz işteçaktırmaaaa
bende bilmiyom
Canım tebrik ederim ama oranına göre az sende biliyorsun inşallah haftaya daha çok gider çünkü sende 1-2 kg bile gitse fazla durmazKilo bildirimi
Geçen hafta 102.8
Bu hafta 102.4
Fark 400
Yüzde 0.3
Öyle sanırımKuzum kilo her daim etkiliyor bende zayıflayınca düzene giriyor mesela
Canım metabolizman yavaş çalışıyordur vücut tutuyordur öyle düşün pes etmek yok elbet gidecek bazen 1 kg bazen gram ama gidecek
İnşallah kuzum
Bırak Begüş sana olmadı bence sabahları aç kalamıyorsun çünkü akşamları dikkat ettin mi sporla gider ben hiç öyle değişikliklere girmiyorum mesela![]()
mortim ya aslında güzel 400 gr gitmiş tebrik ederimKilo bildirimi
Geçen hafta 102.8
Bu hafta 102.4
Fark 400
Yüzde 0.3
Nakışı begenmedimbirde bukardar incelige karalar niye
![]()
akşam parti var mı kız, ben pek süslenmeyeceğim bu kiloda hiç bir elbise yakışmaz, kotla gelsem olur mu
Modellerde Bir cok büyük bedenler bulunmaz birde cok küćük bedenler bulunmaz Bence sana 36 beden idealYok balım yok hepsi 36 la iki tane zor buldum 34 alacağım la iki kilo bu ne ya
Seni bence dümdüz 65 yapmadan bırakmaz
çalışmayla alakası yok kız sende dışarı çıkarken aynı şey geçerli
tabi şu var sabahın 7,40 ında evden çıkıyorum,hava karanlık soğuk,kazagımın üzerine kalın bi hırka giyiyorum mesela yoksa sırtlarım donuyo,o yüzden biraz büyük olması daha iyi,daha rahat hareket ediyorum
ohh afiyet olsun masumm
sadece tost mu yedin kız,doydun mu
oo iltifatlar gelmeye başlamış
ben bu öğlen dünyaları yedim ama doymadım yine,sabah çok aç kalıyorum ondan galiba,ıf i bırakıcam,sadece akşam dikkat edicem![]()
Eki Görüntüle 2076592 acill fikir
Modellerde Bir cok büyük bedenler bulunmaz birde cok küćük bedenler bulunmaz Bence sana 36 beden ideal![]()
İnşallah canım :)Canım metabolizman yavaş çalışıyordur vücut tutuyordur öyle düşün pes etmek yok elbet gidecek bazen 1 kg bazen gram ama gidecek![]()