- 8 Aralık 2011
- 45.739
- 166.581
- 798
Dedigim gibi sever idim ama atıkbende sevmiyorum ve hiç yok öyle desenli bir kıyafetim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dedigim gibi sever idim ama atıkbende sevmiyorum ve hiç yok öyle desenli bir kıyafetim
Korumada gibi olman almaman da güzel kuzum hadi bakalımHayirli cumalarher birinizi ayri ayri operim
Kilom 99,7
Çok fazla gayretli degildim bir ogun dogru bir ogun yanlis olunca hep dengelemekle ugrasmis oldum.
Kac gundur kizlarin regl durumunu okurken benimkini unutmusum dun ansizin geldi.
Triplimelek Megi cok uzun surmez zaten bitince hemen basliyorum oruca seninki bitmistir sanirim.
Herkesi cok tebrik ederim tek tek yazmiyim bir masallah birakiyim![]()
matematik61 o misafirlerle en cok sana masallah diyesim geldi
Listeler beni bekler gelemezsem ordayimdir mium
Görev başındayızhahahahahahaha
ne dadlusunuz yineeeee
vurmak bizim işimiz diyorsun![]()
Yok kuzum asıl sebebi ben bir şeyden baskı hissedersem yapsamda bu baskıdan kacarım burda hergün menü mecburi ister istemez yazmalıyım artık bu baskı sıkttı...hergün zaten aynı 2 k.k penir 2 dilim ekmek v.b bu beni geriyor yoksa ne kacamak var hayatımda nede farklı bir sey sadece biraz sakin ilerlemek istiyorum ilk geldigimdede yazdım ben degişikligi severim monoton hayat beni tıkkar bu kilomada yansıyor
Şimdi ben artık menü yazmıyacagım benim hergünüm aynı desem kaptamlarımızın aldıgı sorumluluga derst ve yeni gelen arkadaşların bundan etkilerim çünkü onlar işin en başındalar benim gibi bir örnek görmelerini istemiyorum sonucta bu işin en başta olmakla finalde olmak farklı şunuda düşünüyorum en büyük başarısı disiplin ve karşılıklı güvendir. Artık kürkü sıyırdım biraz inziva vakkti..
Olsun abla sıkma canını olsun gitmiş sonuçta ya sabit kalsaydın daha kötü olmazmiydi tebrik ediyorum seniKilo bildirimi
Kızlar malasef bu haftada Gr gitti üzgünüm
Geçen hafta 102.8
Bu hafta 102.4
Fark 400
Yüzde 0.3
faruk ekin cnm
ziya gökalpte ki
ayyy kalkarken ki halimi görmen lazımdı
forsumm fırss olduuuuuu
Degil hemde hic degilher gün menü yazmak bu kadar zor bir şey miydi efser?
ilginç.
tebrik ederim.
Evet internetim az kaldı onun icin gecmisede bakamiyorum amaAntepia27 etiket gelirse bakarim
Gecen hafta 67.1
Bu hafta 66.3
Yuzde %1.19
Sonuctan beni haberdar edin he bekliyom
nevom az olsun öz olsun kuzucum.. oo menülere bu eksi normal değil.. kızdım mı yooooooooooooooook.. asla.... kaçamaksızsa menüler asla kızmam.. bugün bi meta yı şaşırtıyoruz.. bu hafta evde leslie yapalım mı bir de kuzucum
çok güzel eksiiiKilo bildirimim
Geçen hafta 74.3
Bu hafta 73.7
Fark 0.6
Yüzde 0.81
@MiuLegoYaKaMoZz-z @hatice901217
Fatma hala beklediğim eksi gelmedi.. ama haftaya için de sözün var..Kilo bildirimi
Kızlar malasef bu haftada Gr gitti üzgünüm
Geçen hafta 102.8
Bu hafta 102.4
Fark 400
Yüzde 0.3
ay şükür bonusum o 100 den kurtulduk.. az eksi evet ama dikkat edilmemiş bir hafta.. toptan salmadın en azından..Hayirli cumalarher birinizi ayri ayri operim
Kilom 99,7
Çok fazla gayretli degildim bir ogun dogru bir ogun yanlis olunca hep dengelemekle ugrasmis oldum.
Kac gundur kizlarin regl durumunu okurken benimkini unutmusum dun ansizin geldi.
Triplimelek Megi cok uzun surmez zaten bitince hemen basliyorum oruca seninki bitmistir sanirim.
Herkesi cok tebrik ederim tek tek yazmiyim bir masallah birakiyim![]()
matematik61 o misafirlerle en cok sana masallah diyesim geldi
Listeler beni bekler gelemezsem ordayimdir mium
Allahım hepimiz aynı moddayızYaw arkadaş 70 kapıda hazır bekliyo sanki bi sal hemen geliyo bugün bende yeniden başlıyorum @ada81 mortiliğiyle..ada çok pis gıcık et beni.haftaya regl günüm yakın olsada şişmek umrumda değil yeterki yeniden doğalım.bende 70.6 geldim 6 ları 13 senedir hiç görmemiştim kaybetmek istemiyorum
menüleri zevk almak için yazmadık zaten hiçbir zaman..Degil hemde hic degil
Sadece sıkıldım zaten hep aynı menuler fark yok bunu yazmaktan kaynaklı
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim tatlım
Ayyy banuaaaaaaaaaa size ne anlatcam kıyafet diyince
bugün iş yertine gelirken kızılayda ( ankaraın merkezi )
bi magazaya girdim iki ttane bluz biri bogazlı , digerri önü damla şeklinde açık
aldım deneme kabini için yukarı çıkıyordum koştur koştur
sen düş, merdivene yapış
ayyy bi kalkışım var
ddizim bir acıdı aman tanrım dedimmmm
ama bişiy yokmuş gibi dogru kabine gittimmmm
anammm dizimi tuttummm gözümden yaş geldiiii acıdan
dedimm bi cam olsa şurdan çıksammmm
aşagı inerken şimdi millet diycek aaaaa merdivene yapışan kız diye
neyse bluzda olmadı tabi
söz vermiştim kendime iyiceee zayıflayana kadar bişiy almıycam
diyeee , çarpıldım sanırım![]()
Sağol canımTebrik ederim canım![]()
Sağol ece çok şükürNego kız elliye ne kaldı harika 3,5derken buldunya 63
Tebrikler canım tabikide her eksi mükemmeldir![]()
Bu benim karekterimle kaynaklı sanırım.Yoksa yapılması gereken en doğru hareket menün buraya yazılmış olması ve bende kaptan olsam bu mecbüreyeti üyeden isterim olmazsada üzülürüm.menüleri zevk almak için yazmadık zaten hiçbir zaman..
gerekli olduğu için yazdık..
arkadaşlar için yazdık..
verilen emekler için falan filan..
sıkılmak.. anlıyorum.
olay basit.