Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eveeeeeeeeeeeeeeeeet geçmiş bitti ... bir eski alıntı ve etiketler kaldı onlara bakacağım ...

geleyim kiloma .... gelmesem miii ?

Neyse efenim .... bu hafta + 1.300 maalesef.

Çünkü yedim ve yattım ... kalktım yine yedim yine yattım ... yata kalka yiye yiye geldi ne geldi ise ....

Güncel kilo 64.4

toplamda gelen 8 kilo :skandal::skandal::skandal:
Hey maşallah :confused:

Eveeeeeeeeeeeeeeeeet geçmiş bitti ... bir eski alıntı ve etiketler kaldı onlara bakacağım ...

Çünkü yedim ve yattım ... kalktım yine yedim yine yattım ... yata kalka yiye yiye geldi ne geldi ise ....

Güncel kilo 64.4

Güzel anne doğuma kadar ortalama kaç olur ki bence sen bir kaç aydan sonra durup ortalamaya vuracaksın gibi geliyor :KK48:

Acımasızsın zalımsın bi de çok haşinsin...:KK53: Bi de bana çip mi taktın nerden biliyon yediklerimi sen:63:
İvit kirlendim bu hafta eskisi kadan masum değildim:sus:
sen normal yemekle +2 çıkmazsın bilmiyom mu ben:63:neyse ki kalbimiz iğdeyi kirli de sever Allahıma şükür.. sevgimiz temizliğe bağlı olaydı domestosla aşk yaşardık la:63:
kahvaltı yok

11:00
1 kupa kahve
1 kk tulum peyniri

13:00
2 dlm denge ekmek ile tost
7-8 zeytin
domates-salatalık

16:30
3 adet fit kurabiye
çay
( ay süperdi yaaa , hep yapıccam artık üşenmeden )
ohhh tost da yendi ohhhhhhhhhhhh

ama kahvaltının olmadığı bu güne banu 16:30 da akşam yemeği isterdim.. hatta 17:30 gibi sağlam öğün.. bu çok az oldu be kuzum
la miu kaç kilo oldunnnnnnnnnnn ???? :sinirli:

bak bi teklifim var .... sen sefer ol ben telli ... ama bizim artıları eksiden say hesaplarken ... öyle kapışak :halay::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

listeler açıklandı mı ? bi bakayım kim sefer kim telli .... eski bir tellioğluyum ben ... kalbim ordan yana olabilir yine :confused::confused::confused::confused:
al la tellioğullarını tamam :rolleyes:

dışardan destek hadi:rolleyes:

yaparım şampiyon seferoğullarını :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

ben sorarken senin yazıyor olman ...hep mi bu olur yahu :KK200:
hep bir hem güzeliz hep çiçek :KK37:

nevoya da şaşırtma yapmayı dünden konuşmuştuk :rolleyes:düşün ki o kadar bir ula:KK74:

:kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:harika görünüyor

la gelmicen gibi geliyor heee

sefer telli de bugün başlatacağımız zayıflama yarışmamız.. iki grup her cuma tek kazanan :rolleyes:

:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:hemen eksiye geçiliyor bu hafta hemen

:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:
:KK70::KK70:Kız ne zaman gelmediğimi gördün hergün burdayım ya

nehirnil111 nehirnil111
@begum75

SPOR SONUÇLARIIIIIIIIIII

Haftanın HİPERSTRAIIIIIIIIIIIII

@Donna_salut :sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:

Haftanın MEGASTARIIIIIIIII
nehirnil111 nehirnil111 :sampiyon::sampiyon::sampiyon:

Haftanın SÜPERSTARIIIIIIIIII
@Sarayca :sampiyon::sampiyon:

Haftanın ULTRASTARIIIIIIIIII
Nare83 Nare83 :sampiyon:

Haftanın UVERTÜRÜÜÜÜÜÜ
Ausencia Ausencia :uykucu:

GÜNCELLENEN SPOR GRUPLARI

HİPERSTARLAR @begum75 KAPTANLIĞINDA

@Nevreste
Nego Nego
@begum75
@Donna_salut
@Whiteblacklife

@nehirnil111

MEGASTARLAR nehirnil111 nehirnil111 KAPTANLIĞINDA
@Ahu060812

@Antepia27
@malipina

@Sarayca

SÜPERSTARLAR @begum75 KAPTANLIĞINDA
@cakil80
@Nefs

@matematik61
@masumm

ULTRASTARLAR @nehirnil111 KAPTANLIĞINDA

@ecemavi
@Zeytinlerimm
@suspushanimcim

@hepfit

@Candysugar

UVERTÜR:halay: MİU GÖZETİMİNDE :KK70:
Ausencia Ausencia :KK49::KK49::KK49::KK49:
Tebrikler birinciler :KK9:

Banummmmmmmmmmmmmmmmmmm nesini beğenmedin gülüm ?
yani cumartesinden bu yana bakınca az gelmiş sana ama sen hafta totaline bak :21:

Şov olmamış ama gayet güzel bence .

