• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Efser kuzum yanlış anlamazsan sen 65 kalacak misin yoksa 55 58 arasını görecek misin
Niye yanlış anlayayım kuzum :KK19:
Hedefim 40 kilo benim onun icin en az 57- 58 olmam lazım :super:
Şu an hissedigim şey metanin direnci yaz aylarında daha kolay gidiyordu o yüzden ayda 1 kilo vermeyi hedefliyorum yaza kadar sanırım en az 3 kilo vermiş olmalıyım ondan sonra ver elini 57 insallah :rolleyes:

@Efser kuzummmmmmmm

uzuuuuuuuuuuuuuuuun bir yolculuğun ardından gurura mezun oldun bence..

Tebrik ederim.. keyfini çıkarma zamanın.. hak ettin fazlasıyla..

kocamaaaannnnnnnnnnn alkışlar:KK9:

hadi ponponları aldım:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK37::KK67:

Şu an hissedigim şey metanin direnci yaz aylarında daha kolay gidiyordu o yüzden ayda 1 kilo vermeyi hedefliyorum yaza kadar sanırım en az 3 kilo vermiş olmalıyım ondan sonra ver elini 57 insallah :rolleyes:
İnşallah balım ya bana 65 fazla geldi bi de sıkılasma yapsana sen ya

Hoşgeldin balım korumaya tebrik ederim mezuniyet rabbim bir daha gostermesin sana o eski kilolari

Kaybol.git la başımdan hiç meraklı değilim miu dan sopaya yemeye White diline dusmeye demi canım böyle dedin
Kafasina odunla vurdum afgurma fazla dedim pasa pasa corbamla karnabaharimi yidimmm

herkese benden sade türk kahvesiiiii:kahve:

1 kare de bitter ulannnnnnnnnnnnnn:KK76:

bol keyi yapın emi yüzdemiz epey iyi:KK53:
Sansima evde cikilota yok.Bi dilim tavuk gogsu yiyem mi:KK53:

Back
X