Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar reglilerim düzeliyor bazen ayı geciyordu düzensizliklerim şimdi 1 haftayı gecmiyor artık sanırim kilom oturunca dahada düzene girecek :rolleyes:
Kuzum kilo her daim etkiliyor bende zayıflayınca düzene giriyor mesela :KK76:
O kadar dikkat ediyorum çok az gidiyo sinir oluyorum :KK43:
Canım metabolizman yavaş çalışıyordur vücut tutuyordur öyle düşün pes etmek yok elbet gidecek bazen 1 kg bazen gram ama gidecek :halay:
inş hep böle dewam ederim kuzum
İnşallah kuzum:KK200:
çalışmayla alakası yok kız sende dışarı çıkarken aynı şey geçerli
tabi şu var sabahın 7,40 ında evden çıkıyorum,hava karanlık soğuk,kazagımın üzerine kalın bi hırka giyiyorum mesela yoksa sırtlarım donuyo,o yüzden biraz büyük olması daha iyi,daha rahat hareket ediyorum

ohh afiyet olsun masumm:kk77:
sadece tost mu yedin kız,doydun mu:110:
oo iltifatlar gelmeye başlamış :nazar::halay:
ben bu öğlen dünyaları yedim ama doymadım yine,sabah çok aç kalıyorum ondan galiba,ıf i bırakıcam,sadece akşam dikkat edicem:110:

Bırak Begüş sana olmadı bence sabahları aç kalamıyorsun çünkü akşamları dikkat ettin mi sporla gider ben hiç öyle değişikliklere girmiyorum mesela :KK53:

Kilo bildirimi
Kızlar malasef bu haftada Gr gitti üzgünüm
Geçen hafta 102.8
Bu hafta 102.4
Fark 400
Yüzde 0.3
Canım tebrik ederim ama oranına göre az sende biliyorsun inşallah haftaya daha çok gider çünkü sende 1-2 kg bile gitse fazla durmaz :KK200:Spor yapıyor muydun metanı hızlandıracak bir şeyler yapsano_O

Kuzum kilo her daim etkiliyor bende zayıflayınca düzene giriyor mesela :KK76:

Canım metabolizman yavaş çalışıyordur vücut tutuyordur öyle düşün pes etmek yok elbet gidecek bazen 1 kg bazen gram ama gidecek :halay:

İnşallah kuzum:KK200:

Bırak Begüş sana olmadı bence sabahları aç kalamıyorsun çünkü akşamları dikkat ettin mi sporla gider ben hiç öyle değişikliklere girmiyorum mesela :KK53:
Öyle sanırım :110:
@MiuLego benim.mezüniyet işim ne alemde :rolleyes:

çalışmayla alakası yok kız sende dışarı çıkarken aynı şey geçerli
tabi şu var sabahın 7,40 ında evden çıkıyorum,hava karanlık soğuk,kazagımın üzerine kalın bi hırka giyiyorum mesela yoksa sırtlarım donuyo,o yüzden biraz büyük olması daha iyi,daha rahat hareket ediyorum

ohh afiyet olsun masumm:kk77:
sadece tost mu yedin kız,doydun mu:110:
oo iltifatlar gelmeye başlamış :nazar::halay:
ben bu öğlen dünyaları yedim ama doymadım yine,sabah çok aç kalıyorum ondan galiba,ıf i bırakıcam,sadece akşam dikkat edicem:110:

begüm iki dlm denge ekmek ile kaşarlı tost
8-9 zeytin
domates-salatalık yedim
inanılmaz doydummmmmm

white canım zayıf olunca siyah bile ne şık duruyor ya
bende siyah severim , çok zarifsin bu arada
ama tesettürlü oldugunu düşünerek yorum yapıyorum
naskış güzel dgeil ama her tesettür kıyafetinde mutlakaki var

Back
X