- 11 Nisan 2007
- 87.667
- 515.252
- 1.223
Diyet değil de şeker orucu yapıyorum. Ama şekersiz olan herşeyi öküzlemesine yiyorum![]()
Şeker orucuna karşiyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyet değil de şeker orucu yapıyorum. Ama şekersiz olan herşeyi öküzlemesine yiyorum![]()
hımmmm bak biz çok yakınız bende 67,600 ile ayrılmıştım seni seçtim pikaçuuu önce ben girecemmmmmmmmmmmmmmmmProtein zayi olmasına karşıyım kımıl kımıl yiyelüm
Amaaan boşver miumnapalım kilo bu alınırr verilirrrr
Aha aha neyin kafasını yaşıyom yine lan ben
Nilişko ptesi kapı gibi 340 puanım var eklenmemiş
Daha tartılmadım ada ama regl ne zaman teşrif ederse ozaman görürüm gibi.benimde acelem yok sen ye ye... bu arada 67.3 ke ayrılmıştım izne
Ben ben ben....
3.300 canım şafak bu hafta biraz giderse bakalım kaç kalacak geriye.. 67,600 ile izine ayrılmıştım ...geçen hafta kilom 70,900 idi(
shut up sen telli miydin? sefer miydin?
ay miu duymasın unuttum
ayyyy ben de öyleyim, eşim yerken kuyruğu dik tutuyorum ama içim gidiyor
![]()
Bir de sevsen sporu demek ki en az eksi 5 gelecek![]()
motivasyonunu düşürür tartılmaYaa bi de kendime anlatabilsem değil her gün saat başı tepesindeyim
Hande sakınnnnnn
At çöpe direk. Lütfen. Hemen çöööp
Ay inanamiyorumm benim hic haberim yoktu hamileliği devam ediyo diye biliyodum cok üzüldümPsikolojik olarak ta belirtileri hissedersin Cocom.İnşallah hamile belirtileridir seninkisiSaydının değeri düşmüş,hamile değilmiş
![]()
ahh bonusum benim metayı bilsenSeninde cok degilmis yaa ne kadar buyutuyoruz gozumuzde
Haliyle üzgündür ,gelmedi ne zamandırAy inanamiyorumm benim hic haberim yoktu hamileliği devam ediyo diye biliyodum cok üzüldümtüp bebeğe hep kesin gözüyle bakardim ben ama nasip olmadiktan sonra olmuyor demekki
Allahim tez elden saydinima ikiz bebek verir insallaaahhhh
bu tup bebek hem psikolojik hemde maddi açıdan cok yıpratıcı bi surec ve birde tutmama ihtimali de var demekki
Allahim aratmasin kimsenin kucagini bos bırakmasın.nasilmis peki simdi durumu cok uzgundur mutlaka canim benim
bende cok üzüldüm deynebim
![]()
Insallah deynebimm insallahhh canim benimHaliyle üzgündür ,gelmedi ne zamandır
Dediğin gibi tüp bebekte daha çok ümitleniyor insan.
Olmayınca daha çok üzülüyor.
