Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hayırlı cumalar herkese ....

Çoooooooooooook meraktayım tartıları ...hemen geçmişe döneceğim ...

Ben iyiyim ...... ilk kez 2 gündür yokum galiba burada ...

Tansiyon yerlerde genelde ... o yüzden açamadım pc ..tel ....

Ama iyiyim ... sadece bu :KK68: hemen bakayım ... kim ne yaptı ...

herkese kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan :KK15:
Çok geçmiş olsun canım :anne:
Geçecek bu günler inşaallah :dua:

Su anda yanlış anlaşılıyorum. ben burdan degil listenin verdigi baskıdan bahsediyorum. Niye cekip gideyim yine burdayım daha 10 kilom var benim
yaw yanlış anlamıyorum.

anlamadığım kısım şu: menü yazmak nasıl bir baskı oluşturabilir ki efser? temiz besleniyor musun evet! nesi baskı 2 dk nı alması mı? bunu anlamadım dedim.

neyse önemli değil

seni yirimmmm yirimmmmmmmmmmmmm kuzum :KK68::KK68::KK68:

dur hele çatlayacağımmmmmmmmmm

fatma ile ece ne yaptııııı ??? :KK69: @ecemavi @Antepia27

Banuuuuuuuuuuuuuuuu şoooooov geldi miiiiiiiiiiii :KK71: Nare83 Nare83

Hande yine 3-4 kilo verdi miiiiiiiiiiiiiiiiiiii :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: @Shut Up

efser mezun oluyor muuuuuuuuuuuuuuuuuuu Efser Efser

ayyyyyyyyy çook meraklardayım ..... firsevsli adayı , yeni start saraycamı triplimi makbuşu ... Sarayca Sarayca @ada81 @Makbule007 Triplimelek Megi Triplimelek Megi

hadi hadi tutmayın beni ... şimdi yazmadıklarım beni merak etmemiş sanmamış :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36: aceleeeeeeeeeem var geçmişe uçacağımmmmmmmmmmmm

ve göz ucu ile alıntılarda gördüm döneceğim sonra @igdedali mmmmmmmmmm :KK68::KK68::KK68::KK68:

Bu hafta hepimiz mükemmel sonuçlarla geleceğiz :KK6:

Sarayca m ile morti olduk bile :KK5:

seni yirimmmm yirimmmmmmmmmmmmm kuzum :KK68::KK68::KK68:

dur hele çatlayacağımmmmmmmmmm

fatma ile ece ne yaptııııı ??? :KK69: @ecemavi @Antepia27

Banuuuuuuuuuuuuuuuu şoooooov geldi miiiiiiiiiiii :KK71: Nare83 Nare83

Hande yine 3-4 kilo verdi miiiiiiiiiiiiiiiiiiii :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: @Shut Up

efser mezun oluyor muuuuuuuuuuuuuuuuuuu Efser Efser

ayyyyyyyyy çook meraklardayım ..... firsevsli adayı , yeni start saraycamı triplimi makbuşu ... Sarayca Sarayca @ada81 @Makbule007 Triplimelek Megi Triplimelek Megi

hadi hadi tutmayın beni ... şimdi yazmadıklarım beni merak etmemiş sanmamış :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36: aceleeeeeeeeeem var geçmişe uçacağımmmmmmmmmmmm

ve göz ucu ile alıntılarda gördüm döneceğim sonra @igdedali mmmmmmmmmm :KK68::KK68::KK68::KK68:
sen ne tatlısın ya:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

2017-12-08 15.31.14.webp

tebrik ederim.
sevindim dersem yalan olur.
tartı sonucuna bakmıyorum çünkü.
bu hafta sorumsuzdun.
listeye karşı kendine karşı.. yediklerin üzdü.. o sorumsuzluk da üzdü..

:halay::halay::halay::halay::halay::halay:helal be eceeeeeee

as bayrakları asssss

akşama fırın Fatma var @Antepia27 :kk77:

nevom az olsun öz olsun kuzucum.. oo menülere bu eksi normal değil.. kızdım mı yooooooooooooooook.. asla.... kaçamaksızsa menüler asla kızmam.. bugün bi meta yı şaşırtıyoruz.. bu hafta evde leslie yapalım mı bir de kuzucum:KK15:

çok güzel eksiii
takıldım şnmiyor diyordun -0.6 gelmniş kuzummmmmmmmm
sevin azcık 600 gr gönderdin sen bu hafta:halay:

Fatma hala beklediğim eksi gelmedi.. ama haftaya için de sözün var..

bu hafta bu sorumlulukla sıfır kaçamaklı geleceksin cuma gününe..

senin kilo bildirimine de sevinmek istiyoruz...

liste yükü bu hafta senin omuzlarında .. o kadar derim..o vicdanla seni bırakıyorum baş başa emi.

ay şükür bonusum o 100 den kurtulduk.. az eksi evet ama dikkat edilmemiş bir hafta.. toptan salmadın en azından..

önümüzdeki cumaya şov yap emi:KK53:
Tamam Miu'm inşaallah:KK200:

Tabi ki canım ben yazmıştım:KK66:
İstediğin meyveyi koyabilirsin:KK66:
Hurma,kayısı ve incir(10 tane kadar diyelim)
İçine 1 çay bardağına yakın (ceviz-fındık-fıstık-badem)
1 yemek kaşığı kakao
1/2 çay bardağı süt(meyveleri yıkayıp yumuşatman lazım sonra iyice süzdürürsen süt ekle yoksa koyma yada yıkadıktan sonra yumuşaması için süte koyabilirsin)
Sonra meyveler yumuşayınca rondoda eziyoruz içine ceviz-fındık vs,kakaoyu ekliyoruz ve karıştırıyoruz.Sonra onlardan minik toplar yapıyoruz ve hindistan cevizi,kako veya tarçına bulayabilirsin:KK66:

malipina malipina

daha nerene vereceksin portakalım :nazar:, kaç olmak istiyorsun, boyun kaç senin. çok mu sordum yahu:confused:
Kilo vermek hoşuma gidiyor bunun yanında yarışmak daha çok hoşuma gidiyor. :KK53: 160 boyum 54 kilom :KK45: nasılsa yeneceğim evet ama işte heyecan olsun :KK53::KK53:

Back
X