- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
Aa çok ilginç. Xs bile var nasıl olmaz ya şaşırdımOradan baktım zaten eflalim bana giciklik olsun diye yok balım hatta bazı modeller m bedenden başlıyor s bile yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa çok ilginç. Xs bile var nasıl olmaz ya şaşırdımOradan baktım zaten eflalim bana giciklik olsun diye yok balım hatta bazı modeller m bedenden başlıyor s bile yok
Hey maşallahEveeeeeeeeeeeeeeeeet geçmiş bitti ... bir eski alıntı ve etiketler kaldı onlara bakacağım ...
geleyim kiloma .... gelmesem miii ?
Neyse efenim .... bu hafta + 1.300 maalesef.
Çünkü yedim ve yattım ... kalktım yine yedim yine yattım ... yata kalka yiye yiye geldi ne geldi ise ....
Güncel kilo 64.4
toplamda gelen 8 kilo![]()
Güzel anne doğuma kadar ortalama kaç olur ki bence sen bir kaç aydan sonra durup ortalamaya vuracaksın gibi geliyorEveeeeeeeeeeeeeeeeet geçmiş bitti ... bir eski alıntı ve etiketler kaldı onlara bakacağım ...
Çünkü yedim ve yattım ... kalktım yine yedim yine yattım ... yata kalka yiye yiye geldi ne geldi ise ....
Güncel kilo 64.4
Son aylarda iştah azalması olabilir belkiKalan yaklaşık 5 ayda 11 kilo üzerine çıkmamayı nasıl başaracağım bakalım .....![]()
Aa çok ilginç. Xs bile var nasıl olmaz ya şaşırdım
sen normal yemekle +2 çıkmazsın bilmiyom mu benAcımasızsın zalımsın bi de çok haşinsin...Bi de bana çip mi taktın nerden biliyon yediklerimi sen
İvit kirlendim bu hafta eskisi kadan masum değildim![]()
ohhh tost da yendi ohhhhhhhhhhhhkahvaltı yok
11:00
1 kupa kahve
1 kk tulum peyniri
13:00
2 dlm denge ekmek ile tost
7-8 zeytin
domates-salatalık
16:30
3 adet fit kurabiye
çay
( ay süperdi yaaa , hep yapıccam artık üşenmeden )
al la tellioğullarını tamamla miu kaç kilo oldunnnnnnnnnnn ????
bak bi teklifim var .... sen sefer ol ben telli ... ama bizim artıları eksiden say hesaplarken ... öyle kapışak
listeler açıklandı mı ? bi bakayım kim sefer kim telli .... eski bir tellioğluyum ben ... kalbim ordan yana olabilir yine![]()
hep bir hem güzeliz hep çiçekben sorarken senin yazıyor olman ...hep mi bu olur yahu![]()
Minik kuşun saç modeli belli olmuş bu hafta. Bence o 8 kilonun 3 'ü kuşun saçlarıdırKalan yaklaşık 5 ayda 11 kilo üzerine çıkmamayı nasıl başaracağım bakalım .....![]()
harika görünüyor
la gelmicen gibi geliyor heee
sefer telli de bugün başlatacağımız zayıflama yarışmamız.. iki grup her cuma tek kazanan
hemen eksiye geçiliyor bu hafta hemen
![]()
Tebrikler birincilernehirnil111
@begum75
Haftanın MEGASTARIIIIIIIII
nehirnil111
Haftanın SÜPERSTARIIIIIIIIII
@Sarayca
Haftanın ULTRASTARIIIIIIIIII
Nare83
Haftanın UVERTÜRÜÜÜÜÜÜ
Ausencia
GÜNCELLENEN SPOR GRUPLARI
HİPERSTARLAR @begum75 KAPTANLIĞINDA
@Nevreste
Nego
@begum75
@Donna_salut
@Whiteblacklife
@nehirnil111
MEGASTARLARnehirnil111 KAPTANLIĞINDA
@Ahu060812
@Antepia27
@malipina
@Sarayca
SÜPERSTARLAR @begum75 KAPTANLIĞINDA
@cakil80
@Nefs
@matematik61
@masumm
ULTRASTARLAR @nehirnil111 KAPTANLIĞINDA
@ecemavi
@Zeytinlerimm
@suspushanimcim
@hepfit
@Candysugar
UVERTÜRMİU GÖZETİMİNDE
Ausencia
34 bedeni bana şu anda tam geliyor :)))LCW da xs bile bana büyük geliyordu ama kalıpları cidden büyük ..oradaki 34 ... aslında 36-38 gibi
Sağol canım bi miuyu ikna edemedik korksam çoktan gitmiştim buralardan zaten burada yapamasaydım günlük açacaktım ortamı sevdim sizleri sevdim daha ne istiyo anlamadım kiBanummmmmmmmmmmmmmmmmmm nesini beğenmedin gülüm ?
yani cumartesinden bu yana bakınca az gelmiş sana ama sen hafta totaline bak
Şov olmamış ama gayet güzel bence .