Zaten sen 500-900 arasını bozmadan istikrarla devam etsen :KK19:

Canım tebrik ederim ... Miu nun alıntısından 3 haftalık kilo geçmişini de gördüm ... gayet güzel .
Listeye girersen de eminim en az aynı sorumlulukla devam edersin .

mücverimmmm ara da bi kirlenmiş miydin sen ?
öyle ise gayet normal canım .
haftaya bir 56 nın ucunu görelim bence :halay:

bende spordaki birinciliğini tebrik edeyim canım :halay::halay:

minnakım nehirim 100 100 iyidir iyi :KK19:
Tam koruma gibi işte ..hem de azıcık inerek daha ne olsun

tebrikler canım ya :KK19::KK19::KK68: azmine iradene tebrikler :KK9:

çok iyi gidiyorsun arkadaşın Maşallah Subhanallah valla sana

900 gr gayet iyi bir sonuç ..istikrarla aynı şekilde gidiyorsa da süper sonuç...tebrikler canım
Sağol canım bi miuyu ikna edemedik korksam çoktan gitmiştim buralardan zaten burada yapamasaydım günlük açacaktım ortamı sevdim sizleri sevdim daha ne istiyo anlamadım ki :KK48: @MiuLego

sen normal yemekle +2 çıkmazsın bilmiyom mu ben:63:neyse ki kalbimiz iğdeyi kirli de sever Allahıma şükür.. sevgimiz temizliğe bağlı olaydı domestosla aşk yaşardık la:63:

ama kahvaltının olmadığı bu güne banu 16:30 da akşam yemeği isterdim.. hatta 17:30 gibi sağlam öğün.. bu çok az oldu be kuzum

yaparım şampiyon seferoğullarını :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

nevoya da şaşırtma yapmayı dünden konuşmuştuk :rolleyes:düşün ki o kadar bir ula:KK74:
Kalbim seni unutacak kadar zalımsa ellerim onu parçalayacak kadan asildir:deli:
yok bu böyle değildi:deli:
Neyse konuyla alakası yoktu ama sonuç olaraktan toparladım ula. Haftaya Cuma 55 lerde gelmezsem ıslak banyo terliğine çorapla basayım inşallah:deli:

Fit kurabiye tarifini alalım lütfen :))

cnm dün yazmıştım aslında dur bulayım mesajlardan

Aa çok ilginç. Xs bile var nasıl olmaz ya şaşırdım

bende buluyorum ya her beden
ama biraz magaza ile ilgili canım

Kalan yaklaşık 5 ayda 11 kilo üzerine çıkmamayı nasıl başaracağım bakalım .....:işsiz:

ay ausum sen başarırsın hele bi atlat şu zamanları , gebeligin ikinci dönemine geç daha dikkat edersin cnm

ay nebilem ya hiç acıkmadımki merak ettigim için yedim
sabahta aynı saatte kahvaltı yapıcam çünkü erken kalkıp lesile
sonra kahvaltı hazırlanıp 10 da kuzenimle buluşcam kahve içiicezz
sonra 1 gibi diger kuzenler gelecek, yemege gidicez

Güncel kilo 64.4

sen ne güzel artı geliyon öyleeeeeeeeeeeeeeeeee:KK73::stop::stop::KK73::KK73::KK73::KK73::KK74:
Kaptanım bu yarış nasıl olacak mesela spor mu kilo oranı mı nedir :KK45:
yok balım sadece kilo yüzde oranıyla :rolleyes:eriyin ulan:rolleyes:
@MiuLego Ausencia Ausencia kaptanlarim simdo bana bulgur pilavi yasak mi yani.yemiycem dimi bulgur pilavi.yağa dönüştürür dimi bulgur
bulgur yasak olur mu?
daha neler..

yediğin gün
yediğin öğün
yediğin miktar önemli sadece
:KK70::KK70:Kız ne zaman gelmediğimi gördün hergün burdayım ya
:ıslık:

Yarasın ausuna di miiiiiiiiiiiiiiii :deli::deli::deli::deli:

Güzel anne doğuma kadar ortalama kaç olur ki bence sen bir kaç aydan sonra durup ortalamaya vuracaksın gibi geliyor :KK48:

canım benim bunun bir standartı yok ... yusufta sadece 6 aldım ... kilo düşükse anne de 11-17 arası normal deniliyor .
Ama ilk aylar pek alınmıyor sorun orda :))

Son aylarda iştah azalması olabilir belki :KK66:
bi umuuuut :ıslık:

yoooooooooooooooooooooooook handeyi sefere koymuşsunnnnnnnnn tırstım :rolleyes::KK70::KK70::KK70::KK70:

@MiuLego Ausencia Ausencia kaptanlarim simdo bana bulgur pilavi yasak mi yani.yemiycem dimi bulgur pilavi.yağa dönüştürür dimi bulgur

canım bulgur sağlıklıdır ... seni şişiriyorsa ..cumaya yakın günlerde yemeyeceksin ... akşam yemeyeceksin o kadar ve tabii tabak tabak yemiyeceksin

Minik kuşun saç modeli belli olmuş bu hafta. Bence o 8 kilonun 3 'ü kuşun saçlarıdır:deli:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: işte psikolojik bir rahatlatış :KK68:

sen ne güzel artı geliyon öyleeeeeeeeeeeeeeeeee:KK73::stop::stop::KK73::KK73::KK73::KK73::KK74:

yok balım sadece kilo yüzde oranıyla :rolleyes:eriyin ulan:rolleyes:

bulgur yasak olur mu?
daha neler..

yediğin gün
yediğin öğün
yediğin miktar önemli sadece

:ıslık:
Tamam mium,pirinc yasak o zaman.bulgur da kilo yapmaz derlerdi yalanmis megersem

Back
X