Bazılarının kullandığı hormonlardan dolayı diğer ayda şansı oluyor diye biliyorum ,inşallah bu ay kendiliğinden kalır![]()
Gel bir 500 sayfa yazalım sabah gelip işin icinden ćıkamasinlar![]()
Çekemeyen anten taksın, hatalıysam aramızda kalsın.Gökyüzünde bir yıldız olsaydım ilk sana kayardım.Evlat fazla bıdı bıdı yapma baba yorgun.Öyle bir sihirbazsın ki beni bile kaybettin gülüm.Bazıları çekici sever.Sana gelmediğim gün, sanayiye gittiğim gündür gülüm…Neskafe bile üçü bir arada biz hala yalnızız.Baba ben vatan borcunu ödemeye gidiyorum sen de benim borçlarımı öde…Kader satılmıyor ki iyisini alalım.Azrail bile ayağıma gelecekse sen neyin tribindesin.Gazla uçabilirsin, ama frenle konamazsın.Biz kimseyi yarı yolda bırakmadık onlar müsait bir yerde indiler…Hayatımı yazsam, duble yol olur.Senin için ölmek mühim değil de kefen giymek tarzım değil…Bu yazıyı okuyabiliyorsan baya yaklaşmışsın demektir.Seni çekeceğime, el frenini çekerim, gönlüm yanacağına lastiklerim yanar…Bir ömür gidelim dedin de mazot mu yok dedik.Vatan için gidiyorum senin için dönece
O zaman
Gözlerinin hastasıyım
Bu yolların ustasıyım
Yürüyüş yapınca insana spor yapma hevesi çok geliyor.Yürüdüğüm zaman leslie de yapardım o zaman.Hava muhalefeti nedeniyle bıraktım ,daha da spor yapasım gelmiyor senin gibi.Havalar soğuyunca evde leslie yaparım diyordum ama gözümde çok büyüyoray ne bilim hiç kendimi kaldırasım yok
kendi başıma yapamam zaten spor salonuna gitmem lazım
benimde gözüm büyüordu lesli önce dedim sadece 1 mil yapacam 15 dakika ne olacak ki dedim sonra bi başlıyor insan 15 dakika kesmiyor tamamlıyordum 3 mile ama hep 1 mil diye başlayıp kendimi kandırıyordumYürüyüş yapınca insana spor yapma hevesi çok geliyor.Yürüdüğüm zaman leslie de yapardım o zaman.Hava muhalefeti nedeniyle bıraktım ,daha da spor yapasım gelmiyor senin gibi.Havalar soğuyunca evde leslie yaparım diyordum ama gözümde çok büyüyor![]()
Eki Görüntüle 2078582
Megastarlarım @Ahu060812 @SaraycaAntepia27 @malipina
Ultrastarlarım @suspushanimcimhepfit @Triplimelek Megi
Eksik gedik var mı haftayı ortaladık
@Zeytinlerimm @ecemavi @Candysugar sporlarınız yok mu canlar![]()
Benim kendim inanmaz kibenimde gözüm büyüordu lesli önce dedim sadece 1 mil yapacam 15 dakika ne olacak ki dedim sonra bi başlıyor insan 15 dakika kesmiyor tamamlıyordum 3 mile ama hep 1 mil diye başlayıp kendimi kandırıyordum![]()
Hamilelikte uykunun kıymetini bul canım sonra çok arıyorsun. Ben ilk hamileligimde abartmiyorum 20 saat uyurdum. Eşim arada uyandiriyordu iyi misin diye yemek yiyip tekrar siziyordum.
Kız ben sen gibi olsam mis gibi korumami yapar sonra da yer içer keyfime bakarım.
Oralara da uğramıyor ama acilen buraya uğraması lazım
Sıkıntısı da var ama anlatmıyor ki![]()
ahh bonusum benim metayı bilsenben böyle ay yemedim verdim işte değil benim metam yemesemde açda gezsem 100 -200 anca gittiğini bilirim
Ausencia da bilir....
Harika canım düzelttim hemen yürüyüşlerde tempolu mu normal mi belirt olur mukaptanım pazar günü 2 saat tempolu yürüyüş benim, gerisi doğru![]()
Evet çakılım acilen sakinleşmen gerekiyor.Dost acı söyler iyiye gitmiyorsun.
Donnaaaaaa kendini ele verdin can
ben yemedim
accuk şaka yaptıydım
bencede 5 maş olsun @Triplimelek Megi olur mu ne dersin. hedefte belirleyelim. 12. ocak 2018 bitirelim. benim hedefim
57.9 kg![]()
nehirnil111 im gelmiş minnoşum .... eküri nerde bakem @begum75 begüşüm Eki Görüntüle 2078627
Ayyyy kızlar size kedi bakarken gördüm şunu
Eki Görüntüle 2078628 @malipina![]()
Benimki kolayda bende beyin yok ada :)
98 le ayrildim gecen cuma 99.7 idim.
yok yok benim uyku ile aram yok ... 4 saat yetiyordu bana ..yine yeter ..
tamam el atıyorum
bende görümcemdeki artıdan beri sabitimbi şok istiyormuş demek vücut
bak hatırlayınca bile tüylerim bi diken diken oldu![]()