Zaten sen 500-900 arasını bozmadan istikrarla devam etsen
Canım tebrik ederim ... Miu nun alıntısından 3 haftalık kilo geçmişini de gördüm ... gayet güzel .
Listeye girersen de eminim en az aynı sorumlulukla devam edersin .
mücverimmmm ara da bi kirlenmiş miydin sen ?
öyle ise gayet normal canım .
haftaya bir 56 nın ucunu görelim bence
bende spordaki birinciliğini tebrik edeyim canım
minnakım nehirim 100 100 iyidir iyi
Tam koruma gibi işte ..hem de azıcık inerek daha ne olsun
tebrikler canım yaazmine iradene tebrikler
![]()
çok iyi gidiyorsun arkadaşın Maşallah Subhanallah valla sana
900 gr gayet iyi bir sonuç ..istikrarla aynı şekilde gidiyorsa da süper sonuç...tebrikler canım
O da doğruLCW da xs bile bana büyük geliyordu ama kalıpları cidden büyük ..oradaki 34 ... aslında 36-38 gibi
Kalbim seni unutacak kadar zalımsa ellerim onu parçalayacak kadan asildirsen normal yemekle +2 çıkmazsın bilmiyom mu benneyse ki kalbimiz iğdeyi kirli de sever Allahıma şükür.. sevgimiz temizliğe bağlı olaydı domestosla aşk yaşardık la
ohhh tost da yendi ohhhhhhhhhhhh
ama kahvaltının olmadığı bu güne banu 16:30 da akşam yemeği isterdim.. hatta 17:30 gibi sağlam öğün.. bu çok az oldu be kuzum
al la tellioğullarını tamam
dışardan destek hadi
yaparım şampiyon seferoğullarını
hep bir hem güzeliz hep çiçek
nevoya da şaşırtma yapmayı dünden konuşmuştukdüşün ki o kadar bir ula
![]()
Fit kurabiye tarifini alalım lütfen :))
Aa çok ilginç. Xs bile var nasıl olmaz ya şaşırdım
Kalan yaklaşık 5 ayda 11 kilo üzerine çıkmamayı nasıl başaracağım bakalım .....![]()
sen normal yemekle +2 çıkmazsın bilmiyom mu benneyse ki kalbimiz iğdeyi kirli de sever Allahıma şükür.. sevgimiz temizliğe bağlı olaydı domestosla aşk yaşardık la
ama kahvaltının olmadığı bu güne banu 16:30 da akşam yemeği isterdim.. hatta 17:30 gibi sağlam öğün.. bu çok az oldu be kuzum
dışardan destek hadi
![]()
sen ne güzel artı geliyon öyleeeeeeeeeeeeeeeeeeEveeeeeeeeeeeeeeeeet geçmiş bitti ... bir eski alıntı ve etiketler kaldı onlara bakacağım ...
Güncel kilo 64.4
yok balım sadece kilo yüzde oranıylaKaptanım bu yarış nasıl olacak mesela spor mu kilo oranı mı nedir![]()
bulgur yasak olur mu?
Kız ne zaman gelmediğimi gördün hergün burdayım ya
Hey maşallah![]()
Güzel anne doğuma kadar ortalama kaç olur ki bence sen bir kaç aydan sonra durup ortalamaya vuracaksın gibi geliyor![]()
bi umuuuutSon aylarda iştah azalması olabilir belki![]()
sen normal yemekle +2 çıkmazsın bilmiyom mu benneyse ki kalbimiz iğdeyi kirli de sever Allahıma şükür.. sevgimiz temizliğe bağlı olaydı domestosla aşk yaşardık la
dışardan destek hadi
![]()
Minik kuşun saç modeli belli olmuş bu hafta. Bence o 8 kilonun 3 'ü kuşun saçlarıdır![]()
Tamam mium,pirinc yasak o zaman.bulgur da kilo yapmaz derlerdi yalanmis megersemsen ne güzel artı geliyon öyleeeeeeeeeeeeeeeeee
yok balım sadece kilo yüzde oranıylaeriyin ulan
bulgur yasak olur mu?
daha neler..
yediğin gün
yediğin öğün
yediğin miktar önemli sadece
![]()