Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Böbreğin de neyi var?
Anne karnindan gelen bi buyumesi var.dusuk seviyede o yuzden takipteyiz.once her aydi sonra 3 aya dustu en son 6 aylikken gitmistik simdi de yasinda iste.kuculuyodu ama bu sefer az da olsa buyumesi var.sali gunu nefrolog randevumuz var bakalim o ne diyecek umarim kayda deger bi buyume degildir.

SON HALİ

hu huuuuuuuuuuuuuuuuuu

duyduk duymadık demeyinnnnnnnnnnnnnnnn

seferoğulları-tellioğulları bugün itibariyle başlamıştır.......

haydi gazanız mübarek ola:rolleyes:

TELLİOĞULLARI
:confused:

begum75 begum75
nehirnil111 nehirnil111
@masumm
Donna_salut Donna_salut
@Triplimelek Megi
malipina malipina
Floweroflife Floweroflife
Nefs Nefs
ecemavi ecemavi
@Leeshinmee
Bonus Bonus
ada81 ada81

@yakamozz-z

SEFEROĞULLARI

Nego Nego
S Sguat girls
@Portakal Sulu Ordek
Whiteblacklife Whiteblacklife
Sarayca Sarayca
cakil80 cakil80
@Shut Up
suspushanimcim suspushanimcim
Antepia27 Antepia27
matematik61 matematik61
Ahu060812 Ahu060812
hepfit hepfit

@hatice901217
Sazan gibi atladım ama @MiuLego bu ne gı.Ne yapacas biz:KK70::KK70::KK70:

Anne karnindan gelen bi buyumesi var.dusuk seviyede o yuzden takipteyiz.once her aydi sonra 3 aya dustu en son 6 aylikken gitmistik simdi de yasinda iste.kuculuyodu ama bu sefer az da olsa buyumesi var.sali gunu nefrolog randevumuz var bakalim o ne diyecek umarim kayda deger bi buyume degildir.
Geçmiş olsun canım. Zamanla normal boyutuna ulaşıyor merak etme. Benim büyük oğlumun dalağı büyüktü, yaş ilerledikçe düzeldi.
Küçüğüm de tek böbrekli bizim de gitmemiş lazım kontrole aslında

nerde çiçeğim ? gelmemiş bugün sanki ?
Okuldaydı.. gelecek
ay şimdi bak miu ve ben listedeyiz .. iğde kaptan :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ne yaramazlıklar yaparız ..iğde sıra arkadaşlarından kendine doktor arar :KK53::KK53::KK53::KK53:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:okurken bile zevk aldım yeminle:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
2 saattir hastanedeyiz rutin 1 yas kontrolune geldik asidan huysuzlugu kalmis hala oglumun kulagina bogazina karnina bakilirken yikti ortaligi bi de bunun üzerine bobrek ultrasonu cekildik ki kiyamet koptu...idrar tahlili vercez guya birazini disari yapmis yetmedi tekrar poset taktim ama onda da taktirmadi resmen kapatti bacaklarini bagirdi durdu inşallah yeteri ladar yaar da gideriz.omzumda uyuyo su an kaldirip da nasil kobtrol etcem diye dusunuyorum :KK43:
geçmiş olsun bernam allah yardım etsin :KK15:
Menü bildirimi @MiuLego
Kahvaltı öncesi saat 7 civarı 3 minik mandalina fena grip oldum sabah sabah iyi geldi
Kahvaltı saat 10
2 yumurtadan kıymalı yumurta
Kaşar
Hindi füme ( bitti :) )
Bir dilim çavdar
Bir bardak çay
Ara
Leblebi kuru üzüm
Ara
Muz
Süt
Akşam 16.30
2 haşlanmış baget
Bolca yeşillik salatası
3 lt su
harika menü bu:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
8 aralık menüsü

Kahvaltı : Tereyağında yumurta, peynir, zeytin, dom, sal, bib, 2 d çavdar ekmeği

Ara: 1 mandalina

Öğlen : Tavuk bud (hepsini yiyemedim ) sebzesi (patatesinden de aldım ) sütlü brokoli çorbası

Ara: 2 gün kurusu

Su: 2 litre
Spor : 30 dk leslie begum75 begum75

@MiuLego
bu da harika menü:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
nehirnil111 nehirnil111 ufak tefek yürüyüş harici sporum yok :olamaz:malesef,inşallah önümüzdeki haftada spor yaparım .
@MiuLego benim kilom sabit 63.4
Ben biraz geçmiş yapayım:KK55:
sabit güzelllllllllllll

sporsuzluk:sinirli:
Sazan gibi atladım ama @MiuLego bu ne gı.Ne yapacas biz:KK70::KK70::KK70:
kilo bazında yarışıyorsunuz.. en çok hangi grup ortalaması yüksekse o kazanır :)

SON HALİ

hu huuuuuuuuuuuuuuuuuu

duyduk duymadık demeyinnnnnnnnnnnnnnnn

seferoğulları-tellioğulları bugün itibariyle başlamıştır.......

haydi gazanız mübarek ola:rolleyes:

TELLİOĞULLARI
:confused:

begum75 begum75
nehirnil111 nehirnil111
@masumm
Donna_salut Donna_salut
@Triplimelek Megi
malipina malipina
Floweroflife Floweroflife
Nefs Nefs
ecemavi ecemavi
@Leeshinmee
Bonus Bonus
ada81 ada81

@yakamozz-z

SEFEROĞULLARI

Nego Nego
S Sguat girls
@Portakal Sulu Ordek
Whiteblacklife Whiteblacklife
Sarayca Sarayca
cakil80 cakil80
@Shut Up
suspushanimcim suspushanimcim
Antepia27 Antepia27
matematik61 matematik61
Ahu060812 Ahu060812
hepfit hepfit

@hatice901217
Canım beni yanlış alıntılıyorsun :) bu arada nasıl bi yarış olacak bu

Okuldaydı.. gelecek

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:okurken bile zevk aldım yeminle:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

geçmiş olsun bernam allah yardım etsin :KK15:

harika menü bu:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

bu da harika menü:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

sabit güzelllllllllllll

sporsuzluk:sinirli:

kilo bazında yarışıyorsunuz.. en çok hangi grup ortalaması yüksekse o kazanır :)
Yaaa beğendin mi :KK15: teşekkür ederim

2 saattir hastanedeyiz rutin 1 yas kontrolune geldik asidan huysuzlugu kalmis hala oglumun kulagina bogazina karnina bakilirken yikti ortaligi bi de bunun üzerine bobrek ultrasonu cekildik ki kiyamet koptu...idrar tahlili vercez guya birazini disari yapmis yetmedi tekrar poset taktim ama onda da taktirmadi resmen kapatti bacaklarini bagirdi durdu inşallah yeteri ladar yaar da gideriz.omzumda uyuyo su an kaldirip da nasil kobtrol etcem diye dusunuyorum :KK43:
Ayyy kuzum geçmiş olsun

Ben sen kadar zayiflamayacam :stop:şimdi kiloluyuz kıyafet bulamiyoruz bak sen de zayıfladin gene bulamiyosun:KK70:
Haticem hayatımda ilk defa 34 36 giyiyorum ve bildiğin yolumu şaşırdım alisacagim hatta bugün görevli 36 bedeni getirince ben ona giremem dedim o bel ne ki dedim ama bol geldi

Back
X