- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız fişniklemesene
Ahhh onu varya bir haftada 95 yapacağım ama yaklasmiyor banaAvına odaklanmıştıııı.... keskin gözleriyle hedefinş belirlemiştiii.... bonusu çıtır çıtır yeme planları yapıyorduuuuuuu![]()
Evet canım yardımcısına gönderecek fotoyu. İstediğin zaman da ara demiş. Ablam bununla çok rahat 10 kilo verir masum. Hızlı kilo verir o. Yeter ki uysun listeye. Eniştem de şehir dışında çalışıyor. Kapak olacak ona
hım hergün fotolu takip yapacak degilmi
iyiymiş listeside dolu dolu
ayran diyetide vermişş , diyetisyenler veriyor onu ya
Seninkini önünde sonunda yiyeceğim bonussss taktim kafaya hele dön listeye bak gor miuma söyleyeceğim bu hafta beni bonusla morti yap diye eeee listede olunca aaaa tabi ki diyecek hain planlara bak heleWhiteblacklife er kuşun eti yenmez beya
![]()
Yani miu kaptan dağılım adaletli mi sence. Sonuç şimdiden bellihu huuuuuuuuuuuuuuuuuu
duyduk duymadık demeyinnnnnnnnnnnnnnnn
seferoğulları-tellioğulları bugün itibariyle başlamıştır.......
haydi gazanız mübarek ola
TELLİOĞULLARI
@begum75
@nehirnil111
Nare83
@Donna_salut
@Triplimelek Megi
malipina
Floweroflife
@Nefs
@ecemavi
@Leeshinmee
Bonus
@ada81
SEFEROĞULLARI
Nego
@Candysugar
@Portakal Sulu Ordek
Whiteblacklife
Sarayca
@cakil80
@Shut Up
@suspushanimcim
@Antepia27
@matematik61
@Ahu060812
@hepfit
Sarayca susar mısın lütfenYani miu kaptan dağılım adaletli mi sence. Sonuç şimdiden belli![]()
Seninkini önünde sonunda yiyeceğim bonussss taktim kafaya hele dön listeye bak gor miuma söyleyeceğim bu hafta beni bonusla morti yap diye eeee listede olunca aaaa tabi ki diyecek hain planlara bak hele
He kız benim gibi fıstığı bile reddettinVayt beni kimler istedide kabul etmedim kizimsinsice içime işlemiyor degilsin haa amaaaaaaaa her kuşun eti yenmezdi
![]()
Kız dağılım adaletli mi diye hiiiç bakmadım heYani miu kaptan dağılım adaletli mi sence. Sonuç şimdiden belli![]()
Ya benimsin ya benim bonus sonunda olacaksın mortimmm seni çiğ çiğ yiyeceğim hemideVayt beni kimler istedide kabul etmedim kizimsinsice içime işlemiyor degilsin haa amaaaaaaaa her kuşun eti yenmezdi
![]()
YaniKız dağılım adaletli mi diye hiiiç bakmadım he
Aman bacım herkeste ağız mide var
Herkeste iki ayak iki kol var
Herkes ona göre yesin spor yapsın
Bence çok adaletli![]()
Ay anj hangi sinemayaaaayine geldi bir hafta sonu daha
dikkatli olacagımz , oldugumuz bir hafta sonu olur umarım
ben yarın sabahtan çıkıcam evden
yarın sabah yine kalkar lesilemi yaparım,
kahvaltı yapar çıkarım 9 da eşimle
sonra 10 da kahve saati kuzenimle starbuck pastası var çok güzel, yiyelim dedi
dedimm bend eyok sadece kahve içelim dedim , onada götürcem kurabiyelerimden
sonra diger kuzenleirm gelicek 1 gibi yemege gidicezzz
sonra eşimle sinemya gidecegizzz cumartesi çok dolu olacak
pazarda evdeyiz , çocukları bu akşamdan annemlere götürcem
hafta sonu orda kalmak istediler.
Sende de gözüm var sarayca senin etinde lezzetlidir haaHe kız benim gibi fıstığı bile reddettin![]()